Bilder

Bilderna från annandagen

De kommer emr bilder, har liite fler.. orkar inte nu.

Gävle imorgon

imorgon tar jag och Hammarlund tåget till gävle för liite shoppning och för mig blir de verkligen lite om jag inte hittar värsta rea plaggen, har endast 800kr att leva på där borta, då ska jag äta något också. Inte bra men något kan man ju hitta iallafall.


Igår kollade jag och Lina körslaget sen var vi ut och åkte runt bollnäs x antal gånger haha. Träffade på Tobbe utanför tranan, trevliga stockholmare de där.. Tyckte att jag och Lina skulle gå på tranan också, shi fick han när Lina sa att jag var för liten haha, trodde inte att jag var 16, de är fan bra ;) haha

I max drive in:
"tjena Hassan här, jag skulle vilja käka liite"
Skulle ni kunna paketera den lite också?

Men du, Bodil?

Men vafan vare du hette nu igen?
Men hon heter ju Anna, du ser väl att de är en Anna.

Får man hälsa eller?, får man ta i hand?

-Fan hur fort kör du?
-35
- Ja, jo 36 är ju snabbare, men de är ju snabbare än 34 iallafall.


Finns hur mycket kul som helst dom där snubbarna sa haha, roligast var nog första gången vi körde dom och dom klämde in sig 4 stycken i baksätet, dom satt fan med benen i ansiktet på varandra i knä på varandra haha. Såg lite kul ut! :P

hahhaha jag döör

Lina sa så här när vi kolla på tv, och jag skulle tapå hennes en strumpa haha xD
"kan du göra de lite skönt för mig, de kittlas ju bara" hahahah XD
De lät liite kul! ;)

Lina

Lina + Hassan = ? ;)

Skämt å sido, hassan är någon random som pappa kom på så ;)

Chaffis

Jag och Lina hämtade min bror och maria på max, så körde vi hem dom. Sen så hörde Tobbe och gänget av sig och dom ville ha skjuts. Så vi skjutsade upp dom till björktjära inatt igen.
"hassan"
"Bodil"
"kartläsarn"
"Hunka"
haha jag skrattar varje gång jag tänker på ovan stående ord haha xD

Sen hade tydligen min bror blivit slagen också -.-


Var nå småbråk på max också, jävligt onödigt!
Nu ska jag fan sova snart. men samtidigt är jag inte så himla trött.

Med domaren på sin sida

Dom som såg matchen såg också att domaren var bedrövlig, och han dömde inte jämnt åt lagen, verkade vid vissa tillfällen som att de bara var ett lag på planen för honom?

Aja strunta i domaren säger mina tankar åt mig, vad gjorde grabbarna på planen? Dom spelade bra, riktigt bra. Och Borvall jäklar han var grym ikväll. Tycker verkligen att de känns bra att Bollnäs har 3 Riktigt bra målvakter, och Prytz då som man har hört är bra, men han har jag inte sett spela än. Jag är och glad att Bollnäs har så pass mycke juniorer i laget, satsa ungt men lagom mycke, så att dom har någon att ta ifrån.

Jag var så jäävla nervös idag, nervös men taggad. När edsbyn gjorde mål och strax där på kommer 1-1 målet av Lukkarila, jävlar jag skrek skrattade hoppade visste inte var jag skulle ta vägen. 3-2, 4-2 likaså helt underbart. 
Kort och gott ni visade för mig idag varför jag har valt att hålla på Bollnäs och stanna där. helt underbart.

Förresten vart var farmers? Jag hörde dom inte, möjligvis lite när edsbyn gjorde mål och de var 4 gånger på matchen.
Bollnäs flames tog läktar matchen utan tvekan.

Komentar från bandysverige.se
Hela sverige höll tummarna för Bollnäs.
Jag tror hela bandy-sverige höll på Bollnäs, tom TV-kommentatorn. Tyvärr hade edsbyn domaren på sin sida. edsbyn ska vara glada för poängen. Hörde ni hur bitter och dålig "förlorare# Hedqvist var i intervjun. Bollnäs tog ju edsbyn med deras egen medicin. Taktiken att inte vara intresserad av att anfalla alltså. Grattis Bollnäs, Sverige höll på Er!


