22

Nyheten om att Ville är klar för ett år till i Bollnäs var de absolut bästa som hänt under dagen. För i övrigt har den varit piss.

Maddes mamma frågade mig idag vad jag gjorde under kvällen så jag sa ju att jag skulle rida. Kommer till stallet träffar Tora, hon berättar om Madde. Att hennes häst är såld och allt. Åker imorgon. Då gick jag på en gång och hämtade kameran, ibland är de bra att den aldrig lämnar min sida. fotade henne lite och så. Blev så fruktansvärt arg, för ägaren till hästen hade kommit igår och sagt att Cinzana var såld och åker på onsdag. Hur fan kan man göra så?! Jävla idiot!


Varjefall så började min ridlektion och de gick fint, han kändes inte så framåt som han kan verka i början, i traven så sträckte han inte ut högrabenet alls som han ska, så han var halt IGEN! Men han går väl lektion imorgon igen som vanligt -.-!


Lösenord

Har tänkt på de ett tag och jag har bestämt mig för att sätta lösenord på bloggen, så vill man nu fortsätta läsa, så skicka en komentar, eller kontakta mig på någe vis så får ni lösenordet. Eller ja inte alla. Dom som jag tycker ska ha de om dom vill ha.



Vill ni ha lösenordet skicka en komentar! Men bara för att du gör de betyder de inte att du får de.

22

Beslut om vart Ville spelar nästa säsong kommer under veckan! :D

"De finns olika alternativ, men Bollnäs ligger bra till"





Helgen

Helgen har stundvis varit lugn och stundvis har de hänt saker. En sån där lagom helg, inte för mycket och inte för lite. Kanske lite för lite sömn dock.  Iallafall lördagen började lugnt, drog till dollar men hittade inte mer än deo och tuggumin. Men billigt är bra för en fattig student. När jag klev in hemma så tog jag bara de lugnt, duschade, gjorde mig klar, åt och sånt. Gick över och matade söt katten. Sen kommer Hammarlund och hämtade mig, vi åkte till det som var matmaggan förr. Kommer fan inte ihåg vad de heter nu. Skit samma var de väl. Efter våran tur dit så åkte vi upp på granberg, möttes av en väldigt glad Nero. Vi kollade på Robinson ett tag sen kom Ida och Ellie hem också. Var kvar där till runt elva då åkte vi hem till mig, kollade på tv även här. Lina "vilade" (hon sov), jag fick då roa mig själv, jag låg och kollade upp i taket.

Försökte kolla på en film, men han Arnold, han guvenören, terminator. Försökte typ vara känslosam i en film och de gick verkligen inte att se på, hämtade boken och ungefär 20 minuter senare vaknar Lina till liv ochvi gör oss klara för att skjutsa folk. Åkte till Edstuga, Granberg hämtade folk i Arbrå och tog en sväng förbi max där vi plockade upp två snubbar, ena skulle till växsjö? och den andra typ växbo. När vi åkte började det ljusna, när vi vände och for hemåt var klockan 03.48 och jag var tröttare än tröttast. När vi var hemma var de iallafall väldigt ljust ute. Sov gjorde jag här hemma i de stora huset, hade aldrig sovit här om de hade varit mörkt ute. HAHA!
I morse när jag vaknade vid 10 gick jag till grannen för att mata katten, men jag möttes inte av någon katt. Blev himla orolig ett tag. Men med lite lockande med mat gick de fiint! Resterande del av dagen bestod av lite mer sömn, lite data, lite tvättande, och mycket slappande.

skola imorgon, får jag inte någon ny uppgift av min lärare åker jag hem igen, och kommer tillbaka på eftermiddagen. För jag orkar faktist inte sitta från 9 till 13 och inte göra någonting. Då kan jag lika gärna vara hemma.


Nej nu ska jag ta in min tvätt, som hänger ute sen torka håret och hoppa i säng!
Allt för lång uppdatering men men.


Sen slog ju Djurgården, Hässleholm idag också! ;D
2-0 blev de, fint!


Hastighet

Dagen flöt på bra, fick träffa Frida igen efter sisådär väldigt många ensamma skoldagar! (HAHA) Mycke trevligt var de iallafall, 2 prov hann vi med och skit snack! Första provet (skrivningen) gick sådär för mig, hade egentligen inte väntat mig något annat för de är inte min starka sida. Iallafall inte på engelska. Men jag försökte iallafall! Sen drog jag till media och gjorde ingenting. Frida och Fredrik kom upp med Ebba. Så jäkla söt hon var. :) Sedan drog vi och gjorde prov nr 2. Där gick de bättre för min del och jag fick ett Vg, de är jag jättenöjd med. Sen sa min lärare att jag nog får Vg på kursen. De har han sagt förr med men nu med nationella också så känns de ännu bättre. :D
Senare under dagen hade vi svenska och sist matte, där vi fick sluta tidigare för att vi endast var 3 på lektionen. Jag, Zandra och Nathalie. Kommit ganska långt i matten de känns också bra inför nationella. Men kursen klarar jag nog ändå till sommaren så kan jag börja försöka ge mig på Matte B, på dom 20 extra timmarna vi har i höst.

Idag när jag åkte till skolan så kolla när ner på hastighets mätaren och döm om min förvåning när den står på NOLL haha. Men de är nå konstigt med den igen. "Kabeln" till hjulet gick ju av förr, men de kan de omöjligt ha gjort nu. Den funkade igår och jag har inte låst i fram hjulet någonting.. Får ta och fixa de någon dag..

