Världens bäst!


Sötnos du är bäst! <3

Sjukgymnastik

Gick ju första gången på de i fredags, nu är jag opepp för jag får inte spela innebandy eller ja ingen "kontaktsport" (innebandy,, fotboll, handboll, basket... ) och många fler såklart. Sen får jag inte gå ne rpå huk inte hoppa och knappt rida..

Bara gymma då alltså de suger, för jag vill j uatt knäet ska bli bra nu eller ja, bättre iallafall. Men jag vet inte om jag ska ge upp ridningen, så att knäet har större chans att blir bättre jag vet verkligen inte, känns så surt när jag väl har kommit igång med ridningen.

Får väl prata med honom på fredag, men jag var inställd på att börja spela innebandy igen men de får jag ju inte..
Jävla skit! :/







Ett steg i rätt riktning

Skolan flyter på bra, fått en bok uppgift som jag siktar på att göra klart i veckan och lämna in redan på måndag nästa vecka, trots att den egentligen ska in senast 30 september. Men gör jag de nu på en gång slipper jag sen, matte plugg blir de imorgon också och städning. Plus att jag måste hämta min cykel som står vid torsberg.

Tranan igår med Bea, träffade massa folk där. Jag drog hem vid 1 orkade inte vara kvar.

Klev upp i skaplig tid idag och drog iväg på bandy, en bra upp ryckning från förra matchen och ett steg i rätt riktning, idag såg de bra ut, dom ville ha boll och åkte skridskor. En del hårdkroppskontakt blev och och enligt mig fel domar beslut. Men man kan inte få allt och de var en träningsmatch.

Hörru Hammarlund ska vi åka på world cup Bollnäs - Ljusdal matchen ? (: