STUM

dålig update som satan, men vafan jag är ute i solen och steker..


och just nu vill jag på DÅM, känns så jävla ovärt att sitta hemma, inget att göra. alla är fett osociala..
men samtidigt ville jag inte åka själv dit heller men rebecca skulle på nån 90 års fest så då stannar jag väl hemma också då.. eftersom de tar emot att åka själv. nog för att de finns kul folk där men man vill ju ha nån där som man "är" där med, om ni fattar ?

STUM förra helgen var iallafall nice som fan
Säger bara ett stort tack till alla som gjorde helgen :D
Och speciellt till Thove och Måns som hade kameran största delen av lördag kväll och gjorde så att jag fick med mig en del bilder hem ;D Bara posetivt alltså, sen de faktum att jag inte klarade hemfärden så bra HAHA avsked är inte mina starka sida längre märkte jag ganska starkt på DÅM sist men de löste ju sig eftersom en liten stund ^^
men nu på bussen hem skrattade jag och grinade haha fy fan va de skulle ha sett ut xD
Synd att de är ett år kvar till nästa STUM för de är så jävla underbart, ett av dem bästa ställena man kan vara på.. Man liksom glömmer alla andra bekymmer och bara har kul.. Träffar båda gamla och nya vänner.
De var ju rockfestival på STUM också :D as grymt, alla band var riktigt bra spec Dissmiss conection (stavning)
Och typ Film Noir dom sistnämnda köpte jag och Emma även en Skiva/singel av (; Like it a lot.

Får se om jag kommer vara aktiv här så mycket men någon uppdatering ibland kan ni väl få, så får vi ju se om de kommer upp några bilder från helgen, om ni vill se ? (;

Vila i Frida Saimy Nordin! <3

      image50



Helt ofattbart, att någon som varit med hela min uppväxt, som vi alltid firade nyår med så länge jag kan minnas, som vi träffade regelbundet.. de är overkligt, ofattbart att hon är borta jag fattar bara inte. Jag fattar inte hur nått sånt här kan få hända. Just nu finns tankarna långt borta, Hos hennes Barn och barnbarn.. hon blev även nyligen mormor för andra gången.. tankarna finns även hos hennes make.. Fy fan alltså..

Jag fattar bara inte.. vill inte förstå..
Jag kommer aldrig träffa henne mer.


Nu Finns Bara Minnen Kvar!

Vila i Frid
Saimy Nordin
   

Engla är nu en ängel

Finner inte ord, vad tänker man när man tar livet av en annan människa?
hon var bara 10 år. Jag skulle vilja träffa den mannen och säga honom alla dom fula orden jag har lärt genom åren. säga allt jag tänker just nu. Vilket jävla äckel, vilket svin han är. Och allt de där är sant enligt min mening. Han är värd ett öde värre än döden!


Vila i Frid Engla!