Men en sak jag undrar är över om jag verkligen är släkt med honom? Fölr honom vill jag inte vara släkt med och är jag de så är de på jääääätte långt avstånd, får vi hoppas.
varför jag skriver de här i de här inlägget är för att han spelar bandy haha ;)


Vart var farmers?


Och just ja, jag fick en bandyboll av edsbyfantasten själv också. Han kan ibland han! (:


Grattis till förlovningen Per och Veronika! :D

Bilder från matchen kommer i nästa inlägg :D

Baaandy

BOLLNÄS GIF I MED OCH MOTGÅNG!

nu ska vi ge byborna en riktigt match!

Ruuuulig kväll

Oh jisses vilken rolig kväll de blev igår, först glass och saw film, sedan lite idol dvd. Sen ringde Gabbe och ville ha skjuts sagt och gjort hämtade dom och droppa av dom. Väntad epå min bror och Tova i 365 år ungeför för att de var sjuukt mycket folk på max och dom skulle ha mat. Men inte led vi, de kom fram diverse människor, bland annat 4 stockholms killar som skulle till björktjära, dom ska vi nog även köra ikväll. Sen skjutsade vi några tjejer och sista turen blev till alfta och Gäddvik med Einar? och Backåker.


Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för bandyn. Sedan ikväll blir de en repris på igår, kanske inte allt folk. Men folk! (:


Inte lite jag och lina skrattade åt de som står nedan haha! ;)

men vart är den? min tacotallrik eller näe de är ingen taco tallrik men de är någon maträtt.
Men ******* du har ingen taco tallrik i bilen
Men ta min tacotallrik då gör de bara, nu är jag förbannad!

Nyfärgad

Nu har jag färgat håret behövdes med världens utväxt så nu är de fint ett tag iallafall, eftersom mitt hår växer som ogräs..
Håret blev iaf Brun/svart och blondt typ (:

julafton har passerat, blev nogurlunda nöjd iallfall, var bara hemma med familjen. Bandy imorgon och fjärilarna i magen är fler än någonsin, men jag håller stenhårt på våra orange-blå killar. Tar dom fram de lilla extra imorgon så ska vi kunna bjuda på en riktigt bra match.

Inatt kollade jag på armageddon fyfan vilken bra film, jag grinade som ett litet barn. Till råga på allt är A.J i filmen as het! ;) GRR

Måpste tillägga att de var LINA som färgade de bruna annars börjar väl hon gråta om hon inte får stå med haha ;)

jag har faktist inte mycket mer att skriva åter kommer väl ikväll/inatt.

Bjuder

Tänkte Bjuda på liiite bilder, bandy bilder! blir ju fan inte bättre när man längtar tills fredag. Självklart följer kameran med på fredag också, ska dock försöka missa edsby borna och sikta in mig på dom fina färgerna och dom rena skönheterna! haha skämt å sido ;)










Julafton

blir bara hemma, Marcus och Tova kommer på kvällen. så jag kommer få ha tråkigt hela jävla dagen, för mamma sa att dom kommer vid 7, tror jag.. så vad fan ska man göra fram tills dess?

tomte skritt på torsdag, vet inte om jag vill vara med längre men jag ska bestämma mig imorgon.. ska jag inte vara med tvingar jag någon att skjutsa upp mig så jag får stryka mig.

Söderhamn, ett äventyr

var en riktigt bra dag i söderhamn, mycket skratt och tok, som alltid med Hammarlund.
Jag handlade ingenting, jag lånade ut mina pengar till Lina haha. Roligast var när vi skulle leta mat ställe, åker runt så börjar de komma pizzerior. Så såg de ut att vara mycket folk på en så vi åkte vidare tänkte stanna där men Lina valde att köra därifrån haha För de blev ju aningen pinsamt där ett tag haha.

Vi körde vidare så efter ett tag frågade hon, höger eller vänster? jag säger höger och efter ett litet tag utbrister Lina; Nej Nej Nej vi är påväg upp på motorvägen..
Vi var nu påväg mot Hudik haha tiden på motorvägen letade vi en avfart och de fanns en avfart mot Vågbro, tack gode gud! vi åkte iallafall på pizzerian, asgott vare! Sen drog vi mot Bollan igen.