Imorgon blire lek med Hammarlund, plus att jag ska försöka komma ihåg att gå och mata min grannes katt. ;)



Klockrenaste låten, någonsin! :D

Låtsas

Jag fick frågan idag hur länge jag har haft problem med mitt knä, då svara jag såklart 4 år.. För de är nästan precis 4 år. då började dom babbla om att jag inbillar mig att jag har ont och massa sånt jäva SKIT! Varför i helvete skulle jag inbilla mig, varför skulle jag gå till en sjukgymnast för att få hjälp med mitt knä, som även han säger att de inte är som de ska. För ett uttänjt ledband, är ju inte som de ska, de säger ju sig självt. Sen i tisdags på idrotten så var jag med och gjorde allt fast jag inte ens får kanske göra hälften. För jag försöker för jag orkar inte bry mig. För jag vill inte ha ont, men jag orkar inte bry mig. jag försöker att inte klaga på de, och jag gör de väl ganska sällan. Nu till exempel har jag ridit 3-4 ridpass utan att klaga, med undantag för i tisdags när de gjorde så pass ont att jag var tvungen att sluta men då var de 10 min kvar av lektionen..

Något jag jätte gärna vill är att spela innebandy igen, men de sliter förjävligt på knäna och de skulle antagligen inte gå.Eftersom jag fick ganska ont då jag spelade också.
Varför sitter jag ens och "försvarar" mig? Jag har ont i mitt knä. Jag låtsas inte. Jag vill inte ha ont! En sjukgymnast som kom och pratade med oss idag sa att de tar typ 3 veckor, 1-3 månader för ett ledband att bli bra. MM tjena, de sa läkaren till mig också, " de läker själv, de är bara att vänta" Jag har väntat och jag väntar fortfarande.
Och enligt en annan läkare har jag inget fel i knäet.


Nationella imorgon, kommer gå åt helvete!  Får iallafall träffa Frida så! (: Sängen nu, hujj!

Juni, Juli, Augusti



Sommaren blir lång! Hur ska vi klara det här Hammarlund? ;P

11.00

Jag har inget arbete förns kärnämnena börjar klockan elva, så vad fan gör jag i skolan?
Får väl sitta och spela spel i någon timme då.. Slutar tidigt idag iallafall, men hade varit skönt med en sovmorgon,
eftersom vi inte får någon mer den här veckan. För vi har nationella på fredag...

Måste kolla upp vad de finns för nöjen i Bollan i sommar också förutom typ Rockweekend för de har jag nästan gett upp tankarna på.. Och P&L hade varit värt men folket är så tråkiga.. -.-




Jävla internet!

Ja hade skrivit ett inlägg, sen DÖR internet när jag ska publicera det!! Tänker inte srkiva om de ikväll, ev imorgon från skolan!

Tips för håret ;)

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Lista

Mitt avskedsbrev.

Kära BElla Pettersson för det första vill jag säga att Carro är den bästa vän jag haft, och att Emelie Persson är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Frida Borgenfalk och Ida Engberg gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Lina Hammarlund får ett lyckligt liv tillsammans med Majsan. Jag vill säga tack till Marcus för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Nikolina du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Putte Alarik tog sitt liv.

Snälla Simon, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Stina Westerström och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Daniel som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot Manne eftersom han varit otrogen mot min käraste. Jag vet att Mikaela kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Stefan för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Veronica och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Elin Nilsson

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.
Fuska inte!


Knäckebröder?



Behöver inte säga så mycket. Skratta som fan gjorde jag iallafall!


Kan inte sluta skratta

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.948508&renderingdepartment=2.4364

Går fan inte att printa och lägga upp en bild på klippet men iallafall, jag kan inte sluta skratta åt de här.
De var med på talang ikväll "knäckebrödsdansen!" hahaha

Hammis, Gurkan, Hammarn

Ja så länge du tänker kalla mig "Annis" offentligt då kan du få höra bland annat dom där eller de andra fina du har! ;)

Nja Annis är fan inte gulligt någonstans de e!
I onsdags(?) när jag träffa Lina vid sporthallen, inte träffats på rekordlång tid HAHA. och vad pratar vi om, jo bandy. Kacklade på som jag vet inte vad haha!
Tur att du ör lika nördig som jag iallafall, pärlan!
Var iallafall med Hammarn och kikade på en lägenhet idag, som för övrigt  var skit fin! Men gamla Gurkan är så kräsen, för tapeterna var fula (dom  var faktist fula) Skruvhål, söndriga tapeter. Men den hade inget badkar och då gick de inte för såg för Hammarn, serni! Men jag skulle ha tagit den stor och bra. Najs balkong. :D

Annars så har jag röjt lite i mitt rum till en början gick de efter "metoden" 1 steg framåt och 2 steg bakåt!
Men sen gjorde jag lite iallafall de är en början och jag måste jobba på och  få ut all SKIT härifrån. För soffan ska bli min!

Veckan som gått har sett nästan likadan ut, igår drog jag på dollar med Lina på eftermiddan! Innan de så vakna jag vid 13, sköönt! Åt en braklunch fruktansvärt gott och jävligt mycket, 3 timmar och en glass senare var de middag. Åt typ inget då HAHa konstigt? inte speciellt. Men lovet har varit skönt, vilat upp mig och så.

Idag vakna jag först vi tjuga i 8 (tidigt), kolla mobilen och Hammarn hade smsat, gick ner och läste ljusnan (sporten). Träffa pappa sen gick jag och la mig och "sov" somnade vid 10 och vid kvart i elva ringer Helen, wonderful wake up call, eller inte.

Våran konversation löd ungefär såhär.
A: A de är Anna
H. Hej anna de är helen de här
A: mm
H: Sover du?
A: mm
H: Men för i helvete Anna?!
A: De är LOV!

Sen sa hon de hon skulle och jag sov inget mer. Imorgon blir de inte mer sömn och inte på söndag heller.
Måste vända tillbaka dygnen nu. För just nu är jag as trött. Skulle kunna sova på fläcken!

Lek med Hammarn imorgon iallafall! Robinson och Tv spel. Mycke vanligt, men ack så trevligt.

Anna + Youtube



RMK typ den enda musiken inom den där genren jag gillar!


SÖT!



Kolla sötnosen!

Gammalt








Behöver inte säga något förstår jag, jag bjuder på garven ;)

Soffa


Bara för att vi ska åka och kolla på en sån där soffa åt mig i helgen!
Och då jävlar jag kommer röja ur de här rummet fortare än fortast! :D
Den på dollar är as snygg och så jävla sköön!
Den SKA jag ha!




Dagens fråga lyder:
Är de dåligt att värva finska spelare, eller?
So what om Bollnäs har endel Finska bara dom är bra!







Bollan

24-årige Juho Liukkonen från Helsingfors IFK är klar för Bollnäs!
Och Markus Hillukala får inget nytt kontrakt.

Nu har hälsingeklubben gjort klart med den finske halven/mittfältaren. Liukkonen spelade också back för Finland i VM i år.


Låter fint de där. Hoppas Ville stannar nu också!

14

Fredrik Spinnars är ännu inte helt klar för en fortsättning i Bollnäs som det stod här på sidan häromdagen.

Enligt Jimbobandy.nu

undra om de står någe nytt i ljusnan imorgon då..


MMH Marabou, ger dig ditt dåliga samvete tillbaka




Precis sådär som rubriken lyder känns de nu, så nu ska choklad kakan lämnas bort, och glömmas bort. My wish.
Mår faktist illa nu också, BRA DÄR! Skulle inte ha köpt den här skiten, jaja.
Ska försöka somna innan 4 i natt. Lyckas jag? de får tiden utvisa inte ett dugg trött nu, fast klockan är ju bara tjugo i elva också.



Komentar från bandysverige!

"Hamnar Pär Törnberg i Ryssland så blir det för att bära klubborna till Hellmyrs isf,
för som bandyspelare kommer han inte att komma dit.
Törnberg hamnar nog i Bollnäs och efter ett år i Ryssland ansluter även Hellmyrs dit.
I Edsbyn har de börjat tröttna på dessa två primadonnor och röster säger att de inte längre är välkomna dit."

Sockersuuug

Är så fruktansvärt godis sugen, har varit de i flera dagar nu. Knappt ätit nå godis nu över påsk och de är väl då man får äta godis, haha! Men känner att jag måste ner på homebuy och köpa min en liten choklad kaka. Har ju endast 208 kr att leva tills 25. Och på söndag är de Dressyr cup för 125 kr. Eller nå.. Fr se om jag är med de tar ju emot i ekonomin men skulle vara kul också.

Aja.. ska slänga i mig lite middag sen blire homebuy!

1 år, 1 år av sorg och saknad!

Idag den 15 april är de ett årsen som Saimy avled. Jag har fortfarande inte förstått. De händer ofta att jag säger "vi ska hem till Gunnar och Saimy i helgen", men de ska vi ju inte alls de. Men glada fina Saimy finns alltid med oss.
Jag vet att hon är där uppe, och sitter och kollar ner på oss och skrattar åt oss, som bara hon kunde.

Och låten ja, för att de är kanske världens bästa låt!



Vi saknar dig!

Hope and glory



Tack Johanna!
Nu har jag lyssnat på den här x antal gånger under kvällen, och den är lika bra än.

Måste vara rekord med inlägg nu haha, iallafall på ett tag. Har jag skrivit 3-4 stycken nu tro? Något lär jag ju bjuda på.


Lasse

Sitter här nu alldeles för sent på natten, borde egentligen sova. Men så börjar Lars Winnerbäck spelas ur mina högtalare, på än gång börjar jag tänkta tillbaka på alla gamla minnen och människor. Jag vet att jag borde inte göra de för då kommer jag aldrig kunna tränga undan dom igen. De är en konstig känsla i mitt bröst, en känsla av både obehag och värme. Men jag tycker inte om det speciellt inte obehaget, inte värmen heller för den delen för de är ingen bra känsla inte något av de.



15 Augusti 2008 - Lars winnerbäck
De där kan nog ingenting slå att få se Lasse som jag har sagt så länge att honom ska jag se.
Sen någon månad senare står jag där. Med de absolut bästa sällskapet jag kunde ha.

19 Juli 2007 Negative
Frågade Karin om hon visste något om Negative, men de gjorde hon inte, iallafall inte så mycket. Men hon sa att dom nog var värda att lyssna på, men jag stod där och lyssnade och jag fastnade. De som jag har tänkt på att jag var så dum att missa deras signering, men jag får fler chanser! Jag var där på deras första Sverige spelning.
Helt underbart.
Måste passa på att fråga, om någon har bilder från just Negative konserten? På den tiden hade jag bara min gamla dåliga digital kamera och batterierna dog. Sen har jag såklart råkat ta bort alla bilder jag fick av en tjej.




14

Enligt Jimbobandy.nu så är Fredrik Spinnars klar för en säsong till i Bollnäs, Gött mos!



