We’re only watching the stars


Brolle, bästa brolle de enda låtarna jag har lyssnat på idag är med Brolle nörd, japp japp.
Men han är ju så grymt bra, sen att han är supertrevlig,
att han luktar gott och att han är grymt snygg är inte helt fel de heller.

Sen nu så skulle jag kunna skriva massa onödiga ord om hur,
 varför och dörför jag tycker om
honom så mkt men de orkar jag inte.
Räcker med att säga att denne kille är grymt br aoch att jag hoppas att han fortsätter
att göra de han gör i många år framöver.
Fortsätta vara den där trevlige norrlänningen som han faktist är och fortsätta beröra folk. (:

Haha kolla bara på Brolle på bilden, jag ser ut som ett as men jag trivdes där som fan iaf (Y)



I´m Back

Nu är jag tillbaka efter en nästan två veckors tidiga mornar och grymt varma dagar, men även åskoväder. Men de har varit grymt kul också, Jag och Johanna drog ihop  drygt 4000 på att sälja mina och delvis hennes bilder (hon fotade lite av dom senare dagarna (: ) Så vi ska lätt fortsätta med det här, för de var första gången de fanns på ridskolan och de gick ju hyffsat iaf men borde gått bättre men vi får se hur de urartar sig sen (:

Iallafall i fredags den 25 var jag på "hela parken gungar" och björn rosenström, grymt värt! Efter hans spelning gick vi till signeringen och där köpte jag en singel och fick ta kort och kramas (Y) de är najs (;

Sen igår 28 juli så var de ju grillnatta med bästa brolle ;D Jävlar vad bra han är alltså, så mycket över mina förväntningar. Vi gick till signeringen även där och där köpte jag en väska som han skrev på och sen fick jag krama även honom och ta massor av bilder haha har nog över 450 bilder på bara honom haha.


Bild inlägg.

De blir som överskriften lyder ett inlägg med mycket bilder. Eftersom jag har fotat rätt mycke dom senaste dagarna och de kommer även äldre bilder, och dom tycker jag ni ska komentera faktist (; fast dom kommer liite längre ner.

Idag blire jobb igen så att jag får ihop lite cash, de sitter alltid fint förutom att jag har sveriges sämsta sommarjobb.
Och jag köpte mig ett nytt objektiv igår, hitills är jag nöjd iallafall så fick jag ett enbent stativ av min pappi. Synd att kameran blev tung nu bara haha (; 

Så bilderna från vänster Irma karlsson, på strömsholm. Jan brink på strömsholm, Kristian von krusenstierna på strömsholm, Madelene Norell på strömsholm, Madelene Norell på strömsholm. Maria Gretzer på strömsholm. Johanna Engström på bollnäsridsällskap, Pierot på betet och Peo på betet. Och komentera gärna, Senkomihåg att även om de inte står på alla bilder så är de copyright på allt (:


Och det hjärta som skulle bli ditt på någotvis fryser nu sakta till is.

Lars Winnerbäck, jag finner inga ord, underbart. Jag säger bara Kom änglar jävlar vilka minnen som kommer upp när jag lyssnar på den här låten, alla läger, allt. Nu har jag chansen att se honom, i augusti jag måste ta den chansen. Jag bara måste de. Skulle vara sjukt jävla underbart att få se honom live, se om han leverar lika mycket då.

Kort sagt, jag måste dit!



Och jag saknar dig, världsbäst!

Min nya klass

verkar huffsat bra tros allt, 2-3 stycken jag vet vilka de är men va fan vi är 15 stycken sammanlagt. Blir en stor omställning från 31 till 15 men de kommer nog kännas skit bra att vi är så några (:

Jaja Lina sitter nere och puppar sig haha nu ska jag gå ner till henne och vara lite social så ska vi nog ut och åka moppe senare :P

Jag vill inte,

jag vill inte fortsätta skolan 3 år till, jag vill gå tillbaka 3 år bak i tiden, till den tiden då allting var nästan perfekt. Då jag hade dig min bästa vän, alltid, tätt vid min sida. Dom dagarna man skrattade olyckan rakt i ansiktet. Men så är de inte nu, fått besked om hur mina 3 år till i skolan kommer se ut, och om 3 år tar jag studenten på Medieprogrammet i bollnäs, vill jag det? ärligt talat så vill jag nog inte de, jag ville och vill fortfarande ta studenten på lärlingsprogrammet. Jag kommer inte orka 5 dagar i veckan i skolan i  3 jävligt långa årtill! Jag hade hade hittat programmet jag ville gå, mest av allt, och jag var så glad över att få gå där, men nej såklart går de inte att lösa så att jag får gå där, nu skulle jag lika gärna kunna gå samhälle. Jag vill nog inte gå media, inte längre iaf, och nog inte sen heller!  Kul verkligen, skit kul!

Jobb och Renovera

snart ska jag iväg till ridskolan och börja spackla, undrans om de blir fler än Pia och jag ? svårt att tro. Haha
Jobbade idag iaf en kille kom och frågade mig vart "sportcentrum butiken" ligger alltså de är nån fiske butik? jag har noll koll, så jag ba öhh gå däråt till postlådorna in genom dörrarna och leta lite, eller vänta ni kan nog gå på utsidan och längs vägen så finns en ingång. Hm dom skrattade nog åt mig när dom väl hittade, skrattade åt min dåliga väg beskrivning haha!
Sen ville en tant vetanått bra lunch ställe, jag typ pekade och sa att jag inte brukar äta på stan haha.



Slänger in en bild på Danny från söderhman förra året och en på Mattias när jag träffade han på stan i stockholm i december (:
None

EMD

Kollade nyss på allsång på skansen, och jag kan säga att nu börjar jag längta lite tills jag ska stå och kolla på EMD med Lina och johanna i augusti. Har ju sett Danny en gång redan och träffat på Mattias på stan (Y)  Trevliga killar båda två faktist.
Ni får kanske en uppdate inatt/imorgon för just nu orkar jag inte. Får se om nån är på och hitta på nått typ nu annars blir de film och ladda för jobbet imorgon..