På torsdag ska hammarlund färga mitt hår och på Fredag äre bandy!! ;D

Jag längtar dit

jag längtar till sommaren, sol, värme, sena utekvällar. Få jobba, tjäna pengar. Men mest av allt jobba på ridskolan och fota, de är sjukt kul faktist! I sommar blire större tävlingar. Förhoppningsvis kör vi med 2 datorer då, en stationär och en laptop.
2 Fotografer och en vid datan och tjäna pengar.. På att stå och fota i strålande sol sen tjänar man pengar på de och blir brun. De är kul! (:

PENGAR NU!
SOMMAR NU!

Bollnäs Ridsällskap, sommaren, en kamera, 2 vänner. Då är jag i hamn. De är våran grej. De kommer de vara, vi började och väljer när vi ska avsluta! :D



Läste en sak på en tjejs blogg, så klockrent. Precis så som jag har kännt men inte vetat hur jag ska uttrycka de.

Man får lära sig leva med saknaden av gamla vänner jag saknar 2 av mina bästa vänner grymt mycke speciellt på somrarna de var våran tid, men tider förändras med de också människorna. Skulle ge mycke för att ha er tillbaka vid min sida, tyvärr går de inte. Mina lyckopiller.
De var längesen vi skilldes åt men saknaden finns alltid kvar.



Hata är ett starkt ord, men de är inte starkt nog för d är precis så jag känner jag hatar DIG! Du ska inte förstöra nå mer nu, du kan ju få försöka men jag kommer stå kvar när du faller, idiot!

Slödderhamn

Slödderhamn igår och slödderhamn imorgon igår med mamma imorgon med Lina, lina och olof? dom två sistnämnda är fortfarande ett kanske som jag vet iaf.
Jag har "råkat" vända på dygnen gjorde jag redan första lovdagen haha satt fan uppe till fem, men  som hammarlund brukar säga de ska va lite å! haha Handlat klart alla julklappar, hoppas dom blir nöjda. Men imorgon ska jag kika på saker till mig själv tror jag eller spara pengarna haha ;)

Julafton på onsdag, tomteskritt på torsdag, bandy på fredag.
Yes så ser veckan ut och söderhamn imorgon men de sa jag ju!  Julafton blir bara hemma som vanligt med familjen, efterosm vi inte har någon annan släkt. Tomteskritt på torsdag, på en häst som är rädd för sin egen skugga och en stelfrusen pinne på ryggen åhh jag längtar (inte). Lär bli svinigt kallt och hästen är så töntig men han är söt ändå. haha


Annandagsderby på fredag, ett årsen, längtar som en toook.
Härlig stämning, Mycke folk, Flames på läktaren, Hammarlund vid min sida, och självklart Bollnäs GIF på planen.


Kyrklaget VS Bollnäs GIF
Kyrkokören VS Bollnäs Flames

Ta inte de där så seriöst de där lilla ovan, för vi möter ju faktist svenska mästarna, men när jag hörde farmers i edsbyn då trodde jag helt seriöst de var i kyrkan. Samspelt och fint i kören haha sen kallar ju många dina arena för bandykyrkan och de är ju inte mitt fel. Tyckte de där passa fint ihop! ;)

Man ska egentligen inte ta allt för mycket sånt där seriöst om de kommer från mig, fast ibland äre seriöst annars tycker jag bara de är kul att driva,eller jävlas om folk vill kalla de det ;)





Tystare kan ingen vara....


Har du hört något men inte sett då kan du ingenting säga om saken, för här uppe i hälsinge skogarna vänder och vrider folk på sängen på mindre än 1 minut. Tro på de du ser och hör inte de någon annan säger till dig!

Mitt år

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 jag såg LARS WINNERBÄCK!!! ;) björn rosenström och brolle ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade nog inga (:

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej men i början av nästa år (:

4. Dog någon som stod dig nära?
ja, usch och fy! värsta som finns

5.Vilka länder besökte du?
Sverige ;)

 6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Pengar (haha), jobb.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
6-7 juni kanske? när vi drog på strömsholm, underbart ställe.

 8. Vad var din största framgång 2008?

Framgång och framgång, men jag kom frmaåt med fotandet, nu jobbar jag ju för bollnäs ridsällskap på somrarna! (:

9. Största misstaget?
vet inte, men isåfall får ni inte veta (:

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja knät, men de är ju "gammalt", kanske får ordning på det efter jul som tur är.