Nr 22 & 19 nu också så blir jag ännu nöjdare!
Fast de verkar himla lurt, jag tippar på att 19 blir i Sandviken nästa säsong.



hemskt

Hittade den här bloggen genom youtube klippet. med en otroligt fin låt som Madeleine har skrivit.
Jag gick iallafall in på bloggen www.jagefrisk.blogg.se där Madeleine har bloggat om sin cancer.
Jag har läst bloggen från första inlägget till hennes sista, och jag förundras över hur en människa kan vara så himla posetiv, trots att hon bär på en cancer som bara 20% överlever.

"Jag blir starkare och starkare för varje dag som går!"

Hon har skrivit "Pepp" inlägg och de var små meningar, med just peppande ord. De ovan tog jag därifrån och de är skrivet bara någon vecka innan hon dog. Alla citat hon har lagt in där, allt glädje, hon var så posetiv i alla inlägg. Jag tycker de är jättebra att dom har låtit bloggen vara kvar. För jag känner att jag kommer försöka se saker annorlunda nu, för kan en människa som är så sjuk, förmedla så mycket posivitet och glädje borde vi andra också kunna det eller hur?
Hon dog i september förra året, endast 20 år gammal. De är bara så himla hemskt världen behöver ju fler glädjespridare så rycks dom bort alldeles för tidigt.



I will give you my all - Madeleine Deckert

Så länge vi båda andas


Ska ut och läsa nu en bok i världens bästa bok serie, "så länge vi båda andas"
Tog en timme på den där jävla banken, var sjukt mycket folk.
Hade varit extra najs om jag hade haft en mp3 så jag kunde lyssna på musik, men den hade ju någon sönder i somras. Men får väl ta och köpa någon billig, fanns typ en för 2-300 kr med 2-4 gb så de får väl räcka så länge.

Nu blire lunch och läsning!
Perfekt!

22

Sett på flera ställen nu att de ryktas om Ville till Silverbyn, och de skulle ju vara förjävligt.
För Bollnäs del och sen jag skulle aldrig kunna tänka mig se Ville spela i Silverbyn.

Nej rykten är de ju men man vet ju inte vad som kommer fram nu efter påsk.


JP

Just nu sitter jag här och lyssnar på Johan Palm, vad tyder de på? Kraftig Psykisk ohälsa skulle jag tippa på. För låten är verkligen as kass. Nej fyfan!



Nackskott? Yes please!

Mötley Crue

Hur många gånger kommer jag få chansen att se dom? Jag ahr chansen i sommar, men kommer jag ta den, antagligen inte. För de är ingen som vill åka, och massa blajj!

Mötley, Volbeat, Lasse, Sonic Syndicate, är några av dom bra som skla till P&L i år och, någon som är pepp (mer än jag då förstås)? ingen som är pepp. Jag menar hur jävla rolig är den här stan egentligen?!?!
Bäst i somras var Rosenström och de var en kväll. Sen rockweekend hade väl varit GRYMT också, men jag tog inte chansen där heller. Alice Cooper, jo du han hade man velat se.

Och lika HEAT i sommar, Dead by April.

Nej är någon p åatt åka någon dag på P&L eller Rock weekend? Hör av dig för fan, eller ska du dit så tycker jag ändå du ska höra av dig till mig! NU DIRR!


FUCK TA PENGAR!
Och fan Rock weekend on tour är på fredag i Gävle, FYFAN! jag vill dit.


MM, javisst dagens ilands problem!

Utför

De går utför, de är inte som de var för 1 år sedan. Min känsla just nu är att jag känner mig "undanknuffad", att man inte duger eller räcker till. Jag hatar det, jag vill verkligen inte känna så.

Lusten att åka utomlands i sommar försvann, snabbare än vinden. Men jag har fått gå och trott ett x antal månader, och sen kommer bakslaget. Tack för de, de känns ju bra! "underbart är kort"
Likaså ett åka till Stockholm som vi pratade om.

Vill du att jag slutar vara sur, arg, irriterad? Börja tänk efter före.
Jag orkar inte med det här mer, men vi är två om saken och med tystnaden så säger du mig bara att du inte vill ha mig till vän längre? De kanske inte är så men de känns verkligen som de, när du ignorerar istället för reder ut. Då känns de som att du tycker att de är "onödigt", men de kanske är så? Att de är onödigt, att vi är vänner?

Du sa förr att du skulle tänka innan, så att de inte blev såhär igen. Men nu är vi där.
Jag vet inte vad jag ska tro, eller vem jag ska tro.
De har hänt nu, både 1 och 2 gånger. 1 och 2 gånger för mycket.

Vill du ha det såhär? De vill inte jag, men vi är två om saken, felet ligger lika mycket hos dig som mig.

Och jag skriver inte här för att alla ska "se", för jag vet att de är ändå inte en enda jävel som bryr sig. Iallafall inte om jag skriver om mig själv. Jag skriver här för att du ska se, kanske för att du ska reagera, du svarar ingen annanstans.  Jag skriver också här för att de är min plats att uttrycka mig!

Hur vill du ha det?
Får jag inget svar nu då ger jag nog upp, de är något jag verkligen inte vill,
men vad fan ska jag göra, vad vill du att jag ska göra?

Hahahaha

lyssnar på lite låtar från idol på youtube, såg den här komentaren:

"jag grät när han åkte ut :(
han e så mkt sötare än johan palm, ändå åkte robin ut före johan. >:("

Förvissa handlar de inte alls nå om musiken haha. Men Johan Palm skulle inte ens ha gått till veckofinalerna.

Men sen så åkte ju Johan ut före Robin ändå haha.

Bruden med koll ;)

Anledningar

De finns anledningar till varför jag inte tror på någon, litar på någon, varför jag alltid är misstänksam, de är för att folk har gjort en hel del pissiga saker, när jag har litat på dom.

Säger någon något posetivt till mig till exempel kan jag ignorera det, eller typ skratta bort det.
jag hatar när saker ändras fort och jag vill gärna ha saker bestämda ett tag, inte över drivet länge men så man vet.

Litar jag på någon så kan de vara någon som bor långt borta som jag känner lite halvt, då blir allt mycket enklare.
Jag pratar sällan om hur jag mår, att man mår bra är ju "standard" svar. Jag har svårt att öppna mig för människor iallafall för dom som jag står nära.

Sen dom som säger en sak och gör en annan, de gillar jag inte.

Jag är van att säga vad jag tycker rätt ut, ibland måste man se sanningen i vit ögat, jag har gjort de och jag har fått andra att göra de. Jag tvekar inte att göra de igen, men jag vet också att jag ska tänka efter.

Förkasta
Förneka
Förklara
Förstå

På min utbildning sa dom att de finns "fyra steg" innan man kan ta emot komplimanger och beröm.
I´m on the top of that list, that´s for sure!


Jag är de där som är i botten av flaskan som ingen vill ha!


Bortkastat att sitta och skriva de här, för vem bryr sig, egentligen?


Och förlåt för att jag är en idiot, jag kommer antagligen inte säga de rätt till dig men hoppas du läser det.
Du är en av mina bästa vänner som jag absolut inte vill mista, jag vet inte varför jag håller på såhär, men jag hoppas du kan stå ut med mig. Jag ska försöka skärpa till mig.


Loooov

Nu är det påsklov, grymt skönt.

Har bara liite plugg att göra också.
Imorgon blir det markarbete på med min Peo Prins. Första gången på evigheter som jag ska rida en hel lektion, den som säger att ridning inte är jobbigt, ni är välkommen att testa haha! ;)

I sommar blir de inte mycket lov, 2-3 veckor ska jag sälja jordgubbar, 1 vecka ska jag fota blir antagligen en del mer. och 2-3 veckor på Hamrelund. Klirr i kassan blir det iallafall, till hösten sådär. Alltid bra att ha.
Hur långt lov har vi? 8 veckor?
ska rida en vecka också, så där har typ 6-7 gått och så blir de nog bulgarien om tid finns. Herregud uppbokat lov. Men kan vara ganska skönt de också, blir antagligen inge festival iår.. Kommer antagligen inte ens åka till Gävle 17/4. Bläää. De enda "roliga" i sommar. Jag vet att de kommer mer i sommar också men tiden och orken..
Foto jobbet är också en av höjdpunkterna på sommaren! (:





Den bilden fick jag som förstoring igår! (:

Premiärtur i regn!

Ställde på moppen idag, hur skönt som helst. Nu kan jag ta mig vart jag vill när jag vill! Åkte til lstallet ikväll var där och snacka lite skit ;) Sen när jag skulle hem så regnade de det såklart. MM underbart. Eller så kanske inte.
 Men jag överlevde och kom hem blöt som f*n!

Hade 2 prov idag, matten gick åt helvete, jag ångrar nu att jag valde matte B kommer aldrig klara den kursen. Men får jag ett IG kan jag söka vidare på de ändå. Har ju kursen iallafall. Fan jag skulle ha valt nå annat. Tyska går de ju inte att läsa för dom har ingen lärare. Töört!
Svenskan, ordkunskap var ganska lätt, gjorde allt utom 2-3 stycken tror jag. Så de kändes iallafall bra.
Imorgon ska jag göra klart "boxlappen" till Johanna. Hoppas resultatet blir bra iallafall. Som den ser ut nu är den snygg, ska lägga på en bild och text så är det klart sen.

Har även prov i data grund imorgon -.- Så varför sitter jag vid datan? För att jag "ska" plugga sen.
jag är fan värre med att inte sköta skolan nu än i 9.an jag vet ju att bara jag ger de en chans så kan jag lära mig sakerna lätt men jag orkar verkligen inte. Bara att tänka på ännu en dag i skolan gör mig trött.

Sen nu på kvällarna gör jag inte mer än att vara på ridskolan och hemma och ta de lugnt. Orkar inte mer.

Men som jag sa förr nu när moppen är på ställd och klar så ska jag börja gymma igen, ska försöka hinna gymma innan skolan på måndagar och fredagar, och efter på resternade dagar eller iallafall tisdag och onsdag. sen ska jag även klämma in någon promenad också. Bara jag har en mp3 så jag får lite musik.

Jag var så himla mycket piggare när jag gymma, innan och efter skolan sen är de så jäkla skönt också och kul. Jag har svårt att komma dit men när jag väl är där och när man ska till att åka hem då känns de så jävla bra, när man har kört igenom hela kroppen!

Nu blev de låångt. Ska försöka plugga lite nu. Men får se hur de blir med den saken..

Jobb.

Nu peppar vi sommar och jobb, själv har jag ordnat mig 3 stycken jobb. Min "semester" blir kanske 2 veckor i Bulgarien och de är ju inte fy skam! ;)

Men mer lov än så blir de nog inte. För jag ska Jobba på Hamrelund i 2-3 veckor, sen ska ajg fota på stallet, LÖÖVE IT! Nordiska mästerskapen, Hela Norden + dom baltiska länderna är inbjuden. Ska bli sjukt roligt. Fler tävlingar än de också men de där känns så jävla BRA!

Sen ska jag också försöka sälja jordgubbar iår igen. Eller jag ska göra de.

Jag jobbar hellre ett helt lov och är nöjd med alla pengar jag får, alla nya människor jag träffar än att sitta inne ett helt lov och inte ha några pengar efter sommaren! (: 

Jag borde, borde borde plugga svenska och liite matte. Men jag gör de inte. Som vanligt. Inte pluggat till ett enda Prov läx förhör nu på gymnasiet, inte så jävla bra. Men skolpeppen är helt borta, fanns de ens någon från början?, Jo de fanns de, kanske.

Är iallafall nästan klar med allt i medieproduktionen som vi har fått nu, bara radioteatern och radioprogrammet kvar. Men de sistnämnda ska jag göra klart med Frida. 

Garageband och jag är verkligen inte sams sen de jävla programmet raderade halva de jag hade redigerat.

Igår filmade jag iaf en trapp film och redigerade den, på samma dag haha. Rekord för mig, typ. Ska försöka fota dom där 3 bilderna också. Men de gör jag efter eller under lovet. 

 

Jag säger då de de är tur att Johanna får sköta engelska pratet, eller pratet överhuvudtaget. Med Norrmän, Finnar, Danskar, Lettar(?), Litauer?(?) Jag förstår ju knappt vad en frn gotland sa förra sommaren, eller han tysken. Och då snacka han engelska! ;)

Vafan blir de om dom kommer från Estland då? haha Åh herre gud.

Om Johannie läser de här, så imorgon (onsdag) får du lite fler bilder av mig ;) Och du får även se ett förslag till "boxlappen" höhö ;)

 

"ska en från lettland försöka snacka Engelska, nej då jävlar behöver jag en tolk"

 

God damn your Beautiful - Chester See

Your the reason i come home - Ron pope

Lyssna på ovanstående låtar, de är en order!


Förlåt

Jag kör återigen på den inslagna vägen och tar en lista till. Kommer ett annat inlägg snart också. Tror jag.

OM DIG
1. Namn - Anna Andersson
2. Bor -  I Bollnäs ovanför vägen som går mot Edsbn ;P
3. Syskon - Marcus
4. Ålder - 16, snart 17
5. Född - 1992-08-23
6 Ögonfärg - Grön, Grå (melerade?)
7. Längd - 160-168 kanske?, tröstar mig med att jag är längre än Lina ;)
8. Sko storlek - 36-38
9. Höger eller vänsterhänt - Höger.
10. Stjärntecken - Jungfru, eller lejon de skiftar på min födelse dag, men född Jungfrutror jag ;P
11. Hårfärg - Brunt, lite blont
12. Födelseort - Bollnäs.

DAGENS
1. Låt -  God damn your Beautiful - Chester See
2. Saknad - Saknar ju bandy säsong så haha ;)
3. Kläder - Myskläder.
4. Smink - För en gångs skull, Foundation, lite rouge, lite ögonskugga.
5. Underkläder - Bh, trosor.
6. Mat - Korv och potatis
7. Köp - Inget
8. Göra sen - Sova.
9. Godis - Hex choklad.
10. Pinsammaste - Inget

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp -  Nej.
2. Tycker du om godis? - ja, fyfan -.-
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - alldeles för ofta men de ska få ett slut.
4. Äter du oftast nyttig mat - nja, de gör jag nog inte haha
6. Är du stark - "stark som en björn" Sa dom på stallet när jag lyfte Torv balarna som ingenting, så jo. Men inte överdrivet.
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Armar och Ben
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej.
10. Du ger mycket komplimanger till andra - Jag ger komplimanger om jag menar det.
11. Är du nöjd med ditt förnamn - nja, duger väl men ganska vanligt haha.
12. Du tycker att du själv är smart - nja de händer haha ;)
13. Vad är det sämsta hos dig - humöret
14. Vad är det bästa hos dig - Jag är inte långsint, väldigt kort sur.
15. Har du bra självförtroende - gud nej.
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Hemskt olika, ibland hela dagen, ibland inget alls.
17. Du tycker om att vara med killar - ja.
18. Känner du dina grannar - Nja.
19. Vad har du för färg på dina underkläder - svarta
20. Använder du BH varje dag - Ja.
21. Svär du ofta - Enligt Lina så gör jag de ;)
22. Gillar du skolan - Nej.
23. Har du någon gång skolkat - Ja.
24. Spelar du något instrument - Nej.
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, innebandy, Ridning, Dans.
27. Har du några tatueringar - Nej.
28. Har du några piercningar - nej men vill ha.
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - inte överdrivet många.
30. Tycker du om djur - Ja.

BRUKAR DU
1. Sova - ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - nej
3. Röka - Nej,
4. Snusa - Nej.
5. Dricka - Nej.
6. Skada dig - inte medvetet, men med min otur så blir de en hel del skadade fötter och knän.
7. Klä dig i svart - ja..
8. Hata folk - De är ett väldigt starkt ord, men i vissa fall är de fan inte starkt nog. Men jag ogillar mer.
9. Lita på folk - aldrig
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - nja, de händer fan inte ofta nu på senare år ;P
12. Gå i skolan - jo.
13. Gå i kyrkan - Bara när jag kollar på bandy i byn ;)
15. Vilja dö - har hänt.

NÄR
1. Åt du senast - någon timme sen
2. Läste du ut en bok senast - typ 3 veckor sen
3. Köpte du något senast - tag sen
4. Svor du senast - under dagen
5. Sjöng du senast - förra lördagen, i bilen med HammarN! ;)
6. Klagade du senast - idag på den jävla datan i skolan.
7. Klantade du dig senast - händer alltför ofta.


HAR DU
1. För många vänner? - Nej.
2. Förföljelsemani -  nja.
3. Någon annan psykisk sjukdom - nej de har jag inte ;)
4. Skadat någon - Ja, det har jag nog gjort.
5. Färgat håret - Ja.
6. Några piercnings - nej
7. Några tatueringar - Nej.
8. Egen dator - Ja.
9. Gjort bort dig rejält - jaa..

Lista

10 favoriter

Dialekt: Norrländska(?) och Stockholmska haha
Mat: Kött, kyckling. Pasta
Låt: förtillfälligt är de, God damn your beautiful - Chester See
Tecknad figur: Snobben kanske
Sport: Innebandy, Bandy, Ridning
Komiker: Thomas Järvheden, Magnus Betnér. Björn gustafson haha
Veckodag: Fredag, lördag
Glass: Twister eller B&J.s Cookie Dough
Soloartist: oj svårt. Men Lasse eller Gavin.

9 för tillfället
Humör: trött.
Tanke: att jag borde ta tag i skolan.
Kläder: Jeans leggings, lång t shirt, skor, tjcok tröja
Bakgrund: skolan? ;O
Känsla: åt helvete
Tid: 13.14
Bästa sak: Att jag snart ska knata till stallet för en kafeteria måndag ;)
Irritationsobjekt: tar vi inte här.

8 första
Bästa vän: oj, Amanda kankse?
Husdjur: Katt
Kyss: dunno
Piercing: Öron
Förälskelse: dunno
CD skiva: Lasse och Morgans sopresa HAHAHA!
Bil: haha ingen än, men när jag skaffar en blire en snygg jävel!
Ord: mamma, eller pappa kanske?

7 senaste
Telefonsamtal: ringde pappa
Mat: Kerre Choklad
Dryck: Vatten
Biltur: till skolan imorse
Tv-program: någon film igår
Spelad låt: God damn your beautiful - Chester See
Köpta klädesplagg: T shirten, skor, Jenas Leggingsen, vanliga Leggings haha

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: jo
Blivit arresterad: nej
Badat naken: haha ja
Varit med på TV: yeah
Varit med i tidningen: mm

5 nej tack
Skolämne: Matte, Medieproduktion
Mat: viss kina mat
Musik: KENT, Håkan Hellström, Ugglas
Dryck: ingen aning
Djur: Spindel

4 saker
Du gjorde igår kväll: Sov. satt vid datan
Du kan höra just nu : Min musik
Du inte kan leva utan: Vänner, datan, Kamera, djur
Du gör när du har tråkigt: Fotar

3 personer
Du kan berätta allt för: finns ingen
Du tycker om: -
Du inte gillar: säger jag inte här

2 val
Coca Cola eller Fanta? Coke
Hund eller Katt? Båda, eller hund då

1 önskan

håller jag för mig själv..


Abstinens


100 bilder

Ska ta och plocka ihop 101 bilder nu snart, de kommer ju ta ett tag. Men jag ska beställa 100 bilder som är 10x15 och en förstoring. för endast 58 kr. De är sjukt bra att Fuji har såna här saker, eftersom jag är fattig student. Kan tilläggas att just nu så ska man ha CSN kort för att få beställa 100 bilder för 29kr och en förstoring för samma pris..

Har ju redan beställt 100 en gång. Då blev allt från Hästar, till Minnen, och Såklart bandy ;P

Förstoringen ska jag iallafall beställa på min Peo prins! (:
Från det ena till de andra så ska jag vara med och Träna dressyr på honom på Fredag och lördag ? tror de var dom dagarna iallafall. Inte ridit på honom sen några månader tillbaka. Får nog rida med i storhäst gruppen också för de är bra jag som anmält mig på ponny haha.

Nej nu ska jag fixa bilderna. Mer update kanske kommer senare.

Kräfta?

Ni skulle se mig nu röd som en kräfta i ansiktet, undra om de är för att jag har varit ute, eller om de är hudcremen. Jag gissar på de sist nämnda, har varit så förut att jag inte "klarar av" de haha.

Nu ska jag väl ta och göra mig klar så ska vi gå till Gunnar, vi är bortbjudna på mat dit.

Sen går jag hem hit igen och inväntar Lina så blire Robinson och Tv spel ikväll?;)

Förresten "The girl next door" var as hemskt. Fyfan. Jag bara satt här helt tom, så förbannad. Allt  blev värre när de är baserat på en verklig historia.

Se filmen!

Sol och Värme!

Helt underbart väder idag, startade dagen vid 9 klev upp och åt frukost och drog iväg till ridskolan. Kollade på lite tävling där, Susanna vann sin klass och Johanna kom 2.a i sin! Grattis!
Lina hämtade upp mig och vi drogt ill Dollar, Vi är fan stammis där och de måste få ett slut haha.
På vägen dit sa iallafall Lina
- När jag kommer mig ska jag sätta mig på ballen.

Hon menade att hon skulle hem och sätta sig på balkongen men, åter igen så blir de så fel. Haha.

Nu sitter jag är efter en skön dusch och bara tar de lugnt. jag ska kolla på en film jag fick av Lina också. Verkar bra men hemsk.. " The girl next door".
Efter den blir de ett OTH avsnitt.

