Byn där alla känner alla

Jag är trött på Edsbyn så inåt helvete, men men. Praktiken är ganska kul iaf. Vi ska ut och flyga nästa vecka? Plåta en lägenhet i domdär apsnyggahusen som jag skulle nästa döda för att bo i, om det inte hade legat i Edsbyn. Och inte hade varit x antal 1000 lappar för dyrt.

Jättefint är det iallafall.

" Hoppas bollnäs kan börja vinna lite granna nu då med 2 stjärnor i laget"
Säger som tidigare, dom vinner tillsammans och inte som enskillda spelare..

"kolla bara på Edsbyn, vi hade alla världens bästa spelare och vann inte ändå"
Vad jag vet så spelar inte alla världens bästa spelare i edsbyn?


Jaja, men men dom känner verkligen alla där borta, pratar SKIT fult och jag känner en viss Edsby dialekt smyga sig in hos mig. FYFAN jag har alltid haft grymt lätt för att snappa upp dialekter är jag i stockholm i 2 dagar så pratar jag så sen lika om jag träffar någon från något annat ställe.. Men jag får rehabilitera mig i helgen och klara sista veckan också.


Sensomnade jag på bussen idag och vaknade en hållplats försent. Lyckat, kort dag imorgon iaf. jobb i helgen.. Ska sova nu och upp imorgon sen Edsbyn..


Antti till "Happis" precis som jag trodde. Peter Stock med? återstår att se och önska dom lycka till. För jag hade gärna sett båda dom här i vinter men.

Ge mig vinter och bandy på åsen.

Orange och blå inuti och utanpå!

Strömsholm

WOHO! I´m going to Strömsholm! Feting najs!

Sen kanske jag ska på Rockweekend, med fotopass! FETT  NAJS!

Jobb i helgen, FETT NAJS

Flygfoto nästa vecka? Ganska najs!

Edsbyn, icke najs!

Bulgarien Fett najs

Ny Bikini (efter 2 års letande WOHO) FETT SNYGG!

Jobba hela sommaren = Pengar = NAJS!!






Haha han jag gör min praktik hos känner fan hela Edsbyn ;P Vi var i skit fina lägenheter idag, ska ev och fota en möblerad på torsdag.

Btw nollan hade damp idag var mer i luften men men. Blev jätterädd för fart hindrena också.. Stackars liten..  Idioter som har satt upp dom nu kan vi inte köra där..


Börjar sent imorgon = NAJS

hahaha jä'vlar vilket "inlägg" men men, blir sängen nu snart.. Trött efter kvällen

Kan ju iallafall säga att jag red Asterix, yeah. Och jag ska fråga Majsan om jag får prova Maruska på tisdag. För jag vill inte sluta rida och jag måste hitta en storhäst jag kan tänka mig rida, Asterix/Maruska, Pigalle/ eller Caprina.. Om Majsan får välja blir de Asterix men sånt märks.. Men just nu, så ska jag inte sluta rida HAHA! ;)


Nykter

"Man kan faktist ha roligt nykter också"

Samma person som sa det där till mig kunde ungefär en månad senare inte längre vara på fest utan alkohol. Vadå dubbelmoral?

Förbannad är jag!

18.00 - 02.00

Kvällen igår var jätte rolig! Dom sista drog vid tolv då stannade jag och kika film med Johanna, kom hem vid två, helt slut haha!  De är så lämpligt att hon liksom bara bor på gatan ovanför! Nära och bra! Men nu låter jag bilderna tala för sig själv! ;)
Hoppas någon skickar bilder till mig och från tidigare på kvällen då min kamera var hemma, tänkte ju vara kamera ledig, och gud va tomt de var utan den haha den sitter ju jämt fast på min axel! ;)
Nu bilder!



Kropp mot kropp


Charader(?)
Jakob Black




Kropp mot Kropp haha Roligaste bilden ;)

Överdriva

Utan att överdriva minsta lilla, GE MIG BANDY OCH VINTER NU!!!!!!!!!







Nu ska jag göra mig iordning så ska jag till Johanna om ett tag..


mobilen finns!



Äntligen

Sitter här väldigt trött och sliten efter två ganska roliga men dryga dagar.. Red ut i morse och sen körde jag Nollan som var super duktig! Iallafall tills han höll på att tröttna, och man ska sluta när de går som bäst. Då hoppas vi han sköter sig lika fint nästa gång.