11. Bästa köpet?
Kameran,objektivet! :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran, lagt ut över 8000 på den pärlan (;

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jobbet på ridskolan, strömsholm.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Lars winnerbäck- kom änglar, hearts on fire - hammerfall, still alive - negative Primo viktoria - Sabaton
Några med rosenström och många fler (;

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag?

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ute mer..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit inne

18. Hur tillbringar du julen?
Hemma med familjen som vanligt.

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Favoritprogram på TV?
One tree hill, fast jag laddar ner ;)

21. Bästa boken du läste i år?
vet inte.. Boken som twilight filmen är baserad på

22. Största musikalista upptäckten?
Sabaton, Dream evil

24. Något du önskade dig och fick?
Jag vet inte, jag köper de mesta själv så (:

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hemma emd familjen.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jobb, och en sak till ...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Vet itne, don´t care. jag har de jag vill!

29. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj, myskvällar, utekvällar, BANDYN!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hoppla hoppla ;), lucas i one tree hill kanske ? ;)

31. Vem saknade du?
Min bästa vän världens lyckopiller, och en till.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jag vet inte, träffade jag så många nya?

Jag börjar gilla

komentarerna på bandysverige.se nu, finns endel gobitar. ;)

Kan ju bjuda på en som jag skratta lite åt faktist!

Det blir Vetlanda och Sirius i SM-final.
Lågoddsare!


;)

Jag ska upp om

6 timmar, men gå in på min hemsida och kasta in något i gästboken.

Dålig är jag på att uppdatera här också, men men blir roligare med fler komentarer;)


Annaandersson.webs.com   gå in och kolla nu och säg vad ni tycker! :D

Lika bra som

Inatt när våra kära giffare anlände till Bollnäs var de Ca 20 Flamesare vid viadukten med bengaler flaggor och sång.
Efter att jag läst de på flames hemsida så berättade jag för pappa och han tyckte de var lika bra gjort som när flames bojkottade första halvlek på matchen mot kungälv. Det tycker faktist jag med för spelare vet och ska veta att supportrarna är där till 200 % om dom gör sitt jobb spelar bra och ger oss de vi vill ha, men spelar dom som i söderhamn då ska dom också veta att de vill vi inte ha. Sen så var de ju säkert inte bara flames som struntade i matchen de var nog många. Sen tycker jag att flames har visat de nu att vissa saker accepteras inte och när dom gör något bra då får dom tillbaka av oss. Sen var ju flames förresten där hela kungälv matchen bara att klacken inte var där.. (:

BOLLNÄS GIF

är bäst, ochlina hammarlund har damp!

Vi är Bollnäs världens bästa bollnäs!

Avslutninsvis:
Vi ses på åsen! ;)
Välmött!

mmh Bra!



Någonstans där längst fram stod jag på  Bollnäsfestivalen 07!  Dock är de här inte en av deras bästa låtar men ändå! Bra ändå!

Jag tänker inte

ställa upp på en eventuell flytt till torsberg, inte heller att media läggs ner, jag vet måånga som har tänkt söka de nu. Plus att media ämnen är populärt nu!


Aja skit samma, inga julklappar köpta idag, hade ju ont om pengar och pappas present var 141 kr dyrare på helins än på nätet -.-

Men jag ska köpa min Marcus och Tovas present på lördag, dom får nog bara en för dom delar ju ändå på allt. Bra för mig med dålig ekonomi. Fast mamma sa nyss att även om CSN bara betalar ut halva studie bidraget för december så får jag hela av min mamma! Tack för det!!

Så hammarlund, håll i hatten jag hänger nog med på hockey som de verkar nu iaf, sen beror de på om de råkar vara så att jag hittar väldigt bra presenter..

Finns förresten BOKIA i söderhamn?!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2712

Skriv på namninsamlingen, man kan ju alltid försöka få media kvar!

media läggas ner?!

ljusnan är här nu, media kanske ska flyttas till torsberg och som de stod i ljusnan idag får inga nya söka.. JÄVLIGT trist!! Jag vill INTE gå på torsberg!!!!

Julklappar

Imorgon ska jag kolla på julklappar lär ju vänta tills måndag med att köpa då pengarna är slut och på måndag får man ju bara halva studiebidraget. Min önskelista är kort i år..