Bilder från dagen kommer också (:


Life´s a bitch and then we die


3 april 2008

1 år tills jag och X antal tusen människor skulle ha varit uppe i det blå. Av en enda orsak ett jävla band som nu har lämnat sig till USA och inte fick vi något nytt datum heller. Som de var lovat. Jag lyssnar aldrig, tänker aldrig, kollar aldrig på bilder längre, på dom.. Sånt jag gjorde jämt förr. Men jag har väl "kommit över", men jag håller fast vid att kommer dom någon gång hit då ska jag vara där.

Undra hur mycket fol kkan spy ut över en för ett badn man lyssnar på, de var liksom inte "fan va dålig dom är" för de får folk gärna tycka. Gillar dom gör ajg de gör dom inte de så är de okej.. Men när man fick höra saker om en själv som man var för att man lyssnade på ett band kunde man ju surna till lite. Men de var/är meningslösa idioter.

Aja, jag saknar iaf tiden lite, när man lyssnad epådom som mest var helt nere i dom och ja. Kontakten med alla andra, Hanna, Veronica. Fan asså när Hanna ringde mig från en av konserterna i tyskland hahahahah. Nu kan jag skratta åt de men då var de bara för mycket tycka man haha..

Aja, kommer dom hit ska jag dit.


Fur immer!

Klockers

Åkte med Lina från skolan och till max sen hem i tisdags? Iallafall bandyn kom på tal och vi pratade lite om Nr 19. Och Saik eller inte och andra Finländska spelare som de har varit tal om till laget.


Då säger jag "jag vill ha fler finnaaaarrr" och ja, de blir ju en aing fel ibland. ;P

Ni skulle bara hört oss när vi var ute med bilen i fredags för att Skjutsa folk så är de är låt på och helt plötsligt sitter vi där och vrål sjunger. Ja jag säger då de. Tur att de var mörkt! Halleljuah, undra om man skulle våga gå med i Ugglans kör? hahaha Ja jag och Lina lyckas med de mesta, men huvudsaken är att man har roligt och bjuda på sig själv är bara bra ;)

Olovsson, Lukkarila Och Bejja förlänger!



Sören berättar också
att man lyfter upp fem juniorspelare från de egna leden.
Jerker Flodstam, Jens Wiik, Jesper Olsson, Albin Isaksson samt unge lovande målvakten, Niklas Prytz.

Tio spelare klara!
Dessa tio har kontrakt i dagsläget.
Andreas West
David Borvall
Henrik Renvall
Markus Ståhl
Anders Spinnars
Patrik Larsson
Erik Olovsson
Jimmy Lindgren
Mikko Lukkarila
Johan Berglund


Känns fint hitills tycker jag. Tycker nummer 19 ska ta och rita på för Bollan i stället för Saik också. Men de märks. Tydligen kommer beslutet snart iallafall!



Sa jag inge mer bandy?! Jag ljög!

IPRED

Minst hundra fildelarfall på väg

Musikbranschen har samlat bevis i flera år och räknar med minst 100 anmälningar mot olagliga fildelare bara i år.

 
- I år kommer vi att göra i varje fall ett hundratal ansökningar hos domstol om att få ut personnummer, säger Lars Gustafsson, vd på Ifpi, musikbolagens branschorganisation till Dagens Nyheter.

Undantag

Eftersom Datainspektionen gjort undantag som tillåtit Antipiratbyrån och Ifpi att registrera IP-adresser har branschen kunnat samla bevis i två och ett halvt år. Men före den första april kunde de inte få ut personnumren bakom adresserna.
- Hittills har vi bara kunnat använda vår bevisning till polisanmälningar som visat sig tämligen meningslösa.
15 av Sveriges mest kända författare blev först ut med att använda den nya Ipredlagen.
De vill att Solna tingsrätt ger klartecken till att lämna ut namnet på ägaren till en server med 2 000 ljudböcker.
- Men det är många fler författare som har sina böcker på den här servern. Det handlar om 2 000 ljudböcker vilket betyder att det mesta av svensk ljudboksutgivning finns på servern, säger Kjell Bohlund, ordförande i Svenska förläggareföreningen till TT och tillägger att det inte är någon tillfällighet att förlagen mer eller mindre hängde på låset till tingsrätten 12 timmar efter det att den nya Ipredlagen trätt i kraft.

"Det får man inte"

- Naturligtvis kommer vi inte att använda uppgifter från den spaning som gjorts innan lagen trädde i kraft. Det får man inte, säger Johanna Boström Stone, presskontakt på skivbranschens intresseorganisation Ifpi.
- När vi går till rätten för att få ut personuppgifterna bakom en IP-adress använder vi bara det material som vi fått fram efter den 1 april.


 

Texten ovan är från Expressen.se

Jag har iallafall själv slutat ladda ner, för jag vill inte åka fast. Även om risken känns väldigt liten. Men om man skuulle åka fast, hur stort blir skadeståndet då? om man laddar ner en film för eget bruk. Man tycker ju att de inte borde bli mer än filmens värde alltså för så mycket som du köper filmen/skivan för i butik. Eller? om man bara använder den själv?

Och inte fan tänker jag gå och köpa skivor och filmer nu. De har jag inte pengar till. Ska fattiga studenter bli ännu fattigare? Uppenbarligen. Jag köpte skivor när jag var yngre. Men inte längre och nu strävar ju allt folk mot tekniken för de har ju gått mot nedladdning nu då kan man inte sträva mot de tycker jag. Lika är de väl med bibliotek? Du lånar en bok och lämnar tillbaka. Laddar man newr en film kollar man på den och kanske tar bort den från datan.