Tänkte slänga upp x antal bilder, har varit dåligt med de men fotandet har de varit full gång på.. Har äntligen fått in bilderna i datan med. Skönt de fast dom hamnade i lite fel mappar kastar bara in i mappar i stället för att stortera på en gång men men, de blir en annan gång.

Imorgon ska jag nog hem till johanna, hon bor tvärs över gatan. Lämpligt lämpligt. På lördag blir de en kväll med Hammarlund och söndag likaså, då blir de bio, småstadsliv! ;) Nu. bilder!



Gaby och Peo på Clinicen(?)
Superfin hest!



Madde och Cinzana, dagen innan hon åkte.




Ponny Dressyr laget
Fotade dom idag.



Jag färgade håret rött i måndags, sådär spontant. Fast har velat ha rött i typ 1 år innan hela "cirkusen" där hela sverige helt plötsligt skulle ha rött hår, men nu fick jag tummen ur och färgade!  Ska dock färga igen så luggen och de uppe "på huvudet" blir mörkare!

Förresten fel låt vann Eurovision, kul för Norge dock men Finland och Island var kanske hur bra som helst. Finland borde ha kommit högre upp än sista plats, helt rätt med 2.a platsen för Island iallafall. Den tjejen var grym på att sjunga.
Och ja dom från Finland vet hur man ska göra bra musik!

Adjöken!

2009/2010

A-lagstruppen säsongen 2009-2010.

Målvakter
1 Henrik Rehnvall
15 David Borvall
25 Niklas Prytz

Utespelare
2 Jens Wiik
4 Per Hellmyrs
5 Andreas Westh
7 Erik Olovsson
8 Markus Ståhl
9 Patrik Larsson
13 Johan Berglund
17 Joel Wigren
18 Anders Spinnars
20 Juho Liukkonen
21 Jimmy Lindgren
22 Ville Aaltonen
82 Pär Törnberg
87 Mikko Lukkarila
89 Marcus Wikman
92 Juniorspelare

Tränare
Hans Åström
Henrik Heed
Lars-Magnus Keller (Fys)

Lagledare
Bo Fransson

Materialare
Sven Lindberg
Ulf Eriksson
Kalle Krantz
Anders Burgström (Skridskotekn.)

Rehab
Kent Forseth
Tapio Tengvall

Redhead

Imorgon vid denhär tiden är jag förmodligen röd hårig, spännande!
Färgen är iaf as snygg! Blekmedlet idag var stört och mitt hår blev brunt, inte okej..! Så imorgon blir de att köpa Blondering/ avfärgning. De sist nämnda blir de nog för bästa resultat..

Ett ord

Besvikelse

APU

Idag har jag fixat ny APU plats.. Den andra Fotografen hade inga jobb under dom två veckorna, de hade blivit avbokat eller något.. Men jag fixade iallafall ny plats, hos en annan fotograf i Edsbyn haha jora, ni läste rätt. Jag ska spendera 2 veckor i Edsbyn! Han var trevlig iiallafall.. Och hade mycket jobb under den tiden! (:


- Hittar du i Edsbyn något?
A - Nej, eller jo bara till bandyn! haha ;)

Min Edsby geografi är inte alltför bra men vafan.. De är en liten håla! Men snacka om att bandy längtan kommer bli ännu större när jag kommer åka förbi ladan 2 gånger per dag i 2 veckor.. Jag överlever väl!

De flyter på!

Jobb, Jobb Jobb. Och tro det eller ej, jag gillar de. De är så jäkla kul! KPZ Ville att jag skulle fota dressyr laget på torsdag, Pia från gotland ringde och ville ha bilder och Cattis vill att jag passar hennes barn, och om ca 2 veckor är de fälttävlan. Grymt kul, att få fota och samtidigt tjäna några kronor på de jag tycker kanske mest om!

Gårdagen blev toppen också när man fick veta om värvningarna, och nu måste väl Bollnäs vinna allt som går att vinna?! med 2 SÅ bra spelare?!. Eller inte, 2 spelare förstärker gott och väl, men dom vinner inte. Jaget vinner inte Laget vinner. Då ska dom jobba tillsammans. Men de ser fint ut, dom passade förjävla bra i orange- Blått må jag säga.
Grymt kul att ha dom i Bollnäs!

