LEDIG!

Är ledig imorgon skönt ska det bli, jag unna mig en heldag ute i solen, med massa solskyddsfaktor, vill inte inte inte bränna mig, jag ska ha fetaste solbrännan innan jag åker till Bulgarien och efter då ska den vara om möjligt ännu bättre ;O. På eftermiddagen/kvällen vankas det lite Hammarlund. Och på måndag börjar jag på Hamrelund, förhoppningsvis går det bra.


Sitter just nu och funderar över hur jag ska göra med håret, något förslag? Jag kan verkligen inte åka utomlands med rött hår, jag vill ha ljusbrunt, funderar på att lägga i en ljusbrun färg över det här sen slinga ljusare och ljusare, ska nog köpa sån där färga först slinga sen. Btw utväxt på rött hår är NO good! Syns grymt väl.



Började skriva för ungefär tre timmar sen men men. Ska sova strax iallafall och imorgon ska jag njuta av en dags ledighet!

:D

Sådär ja, nu längtar man om möjligt lite till ;)

 

5 september kl 16:00, SAIK-Bollnäs (Sandviken)

17 september kl 14:45, Neftyannik-Bollnäs (Champions Cup Edsbyn)

18 september kl 19:30, Edsbyn-Bollnäs (Champions Cup Edsbyn)

19 september kl 18:30, SAIK-Bollnäs (Champions Cup Edsbyn)

20 september Slutspel (Champions Cup Edsbyn)

2 oktober kl 19:00, Bollnäs-Kungälv (Sandviken)

3 oktober kl 14:00, Bollnäs-Katrineholm (Sandviken)

15-18 oktober, World Cup (Sandviken)

Eventuellt så blir det även match mellan Ljusdal och Bollnäs den 23:e eller 24:e oktober i Ljusdal.


RIP, The King Of Pop!

Michael Jackson är död!




2000 kr

Hjälp, säger jag bara jag har nu beställt hem kläder för ungefär 2000 kr fast jag fick väldigt mycket. Men ändå. Hoppas allt passar nu då bara, de kan ju bli intressant.

Men de jag beställde:

Från HM:

Halterneck Linne, ljusplommon (lila)
"Vanligt" Linne, svart
2 Stycken Bhar
1 Bandau Bikini
Bikini Trosor
Solglasögon
En KJOL (hjälp)

Från Gina Tricot

En Byxdress, förhoppningsvis är den snygg och passar :P Annars skickar jag tillbaka den.


Från Ellos

2 Par svarta leggings olika längder
1 par gråa leggings
1 Grå tunika med tryck
1 Jadegrön Tunika
1 Mörkgrå/svart Tunika
1 Svart Bolero


Så jag har iallafall fått mycket för pengarna! ;)






Jobb 10-18

Har som sagt jobbat mellan 10 och 18 idag. och det SÖG! Fy borde vara olagligt att jobba när de är så fint väder, jag hade gärna använt den här veckan till att ligga och steka och få en fin bränna. Men jag får använda mina lördag/söndagar iallafall dom 4 lediga dagarna jag har innan hästveckan :P

Jag vägrade sitta ute i solen mkt idag också då jag inte vill ha en solbränna som går efter linnet, de är ganska beprövat men jag gillart inte! Så de skippade vi, 2 dagar kvar där nu 16 timmar, utslaget över några av dagens finaste sol timmar haha. Jaja ska inte klaga alltför mycket då de är många som inte har något jobb alls och jag har jobb i överflöd.


Pengar Pengar Pengar, PEPP PEPP PEPP!


Kommer iallafall tjäna liite mer än vad jag räknat med och "slutsumman" för i sommar blir FIN! De känns iallfall bra, sen har jag inte räknat med allt heller.
Då ska jag unna mig sånt där roligt i Bulgarien, eventuellt "omvänd bungyjump" om den finns kvar, såg så sjukt kul ut man blir liksom uppskjuten i luften istället för vanlig bungyjump höhö!

Ska iallafall beställa massa kläder ikväll, bikini, olika toppar. En tunika. Massa smått och gott som är på REA! :D

Nu blev det för mycket om för lite. Men men man vet aldrig när jag uppdaterar igen! (;


Money makes the world go round!