Pengar till mobil
Pengar till kläder
Pengar till hockeybiljett
Annandagsbiljett
Saker till kameran, Blixt, linser och filter.



Jag läste en sak på Bandysverige.se också, en komentar jag tänkte dela med mig av.! (:

Tror de var om att Stefan erixon kommer till bajen igen, eller nått sånt..

Elitserien blir ju genast mkt mer intressant. Fler stjärnor, bättre kvalité, större konkurrens. Framför allt större konkurrens leder till utvekling, men det tycks inte accepteras av vissa. Dessutom finns det nu en kandidat till att slå Sveriges tråkigaste lag, Edsbyn.

tur att pappa inte

kollar på internet så mycket för den här ska han få av mig i julklapp! ;) Eller ja om den är billigare på någon bokhandel i stan


Hur länge ska jag behöva

Gå runt och ha ont i mitt jävla knä? Kommer de bli helt bra igen?
De där frågar jag mig själv dagligen för jag vill att mitt knä ska bli bra igen slippa ha ont och kunna träna igen. Hålla på med ridningen utan att få ont.

Jag läser på olika hemsidor om ledbands skador/menisk skador och de står typ 6-8 veckor?! jahaja jag har gått i snart 3-4 år tror jag.. Står  och går jag mycket då får jag jätteont. Jag är så jävla trött på de här nu!

Och dagen efter att jag hade gjort illa mig var vi ju upp till sjukhuset, jag kunde knappt böja benet och de var svullet som jag vet inte vad.. Fick träffa en läkare som undersökte knäet så fick jag vänta 3 timmar på röngten så visade de inge benskador eftersom ledbandsskador och sånt inte visas på sånt..
Fick kryckor som jag dumpade efter 3 dagar..

Gick väl 2 år sen så sa jag att jag ville kolla upp de ordentligt så jag fick åka på magnetröngten i hudik på dom plåtarna ska de visas såna här skador, fick ett brev hem någon vecka senare där de i stort sett står att jag inte har något fel i knäet?

Problemen fortsatte och nu för typ 2-3 månader sen fick jag tid hos sjukgymnast, efter 15 minuter sa han vad jag har för skada, vänta i 3 år på att någon ska konstatera de dom kunde ha sagt dagen efter.. Började iallafall träna knäet men fick ont även då.. Något i knäet blev irriterat eller nå.. Nu har jag inte tränat på ett tag ska dock börja efter jul..

Men de ger ju inget resultat, kommer mitt knä ens bli bra, helt bra? Så att jag kan spela innebandy och hålla på med ridning? Och hur lång tid tänker de ta?! Jag har väntat i 3 år, nu vill jag inte vänta mer. För som de är nu får jag inte hålla på med någon kontaktsport, och får jag ont i knäet så måste jag hoppa av hästen också..



BLÄ på att jag bara klagar i det här inlägget, men prova själv att sitta en heldag och kolla på en av de sporter du tycker om mest (innebandy) och sen när du ska gå hem får du så jävla ont att du inte kan gå.. Och veta att jag får INTE spela!



En positiv sak är att en snubbe var redigt snygg idag på innebandyn, så jag hade ju inte helt tråkigt ;)

Mmmh Bäst!

Bäst just nu är Lady gaga - Poker face!

Klipp på den kommer när jag kommer hem, går ju som bekant inte att komma in på youtube på skolan, på våra "kära" mac datorer haha ;)

Har iaf suttit och gjort ingenting sen jag kom hit, jag varken orkar eller vill bry mig om de här jävla arbetet nu. De kommer bli helt cp programmet om sista intervjun inte blir med och som de verkar nu så kommer vi inte göra den..
Huvudet värker och jag mår illa som jag vet inte vad.. Lektionen börjar om 15 minuter.. Får se hur länge jag stannar kvar i skolan. Kommer ändå inte göra något på åkes lektion sen så då kan jag typ traska till ridskolan eller om hammarlund hämtar  mig fast då måste jag ta mig hemifrån till ridskolan senare och jag vill inte gå ;)

Mindre än 1 månad kvar tills första utbildnings helgen är, och jag är FETT pepp! Ska bli ap roligt.
Men innan utbildningen så ska man ju hinna på massa bandy och förhoppningsvis hockey också! :D:D
Och Djurgården fick ju iaf 1 poäng mot Brynäs i lördags ;)


DÖÖÖÖ!

jag tänker fan inte rätta till dina jävla misstag och jag tänker inte göra det där för att du inte vill!