Körde Nollan idag, och ett ord JÄVLA PONNY! Han bråkade hela tiden, småresta sig jätte mycket och höll på, sen på hemvägen blev ahn jätte dryg så jag tog tag i honom ordentligt, och gjorde halt, skrittade, gjorde halt, skrittade gjorde så kanske 3 gånger i den halten så ställer han sig rätt upp och jag hinner bara se en liten ponny bli stor sen ligger jag på marken och asgarvar. Jossan kasta sig efter tömmarna och tur var väl de, för ponnyn var ju störd. Helt konstig. Får se hur ryggen känns imorgon men, nu är de inte så farligt iallafall.

Verkar även som att jag har åkt på någon form av halsinfektion? Eller så tror pappa att de är visdomständer. Hur som helt så är de förjävla obehagligt. Känns som att något ligger och trycker på halsen hela tiden. Men de blir sjukhuset på torsdag. Då ska jag nog även införskaffa mig ett gymkort, skönt!

Laddar nu för nationella i matte A imorgon, hualigen. !

Känns fint!



Kanske inte behöver säga mer?! ;)
Känns iallafall förjävla fint!  Och jag hade rätt i mina aningar!
Ge mig vinter och bandy Nu! haha

Garageband

De är alltså inget "garageband" utan ett redigeringsprogram, jag ska nämnligen ge mig på och redigera mitt och Fridas radioprogram.  Programmet och jag går nämnligen inte ihop så värst bra. Förr förra gången så raderade den en del av mitt arbete. Sen dess "dumpade" jag programmet och återupptog vårat samarbete i måndags. Då gick de fint så jag testar idag igen!  Mindre för Frida att tänka på sen också, om jag kommer någon vart.

Hejja mig!

Filmen som ska bli klar inom 2 veckor lär aldrig bli klar.. KUL!
 Gör annat så länge iallafall.


Nr 19 och Nr 44 får inga nya kontrakt. Och i ljusnan sa Sören att de är Ryssland som ställer till det, fast de är tyst därifrån, eller nå sånt iallafall.. Vem/ vilka vill han då ha hit? Man har ju sina aningar. Han vill ha 1-2 spelare.
 Jaja de märks ju, förr eller senare.




Ny blogg

Har gjort en ny blogg, kommer antagligen skriva lite på båda.
 Men den här blir lösenordsskyddad!

Annaanderss0n.devote.se

Radio teatern

Radio teatern,den är klar!! så jäkla skönt!
Ska försöka filma den här veckan också och redigera sen.
Nationellt prov på torsdag -.-

I brist på annat!

I brist på ork att jobba och en ur gruppen inte är här och den andra gör annat. Ävem fast vi bara har tre veckor kvar.. Mys

