Hemsidan är fixad!

men den kommer hela tiden vara under konstruktion under följande dagar.
kolla in den och säg vad ni tycker.
Lämna ett avtryck i gästboken eller vad som helst.


http://annaandersson.webs.com/

Dagens absolut bästa

Varje gång Johan Palm öppnar sin mun vill jag ta livet av mig.

Hahah, sant ju (:

Dålig update

Grymt dålig uppdate här trots att i skolan sitter vi vid våra datorer mest hela dagarna och gör olika jobb. Men då hinns allt utom bloggen med. Men men ni får nöja er med att de blir någon update någon gång ibland bara, på bilddagboken är jag aktivare "unimportent" heter jag där.

Bandysäsongen har dragit igång och de har ju inte varit efter förväntningarna men de kommer, förhoppningsvis.
Imorgon blir de också bandy, då har vi Hammarby uppe på åsen, undra vad vi kan göra med dom. Jag måste även införskaffa ett årskort på bandyn eller ja jag får ju de av mina föräldrar i present så.

Om dagarna blir de inte mycket mer än skolan, ridskolan och plugg. De hinns nästan inte med nå mer jag är så grymt trött varje dag när jag kommer hem också. Så helgerna borde jag egentligen använda till att sova men nej jag sitter uppe alltför länge, inte smart.
Idag hade jag stalltjänst också, inte de allra roligaste speciellt inte när de inte är någon där så dom som är där får göra så mycket. Men idag behövde jag endast mocka 2 boxar och sen gick jag ut och hade barnridningen. Mycket roligare än att mocka vill jag lova.
I början på nästa år så ska jag iväg på utbildning, "ulken", ungdomsledarutbildning, de är himla tur att ridskolan betalar både utbildningen och resorna dit. För de kommer gå på ungefär 4000kr allt som allt. Eftersom utbildningen hålls i Hudik och bara utbildningen går på Ca 3000, fast då ingår ju jacka och material bostad och allt sånt. Ska iallafall bli jättekul.

En sista sak att berätta innan jag ska sova jag har redan nu fixat min APU plats och jag tror nu att de kommer bli skitroligt, jag ska vara med en fotograf i Gävle och de kommer både bli Studiofoto, barnfoto, sen kanske vi även ska åka på någon/några konserter. De har jag ingen aning om hur som helst blir de roligt att vara med en fotograf eftersom jag har tankar att bli de. Fast ska jag lyda Alexander så ska jag blir radiopratare och vara Fotograf på sidan, eftersom man inte ska jobba med de man älskar (:
Långt inlägg, men eftersom uppdateringarna blir så sällan så.
Godnatt och vi hörs förhoppningsvis snart (:

vad säger Hilda?

Gunnar var här nyss med sitt barnbarn. Som är här nu till imorgon hon är bosatt i edsbyn egentligen, 3 år är hon.
Hennes pappa är edsbysupporter, och avslutningsvis lät de så här.

Hilda, vad säger Pappa då?
- Hejja Byyn
-Men vad säger Hilda då?
-Hejja Bollnäs

Jag var bara tvungen, men barnen ska skolas in tidigt ;)

Robin Bengtsson



Min Favorit i idol.
Han och Kevin Är Bäst! :D



Sen vissa personer ger sig fan aldrig, vill bara slå igen käften på dom. Att dom ens orkar.
Sen om dom läser de här, de skite rjagi. Släpp de där bara, haka inte upp er.