Sen mår jag så jävla illa också funderar på att dra hem.. men jag vet inte..

Still alive



Troligen en av världens bästa och finaste låtar.  Lyssna och njut!


Robin Bengtsson



Min Favorit genom hela idol, och de här är ett bland de bättre framträdanden han gjorde! :D

Favorit!



Kevin Borg vilken kille!

Nu vill jag ha

EN JÄVLA UPPRYCKNING AV LAGET NÄRMAST HJÄRTAT, OCH DE FORT SOM FAN!!



Hela dagen igår blev dålig,  först ringer jag till någon spelare i broberg för intervju och han är jätte otrevlig, tycker jag iallafall vill han inte vara med kunde han ha sagt det innan. Svaren var på 3 ord och han lät inte ett dugg intresserad. Sen tonen och hur han sa de var ju inte direkt kul..

Senare under dagen begav jag mig till edsbyn för att träffa en edsby spelare mycket, mycket trevligare..

Åkte hem på en proppfull buss, sov i några timmar, laddade för derby. Fast egentligen laddade man ju för ingenting.
Satt i bilen påväg hem och tänkte tankar jag inte borde.. Men jag kom iallafall fram till att hur de än går så är de. Bollnäs GIF i med och motgång. För de finns inget annat. Sen att idag höll mitt bandy hjärta på att svika mig ännu än gång, de är en annan femma.

Imorgon blir de inte bandy, de blir idolfinal med Hammarlund. Att de inte blir bandy de förstår dom som var i söderhamn igår, och ni som inte var där yttra er inte! För var ni inte där och såg det med egna ögon kan ni inte heller säga något om det. Eller ja bara vad ni hört men inte sett!



Och för några sista ord tycker jag att ni ska lägga ner allt erat snack, ingen orkar med det längre eller har aldrig orkat med. Lägg ner och gör sverige en stor tjänst, en gång för alla!


Bollnäs GIF i med och motgång, alltid ?

Välkommen hem!

Timo Oksanen återvänder hem igen!


Bästa Hammarlund

Hon är på g för att hämta mig nu, så drar vi upp på granberg. Mys med henne och sötaste nero :D

Hörs ikväll/inatt, imorgon om en vecka eller något haha ;)

Bra Annaa!

Jag gick och la mig vid 5-6 tiden imorse.. vaknade 11 men tänkte att inte ska jag vara uppe nu inte så jag gick och la mig igen och nu vid kvart i 2 så väcker pappa mig, duktig idiot. Kommer inte kunna somna inatt iallafall och jag ska upp typ 7 imorgon. Inte så kul men vi ska iväg på julbord någonstans, fast först ska vi till Uppsala.

Nacken gör as ont, och jag känner mig stel som en pinne, i skulderblad och nacke. Mina knän mådde inte bra igår, vänster kändes "stumt" som att de inte är där.. Ingen aning om varför men aja ledbanden som spökar kanske.

Jag kommer så väl ihåg gången när jag gjorde illa mitt knä, vad jag då inte visste är att jag kommer få ha ont i många år framåt, varje gång någon gör illa sina knän eller nå då ryser jag. För jag fattar hur jävla ont de gör. Jag har ett förlängt ledband, coh minisken kanske är hel. Ledband tar tid att läka, jag får inte hålla på med de sporter jag vill och jag vågar typ inte göra saker som kan göra att jag ramlar vrider de igen eller gör något annat som förstör de ännu mer. Därför kan jag inte åka skidor, för vänstra knäet hänger inte med, de känns stumt då också. Jätte konstigt är de men men. Fast jag åker skidor ändå men är jätte försiktig så att jag verkligen inte ramlar eller något. För jag vill inte uppleva den där smärtan igen, när jag satt fast med båda benen i snön  och jag vred benen och de gjorde så där jävla ont.