Ditt namn? Annaa
Är du snygg? nein
Födelseår? 1992
Ditt födelseställe? Bollnäs
Hur tar du bort oönskad hårväxt? Trollar!
Spelar du något instrument? Luftgitarr ;)
Dina första tankar när du vaknar? NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Är du hungrig? nej, åt just frukost typ.
Vart befinner du dig just nu? i skolan.
Vart bor du? I Bollan
Är du bra på? prata? ;) Fota, kanske?
Är du kåt? haha nej
Är du singel? Ja
Vad heter din morfar och mormor? helt ärligt så har jag aldrig träffat min morfar, och vi pratar inte spec mycket om honom. Så i guess att jag har vetat och vet, men kommer inte på nu. Men min mormor hette Maj ;P
Vilket land kommer du ifrån? Sverige
Din mobiltelefon? En nokia stöt och vatten tålig! HAHA jag kände piken från min pappi när jag fick låna hans ;)
Låt just nu? jadu, de första jag fick upp i huvudet när jag vaknade var prästens bekännelse med Björn Rosenström haha! undra varför? ;O Eller Running in your Veins - Renegade five.
Är du sexig? vilka jävla frågor haha! ;P
Antal timmar sömn inatt? 6-7 :P
Vem är snyggast? tveklöst någon av, Channing tatum, Josh Hartnett, Chad michael murray eller den där långa snygga! Nu kan ni välja! ;)
Vem vet mest om dig? Jag
Vem vet du mest om? ingen aning.
Vad vill du ha just nu? sömn.
Höger eller Vänsterhänt? Höger
Språk? Svenska
Vilka sjukdomar har du? alla du inte har ;P
Ditt mål i livet? ja du, bli fotograf/ Grafisk Designer kanske?
Sängdags? eventuellt, för jag har stor lust att sova bort dagen! ;)
Rädd för? mörker.. Sen alla jävla vider där ute.
Har du körkort? HAHA nej, bara för moppe! ;) Undra om pappa ens vågar köra med mig? fast första gången gick de ju iaf ganska bra ;)
Brukar du svara på kontaktannonser? haha alltid helst "40 årig man, gillar skogspromenader" MM! HAHA ;P
Äger du några vapen? min kamera är mitt bästa vapen, folk flyr ;)
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning!
Pepsi eller Coca cola? Cola! haha
McDonalds el. Burger King? Burger king, så jäla gött!
Mjölk i kaffet? Ja tack, om jag ska dricka kaffe så.
Sjunger du? jo tack, fast hellre än bra! ;)
Duschar du dagligen? yeah, fast inte håret de slits så jävligt. -.-
Den starkaste du vet? ingen aning
Vill du gå högskola? jag har tänkt de, faktist. Isåfall har jag typ 5 skolår kvar. Oh my!
Vill du gifta dig? nja. Ingen aning.
Är du en hälsogeek? nein
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland.
Din hårfärg och frisyr? en salig blandning av svart/mörkbrunt/ ljusbrunt, sen en blond slinga. Frippan är väl bara lång, en aning sliten och luggen spars ut. I övrigt växer de så de knakar, antecknar du?
Skorna du hade på dig idag? svarta vanliga. haha
Kläder du hade på dig idag? Linne, mjukis, tjocktröja.
Favoritfärg på kläder? Svart
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? en hel jävla massa tunikor tilli sommar.
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? inte spec mycket.
Skolväska just nu? antingen min feta bag, eller en mönstrad.
Har du rosa kamouflage-kläder? Thank god, NO!
Tatueringar du har? inte någon, än! ;)
Piercingar du har? planerar att ta i tungan.
Har du glasögon? jo.
Hur ser din plånbok ut? Svart. stor.
Din perfekta Pizza? Calzone.
blommigt? nej.
favoritårstid? sommaren eller vintern. För på sommaren är de varmt och på vintern är de bandy! ;)
Favoritmat och dryck? Kyckling, pasta och örtsås och cola!
Favoritdjur? Häst, katt hund haha.
Favoritparfym? Paris hilton, Heiress(?)
Favoritämne i skolan? Grafisk kommunikation.
Favoritsysselsättning? Fota, hästar
Favoritbyxor? min jeans leggings.
Favoritartist/grupp? Har ingen speciell nu.
Gillar du när det åskar? ibland.
Vad är syftet för "nej"? Att något inte är okej.
När ska du festa nästa gång? ingen aning.
Vad köpte du senast? gotta till, mina päron, lina och mig i lördags -.-
Hur mycket pengar har du? ungefär 1500 ;O
Hur svarar du i telefonen hemma? Aa det är Anna
Hur svarar du i mobilen? aa de är Anna
Vem ringde du senast? Lina?
Senast kramat? don´t remember.
Senast pussat? dunno
Senast hånglat med? hemlis HAHA!
Sov du ensam inatt? Jo
Vem sov du hos senast? Lina?
Vem sov hos dig senast? Lina?
Varit på dejt den senaste månaden? Definera "dejt"
Blivit slagen den senaste månaden? nej, men jag slog Lina på poker ;)
Nämn något som gjorde dig glad förra månaden? vet ej.
Vad gjorde du kl 08 imorse? gjorde mig iordning
Vad gjorde du för 15 min sedan? bytte data.
Det sista du sa högt? "har du ringt han jag ska göra min apu hos?"