Armageddon



Hur har jag sett klart den, har sett den många gånger och den blir aldrig aldrig dålig. Trots att man vet slutet och allt så grinar jag fan som en barnunge.  Den är så himla BRA!

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon jobbar 10-18! Kom och hälsa på mig fifan!

ÅHH IRRITERANDE!




Dom har skorna Svarta som Bruna är jag helt såld på, och priset ynka 169 kr. Tydligen tycker resten av sverige det också för dom är SLUT!  Jag som ville köpa dom och ha med till utlandet, perfekt som lite snyggare och ha vanligt ju. Nu ber jag till alla gudar i världen(;O) att Någon skickar tillbaka ett par 37/38 så att jag kan knipa dom, fortare än blixten. Kollar runt på massa olika sidor också för att hitta några snygga, men icke. Jag som hade bestämt mig för att beställa dom ikväll, antingen får de komma in mer skor eller så får mina fötter växa så mkt så dom kan passa i ett par 41/42 för de är såna som finns kvar.

Shoppar iallafall som aldrig förr på bland annat, Hm, och eventuellt Gina. Synd bara att de blir frakt på alla ställena haha :P



Blir den här färgen, stog mellan den och korall, valde bort svart på en gång då jag för en gångs skull ska vara lite färggrann. Sen ska jag ev köpa ett lila/rosa/turkost? halterneck linne. Bikini och lite sånt där smått typ solbrillor och de man kan ha med sig! (:


Sverige vann över Serbien med 3-1 riktigt kul! Personligen tycker jag att det är roligare att kolla på det här landslaget, en ett par avdankade gamla spelare. En sak jag stör mig på att varje gång dom visar tränaren/förbundskaptenen (jag har ingen vidare koll på vad dom ska föreställa HAHA) Så tuggar dom tuggummi som aldrig förr, Lars Lagerbäck gör det jämnt och han idag också. Haha!

Nu ska jag snyfta klart till Armageddon, dryga timmen på den kvar. Den värsta timmen.





Mer Jobb

Fick ett samtal från Stefan idag om mer jobb hela 24 timmar 8 timmar om dagen onsdag-fredag med början imorgon. Visst sa jag, de här skulle ha varit min lediga vecka, nu fick jag inte ens ledig men men. Njöt lite av solen idag iallafall i sisådär 2 timmar. Riktigt skönt hoppas de tog lite iallafall, kan ju inte vara likblek när jag ska åka bort ju. Ska sitta utanför mobackes, 10-18 nu då. De ger pengar iallafall och annars skulle jag inte göra det. Men jag har nästan jobbat in dom där tre veckorna jag skulle ha missat för nu har jag jobbat 6 dags pass om man delar mina dubbel dagar och sen blir de 6 till + fyra i juli. 16 dagar sen vet man ju inte om jag får mer heller men de hoppas vi på! (:

Räknade lite smått på vad allt hamnar på också med det jag har nu, och de blir ganska mycket sen får jag räkna på att 2000 går bort till saker innan resan. Kan lite mer också. Sen så ska jag ju ha med mig pengar dit. Men de löser sig. Fyller ju år dagen efter att vi kommer hem också så man vet ju aldrig ;)


Nu ska jag snart träna lite på "orbitreken" körde en halvtimme på den igår, så jäkla skönt att dra upp tempot och pressa sig själv lite! :D




Hujj


Tom plånbok

Innan jag åker till Bulgarien kommer min plånbok vara tom, mer eller mindre. Ska ju handla så jädrans mycket.
 Det som ska handlas är
Kläder/skor kommer bli för typ 1000 kr

Ny Mp3 ungefär 700kr

Kameraväska 1000kr

Diverse småsaker till kameran typ 500 kr

Saker till håret 400 kr kanske

Sen ska jag färga håret ljust, på salong. Vet inte hur mkt de kommer kosta men dyrt äre nog..

de där blir typ 4000 kr sammanlagt och jag hade 6000 som jag vet nu efter allt jobb.

Sen har jag lite på kortet och ett till studiebidrag + typ 600 kr här hemma.


Alldeles för lite med andra ord, oh my!


Sen vet jag inte ens om jag hinner få lönen från kommunen innan vi åker? annars får mina päron lägga ut! japp japp! ;)





Varför?

Varför försöker jag ens? Varför visar jag intresse?


Sanningen är att jag inte har någon jävla aning, mår ju bara dåligt över de!

Leaving 7/8






Klippt och Skuren

Jag tog saxen och klippte håret lite ikväll, de är knappt märkbart kortare men mina toppar mår bättre av det.
 Hade jag fortsatt hade jag varit flintis, men jag ska klippa lite mer i resten av håret någon dag..

Börjar man kan man inte sluta, ungefär som att färga håret.

Bloggen

Funderar allvarligt på att skippa den här bloggen, ska börja blogga på min hemsida sen istället. Alltså sen när jag har fixat en ny riktigt hemsida, blir lite roligare så skulle jag tro. Ha allt samlat på ett ställe. Men ni få som finns här får hålla till godo med det lilla som skrivs så återkommer jag någon gång ibland med någon rad och en update vad min nya adress blir! (:



Ica

Imorgon får (läs måste) ni komma och hälsa på mig uppe vid ica på ren, komemrvara där mellan 09.30 till 18.00 de kommer suga ganska hårt så jag behöver sällskap, ring på mobben eller gö vad fan som helst. Sällskap vill jag ha iallafall!

Jag har inga pengar på telen jag så de suger ju.. Förhoppningsvis så får jag de den här veckan.. typ imorgon/torsdag..


Funderar hur jag ska göra med håret också, rött? Ljust? Ljusbrunt? Blont? Svart? Mörkbrunt? tål att tänkas på.. i början av juli blir de iallafall ljusbrunt. Så får de blekas lite av solen..


Halva Bollnäs var fan på Ica idag också, hela tiden såg man någon man kände, och inte vill känna haha ;) Tur att de inte blev alltför pinsamt!


Johanna och jag har grymmaste foto idén som vi ska förverkliga nu så fort de blir finare väder.. Förhoppningsvis så blir bilden som vi vill och då blir den GRYM!



Tack och Godnatt!

30 Oktober är de match på Sävstaås igen om jag inte hörde fel. ;)

Kittlar dödskönt i kistan

Inte så speciellt kanske men jag var in på dexter nyss och lästa att jag fick VG i Engelska A, trots att jag lämnade in en helkass och försenad engelska bokrecension. Men samtidigt så vet nog Stig Erik att jag kan, för bokrecensionen lär inte kunnaha sänkt mig heller tror jag..

Men sjukt skönt iallafall att jag fick ett VG precis vad jag ville ha.Nu siktar jag på B kursen i Engelska hoppas dock på en lärare som är minst lika bra som Stig Erik, vill fan inte byta men han sa att han antagligen inte hade den kursen. Känns som att de kan bli ganska kört om man inte passar med läraren. Lika med matten när Janne hade blivit jättebra så kommer Marianne tillbaka och då var jag tillbaka på noll, jag måste verkligen ha lärare som jag kan snacka med så att dom förstår mig och lyssnar på mig. Och en lärare som kan lära ut, får ser hur de går i matte B då, men ett G där ev annars tar jag ett IG, dock så kanske man inte får plugga upp på komvux snart, IDIOT BJÖRKLUND!



Från en sak till en annan sökte på "sommar" på spoity, och jag säger bara gör inte de. Nostalgi till tusen. Hittade drängarna "vill du bli min fru!" och "siste mohikanen" (stava) haha jag kommer ihåg när vi bilade till Norge jag var nog inte många år, men jag och min bror lyssnade på just sista mohikanen på kassetband(?) de är GAMMALT! haha


Vart är de fina vädret?, Vart är pengarna? Vart är bandyn?


20 November



NunununuNU vill jag ha premiär av New Moon! Får dock vänta till 20 novmber ;O

Jobb

Pratade nyss med jordgubbssnubben (haha), är ju tvungen att byta veckor.. Hade jobb från 13 juli till 1 augusti tre veckor, mucho money. Men hästveckan, och ev ridläger tar upp den tiden.. Hoppar jag över ridlägret kan jag jobba iaf en vecka till. Men fick några nya tider och jag blev reserv så jag får förhoppningsvis hoppa in och jobba MYCKET!! Kan ju alla lördagar iallafall, vad jag vet nu.. Men jag har endast 2 lediga dagar i juli.. Herregud, no summer. Men pengar iallafall! Inte lika mycket som jag trodde från början såklart men pengar! :D

Jag jobbar onsdag till fredag nästa vecka. Alltså på midsommarafton vid Ica träffen på ren. Jobbar heldag mellan 10 och 18! De blir nog himla drygt med den långa tiden, men jag står ut och tänker på vad det ger istället. Sen jobbar jag 13 juli till 16 juli också, men då halvdagar på torget. Säkerligen mycket roligare att jobba på torget att Ica är värsta dött jämnfört med torget och på torget kan man ju lyssna på musik haha. De gjorde jag typ 3 veckor i somras.. Kunde nog låtarna bättre än dom tillslut ;)  Men jag ska iallafall sammanlagt jobba minst 40 timmar iallafall på 7 dagar.. De ger mig cirka 2400 och sen 3600 kr från kommunen då har jag iallfall minst 6000 i sommar. Sen från NM blir de nog lite får vi hoppas! Har ju inte sålt klart de från fälttävlan än heller.

Money makes the world go round! 

Buhu jag som ville jobba mer. För jag är ledig hela vecka 27 och Ev ledig vecka 31.. Sen jobbar jag som fan hela sommaren och Bulgarien i två veckor.. Då lär jag iallafall hinna bli brun under 2 veckor där.. I augusti liksom, som varmast där då om jag inte har fel ;)

Jag ska sälja bilder till dressyr laget också och lite annat folk..

De flyter på och de går spikrakt uppåt, nu ska bara humöret följa med också! ;D


Men bor du på ren och känner att du har lust att hälsa på mig så står jag utanför Ica träffen nästa vecka onsdag tioll fredag mellan 10 och 18.. Oh My. Kill me!

Jobb

Fick nu datumen när jag ska sälja jordgubbar och när var de då? Jo precis under hästveckan, HELVETE!
Måste höra av mig till honom ikväll och prata med honom...
Hoppas jag kan byta dagar för jag behöver pengarna..

Prinsen

Imorgon är de min sista ridning, på hur länge? Majsan sa iallafall att jag fick Peo, både eftersom jag kanske ska sluta och eftersom vi har hoppning..
Just nu känns de som att jag inte vill sluta, men får se om jag tar steget upp på storhäst. För jag vill ändå inte sluta, men jag måste upp på storhäst så är det bara..

Men de märks väl hur jag gör, ska nog anmäla mig på igångsättnings lägret imorgon också.. De slutar någon dag innan vi åker till Bulgarien så de vill jag vara med på.. Men sen vet jag inte om jag fortsätter i höst?


Jag vill, men ändå inte..

Inte långt borta

Inte långt borta att jag skiter i skolan nu, finns ingen ork alls. De blev ju inte bättre av att Karin kom och sa att jag måste göra vissa uppgifter för att klara G i en kurs, och de säger hon sista veckan? för på sakerna jag har gjort har jag legat över G men nu gör jag tydligen inte de.. Sen en insändare dom andra gjorde till 2.ornas tidning någon dag när jag var sjuk, sa hon att jag inte behövde göra, men nu måste jag göra den plus massa mer. För att klara G även fast jag ligger över G.



Och de säger hon sista veckan, jag har 3 dagar på mig att göra klart typ 6 större uppgifter, i olika kurser.. Jag kommer inte hinna.  De är fan läraren som ska hjälpa en att få bra betyg, inte göra så att man inte klarar det! Lika i grafiskkommunikation där var jag 4 poäng från Vg när jag gjorde omprov och dom 4 poängen gör så att jag inte får Mvg i kursen. Och jag får inte komplettera för ett Mvg..


Skiter i det här nu! Orkar fan inte bry mig!

Avlägset

Att jag ska klara 2 år till i skolan känns jävligt långt borta, vart ska jag få energin i från?  Jag har till och med ett skolarbete kvar, jag har inte läst boken eller nå..  Fick en engelska bok på 300 sidor att läsa ut på 2 veckor och skriva recension på. Jag har jättesvårt för att läsa på engelska, och vad som gör de värre är att min lärare sa att de räcker med att du gör recensionen så får du  VG. för  jag frågad eom han ville ha alla andra papper inlämnat och då sa han att de räckte med det där..  Jag orkar fan inte, plus att jag har hur mycket bilder att sälja som helst, eller ja lägga på hemsidan och sen sälja.. Och jag får ingen hjälp. 

JAG GER FAN UPP DET HÄR SNART!


På fredag är de lov och de ska väl bli skönt. Får jag inte några riktigt fina sol dagar innan jag börjar jobba då gräver jag ner mig. För sen kommer de väl vara fint varje dag när jag jobbar.. De blir pengar men ingen fritid. Min semester blir 2 veckor i bulgarien och de hoppas vi på blir toppen. Om jag får någon med mig?
Moppen är iallafall "lagad" de var avgasröret som hade lossnat så de var därför den lät så mkt. Tur att man har en pappa som är typ mekaniker. Går nått sönder är de bara att fråga honom så fixar han det.

Och blir de ingen riktigt sommar kan jag gärna få vinter på en gång med Bandyn, för då är ju sommaren meningslös, de är solen, värmen och dom sena kvällarna som gör att man klarar sig igenom sommaren och allt vad den innebär, som får en att inte längta allt för mycket till dom första träningsmatcherna, tills man får frysa igen, ja jag längtar lite till att frysa också, för vad är en bandykväll på åsen, om inte alldeles alldeles underbar ? (oftast) hahaha



Förhoppningsvis så får jag gå på Rockweekend och fota, de skulle ju vara hur grymt som helst!

Nilsson?

"Bollnäs ett alternativ för Nilsson
Bollnäs är en av de två klubbar som Patrik Nilsson funderar på, enligt säkra källor till Bandysverige.
Mera osäkert är det vilken som är den andra klubben, men flera oberoende källor hävdar att det är IFK Vänersborg.
Alla tiders skyttekung inom bandyn ska för första gången byta klubb inom
Sverige sedan han lämnade moderklubben för Sandviken som junior.
27-åringen är nu i valet och kvalet.
- Beslutet får växa fram i samråd med min sambo, säger Patrik till gd.se."


Tog texten från bandysverige, men man vet ju inte vad man ska tro. Får väl vänta tills de har kommit ut vilken klubb som är klar.
Men de var ju så att Bollnäs inte var aktuellt för Hellmyrs heller, men de blev Bollnäs ändå. Men jaja, de märks och jag varken tror eller hoppas speciellt mycket på det faktist. Men alla vill väl ha en spelare som Patrik Nilsson i sitt lag?



När ingen annan ser

Spontan köpte en bok idag När ingen annan ser heter den och handlar om en pojke som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa.
Har bara kommit en liten bit i den men den är redan väldigt bra, och hemsk. Resten av veckan ser iallafall ganska lugn ut? Imorgon på Praktiken ska vi plåta lite studenter, bla Johannas syster. (: 
Tidigare i veckan har vi bara varit i butiken och sen så var vi på ön en sväng. På bandygymnasiet som dom har där. Till helgen blir det strömsholm på lördag, och jag gissar på att de inte blir någon sömn i bilen påväg dit! Grymt sällskap, liiten bil, mycket skratt, Sol?? Snygga hästar och såklart BRS som ska rida final! Hejja Hejja!

Ska fortsätta med lite bild jobb nu jag, och meila lite olika tidningar, Sedan blir det sängen och läsa lite i boken.


Längtan är grymt står tills New Moon går på bio, böckerna är ju så grymt bra.
Kommer ju hinna läsa böckerna 150 gånger innan filmen kommer, 20 november.