Jaja nog om de, har du någon bra fråga om kan fråga till personer inom bandyn? skicka en komentar vafan (:

Min hals

gör ont så jag vet inte vad.. -.- gör ont när jag sväljer och de är en märklig känsla när jag andas.. Aja några dagars vila nu i helgen så kanske de blir bättre sen, de har ju varit fullt upp nu i några veckor med skolan, stallet bandy, och sen har de varit kallt och varmt om vart annat..


Iallafall jag ska på synundersökning till veckan, och då ska jag testa linser också :D Skönt!


Kolla Hemsidan nya bilder är uppe! Annaandersson.webs.com

Dagens

Diss blir till idoljuryn, gav Robin helt fel låt att glänsa hade varit i en Gavin degraw låt. Damn när han sjunger Gavins låtar då vet jag inte vart jag ska ta vägen, jag ryser, får gåshud. De har bara hänt 3 gånger att jag blir påverkad när någon sjunger och de är av Daniel "kapten" karlsson när han sjöng Imagine till sin döda pappa, då grät jag. När Robin sjunger Gavin eller något annat som gör hans röst sådär otroligt bra och när en annan viss person sjunger en viss låt, då de sistnämnda då vet jag verkligen inte vart jag ska ta vägen. Fyfan, de är nästan pinsamt. Tror fan bara de är Lina som vet vem den sistnämnda är, och så kan de ju förbli (;


Men iallafall till veckan ska vi i min "grupp" intervjua diverse bandy spelare och supportrar, dock har de fallit på min lott att skriva våra frågor, dom andra är tydligen inte tillräkligt "insatta" så här sitter jag nu och försöker komma på bra frågor till både spelare och supportrar, de är fan inte lätt. Så om någon känner att ni har en bra fråga på lager kasta in en komentar jag lär behöva den.
Vi ska iallafall intervjua spelare från Bollnäs, Edsbyn och Söderhamn. Vem i söderhamn de blir står inte klart än, men jag tror Åke skulle ringa och prata emd både en supporter och en spelare där åt mig, för de kanske blev någon form av missförstånd idag. Dock inte av mig och jag känner att varför ska jag ringa och be om ursäkt för någon annan? Så Åke skulle nog ringa och förklara vad och varför vi ska göra radioprogrammet och de..
De borde ju lösa sig (:
stan på tisdag för 2 intervjuer, Edsbyn på onsdag för 2 intervjuer, Vart ligger Sna/sma europe i edsbyn? sen har vi 1 till som vi inte vet när var eller hur. Men vi ska höra av oss till personen i fråga på måndag! :D

Men har du en bra bandy fråga på lager? Kasta in en komentar!

Jag kommer alltid hålla på Bollnäs GIF, oavsett hur de går för dom, man  byter ju liksom inte lag för att de går dåligt eller så! Men Bollnäs GIF i med och motgång, alltid!

Längesen

Det blev en uppdatering här, skolan flyter på och de händer inte så speciellt mycket. Vi ska göra ett radioprogram min grupp ska göra om Bandyn i Hälsingland så nästa vecka ska vi ut och intervjua några personer från dom 3 klubbarna. Kan bli kul faktist (:


Jag tänker typ inte skriva så mycket mer men den/dom som har komenterat min blogg undertecknad "BollnäsBandy"  förstår uppenbarligen inte vem jag menar i mitt inlägg som heter "robin bengtsson" där jag skriver att några/någon ska sluta haka upp sig på saker och släppa dom, för de är ingen i min klass, ingen i Bollnäs och ni vet inte vem det är! Så ni kan sluta med de där nu.. Och att jag har skrivit sånt på min Bilddagbok upprepade gånger de är för att de har hänt upprepade gånger men de är inget som rör skolan, stallet eller något sånt. De rör mig och den/dom personerna! Alltså ingen från bollnäs och de ska ni/du ha klart för er!

Sen att folk är anonym de gör inte saken bättre heller, stå för vem de är som skriver!

Min bästa









Min sötnos har blivit halt igen :/ hoppas, hoppas han blir bättre jag hatar när han har ont. Blir som en helt annan häst, sur och grinig. Dom måste ta dig till vetrinären om du inte är bättre inom några dagar :/

Hemskt om de är sant de där man fick veta vad som blev med Wilmer också fyfan!

annaandersson.webs.com

kolla in NU och släng en komentar där om precis vad ni tycker ska vara med och hur de ska se ut :D


Annaandersson.webs.com :D