Det senaste någon sa till dig? "jag går och ringer, henne nu jag. Jag har försökt ringa, meila och så men inget svar."
Vad ha du druckit idag? Vatten
Vad var det senaste du åt? Macka.
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit, gul, eller trä färgad.
Vad är det för väder hos dig nu? de regnar.
Godaste glassmaken? Ben and jerry cookie doug! Eller twister!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet in te.
Sover du tungt? jo.
Drömmer du mardrömmar? Om jag drömmer så är det i 9 av 10 fallen mardrömmar.
Trivs du med ditt jobb? Hade jag haft ett.
Favoritklädsel? jena sleggings, lång tischa.
Vad ser du om du tittar till höger? en vatten kanna.
Vad gör dig glad just nu? Musik
Vad ska du göra härnäst? dödförklaras.
Humör just nu? trött
Favoritgodis? choklad.
Sommarplaner? de blir jobb jobb jobb. Ev, Bulgarien. Sen stockholm? sen sånna där små "nöjen, här i trakten-
Hur många kuddar sover du med? 2-4
Morgon eller nattmänniska? Natt
Vad är viktigast för dig? Vänner och familj
Är du kittlig? yeah.
Snarkar du? Ibland
Stjärntecken? jungfru.
Äckligaste insekten? spindlar
Stökigt el välstädat? båda
Längtar du mest efter just nu? Sommar, jobb, pengar, och bandy.
Vad hatar du mest just nu? en del grejer.
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle de vara? Mormor, Morfar, Farfar, Farmor.
Vad väntar dig om 10 år? resor?
Vad luktar du nu? inget? haha
Saknar du någon nu? jo pytte liite kanske
Använder du icq eller msn? msn
När fick du senast en present? julklappar, annars födelsedag.
Har du några högklackade skor? nej, dom sålde jag.
Har du blivit hotad via telefon? nopp
Goth eller pop? Pop
Vill du ha barn? Tveksamt
Hur ofta loggar du in på helgon? inge nå ofta, men de händer. De gör de! ;)
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? de har hänt en del gånger.
brukar du rakat dina ben någon gång? Jo
Skulle du kunna ha silikonbröst? Aldrig
Jag älskar? Många
Jag hatar? En enda
Är du snäll? Försöker!
Är du blyg? Ibland
Tycker du att du har fin dialekt? nja, kan jag väl inte påstå.
Ögonfärg? grön/grå, melerade?
Syskon och deras ålder? Big brother, soon 19.
Favoritdag i veckan? Fredag.
Hårfrisör? Lina Hammarlund ;P
Klädaffär? NewYorker, Weekday, Hm, Gina.
Skola? Torsbergsgymnasiet
Klass? MP08
Trivs du i din klass och skola? jora, de funkar.
Värsta ämne? medieproduktion.
Tycker du om fester? jo då.
Tycker folk du är snygg? Frågades inte det nyss..?
Är du en gottegris? Jag har varit, men de är fan slut med de NU!
Är du modig? ibland.
När drack du sprit senast? Nyår.
Har du använt någon hårprodukt idag? Hårspray
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? inte någon.
Har du bråkat med någon idag? nein
Dricker du alkohol? ibland
Tar du droger? kommer aldrig hända.
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? nopp
Vad har du för planer till helgen? De blir jobb Fredag- Söndag. Sen om jag inte är helt död så, ska jag väl göra nå på kvällen.
Gillar du dokumentärer? beror på, vad  de är om.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? kan väl vara som de är.
Cigaretter? vara som de är.
Borde man få röka på pubar? nja.
Är du sugen på något nu? nej
Brukar du plocka upp hundskiten när du rastar hundar? nej fy, man får väl fan gå i skogen då. Eller få någon annan att plocka upp skiten!
Är 50 cent bra? nee.
Har du kvar dina barndomsskivor? Aa
Brukar du bada i sjöar om somrarna? de händer.
Det bästa? Musik och vänner
Det värsta? Bråk, lögner och svek
Min dröm i livet?  ingen aning.
Rekommendera en låt? En film? Still Alive - Negative, och Blood diamond, den filmen är så sjukt jävla bra. SE DEN!
Vem får en kram? Du
Vem får en puss? Du
Brukar du läsa horoskop? de händer.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider eller vin
Kan du baka bullar? nej, men mamma kan! ;)
Bläck eller blyerts? båda
Sängstorlek? 90 nu 120-140 snart ;)
Müsli eller corn flakes? Corn flakes.
Vad åt du till frukost? vatten och bröd. haha
Hur ser du ut idag? som vanligt.
Nästa mål i ditt liv? gå ut och klara skolan. Som de känns nu är de osäkert.
Vad såg du senast på tv? någon film hos Lina, de var blod överallt. De minns jag.
Vem såg dig senast naken? Kmr inte ihåg
Vem såg du senast naken? Samma där
Har du besökt Pajala? Nej?
Vad innehåller din favoritnattmacka? en knäckemacka med tillmans korv, oslagbart fifan!
Tycker du om din pappa? att jag gör!
Ger du pengar till lodisar? Nej