Spring under marken

Haha igår i skolan så tog MP08 en promenad under marken, alltså i kulvertarna. Vi gick bort mot psyk men fick avsluta vandringen när någon sa åt oss att där fick vi faktist inte vara haha, men vi var kvaren stund till sen gick vi upp och hade lektion med Kalle i typ ett år kändes de som, fick världens huvudvärk och trött blev man. Så jag red inte igår, och på fredag är de insparken, får se om jag hittar någon att gå med annars blir jag väl hemma. Men får hoppas de löser sig så jag kommer dit. För de skulle vara jättekul (:


aja dålig update blir de men skolan har dragit igång och när jag kommer hem på kvällarna så går jag och lägger mig påen gång. Finns inte tid till något annat!

MP08

Allt flyter på bra i skolan, klassen är bra kunde inte hamnat bättre. Bloggen kommer jag inte orka med, skolan tar upp hela dagarna sen när jag kommer hem är jag så trött, så den får ligga nere. Vi är 12 stycken i klassen, 10 tjejer och 2 killar.

Aja imorgon ska vi göra något som MP06 har fixat, börjar 9 iaf de är skönt.
och idrottslektionerna verkar bli skit bra, för man "måste" inte vara med då får man gå ut och springa eller något, och man får inte skolk. Sen är de positivt att min klass har humor.

jag vet inte vad jag ska skriva mer faktist, sitter bara här och gäspar.

Uppdaterar när jag inte är i skolan, äter eller sover. För just nu är de allt jag hinner med.


Min dag idag!

höhö idag blev man sexton då (;  jag fick iaf en klippning på stan, så ska jag renovera rummet, så ska jag få en extern hårddisk. Och kanske ett årskort på bandyn, om de komemr löna sig.

aja nollan(hästen) har sår igen ås vet inte om degår att kör aimorgon men nu ks ajag upp till stugan igen HUJJ!

Ingen uppdatering

igår blev de ingen uppdatering, dels för att jag hade saker att göra hela dagen/kvällen och sen för att jag inte orkade och idag så blir de bara en uppdatering för idag så snart ska jag göra mig klar och åka upp till stallet och måla de sista på vagnen och ta hand om hästen, det vill säga ta ut honom på en promenad på ungeför en timme.

Efter det beroende på hur mycket klockan blir så släpper jag av frida och hämtar upp lina så åker vi ner på stan, grejer till skolan som ska köpas, sen ska jag ta ut pengar till bussen ikväll.
Blir bara en snabbis på stan, då jag måste hem och duscha, äta och göra mig i ordning. 17.20-25 då ska jag vara nere på busshållplatsen klar för första bandy matchen för säsongen.  Sedan direkt efter bandyn hämtar min pappa mig här hemma i bollnäs så åker vi upp till stugan, vilket jag inte längtar till. För jag vill ju inte vara i stugan på min födelsedag. sen vet jag inte ens om jag för några presenter, eftersom jag inte har bestämt mig om jag vill renovera rummet eller inte. Men en ny säng vill jag nog ha, och pengar. För pengar behövs jämt, annaras är de väl grejer till kameran vilket är alldeles för dyrt eller en ny mobil och de sistnämnda är också dyrt. Iallafall den modellen jag vill ha.


På lördag är de upp till stallet som gäller sen ut i stugan igen, jag vet inte när jag kommer hem.



Lite bilder från dagen

Då jag även fotade lite när vi var ute och gick, sen ville även Madde att jag skulle fota henne och Cinzana så de gjorde jag (:
Så jag tänkte bjuda på några bilder från dagen innan jag fortsätter mitt "lilla" idol maraton. Kan ju intw annat än skratta åt dom människorna som verkligen tror att dom kan sjunga men som när dom öppnar käften visar sig vara helt motsatsen, dom människorna kan jag inte annat än att skratta åt.

Förresten jag funderar på att söka jobb, vad som helst egentligen. Någon som har något tips ? (:
Bilden på molnen ligger där för att jag tycker dom ser så härligt luddiga ut ;)
Åter till bilderna. Komentera gärna + och - Även annars också.


Motion

idag tog jag och Johanna ut sötNollan på en promenad, var väl ute i ungeför 40-45minuter.
 Jag sprang även lite emd honom i massa uppförsbackar haha.
 Jäklar vad jag måste börja träna igen, innebandy eller nå. Så imorgon blir de en till promenad och målning, blir säkert jättebra (:


Ska ner på stan någondag också, köpa lite pennor och block och annat nödvändigt till skolan, tar emot att säga som fan HAHA. Posetiv Anna Posetiv Anna!

Note to self.
Kolegiblock
Stiftpennor
Sudde
Pennfack
Något mer man behöver ? ;)

Bulgarien nästa sommar då (;

Hammarlund kolla, där ska vi vara nästa sommar (;
Lägenheten där nere bodde jag i förut, 2 sovrum, 2 toaletter, 3 Balkonger (:


Dags att sova

Nu är de strax dags att sova, klockan ringer 10 imorgon/idag. Då ska jag upp till stallet ta ut hästen på en promenad och måla vagnen. Sen blir de hem och kolla på OS. Synd på holm idag men allt kan ju inte gå vägen. Roligt för Wissman (:


Mina föräldrar frågad emig även vad jag vill ha i present, dom funderar på att renovera mitt rum, ge mig ny säng,data bord och lite sånt. De vill jag ha men samtidigt så kanske jag inte bor hemma så länge till, alltså högst 3 år till så de känns ju lite onödigt om vi ska rusta mitt rum nu. När jag endå har haft de så här i all evighet, fast de skulle vara skönt att ha ett snyggt och fräscht sovrum också.  Då ska jag göra min foto vägg och beställa förstoringar på några bilder jag knäppt. Så hela rummet kommer i stortsett bestå av mina bilder emd typ svart/grön grund färg bakom. Men de tål att tänkas på (:

Komentera om ni har läst så att jag vet vilka ni är (:


Tänk vad lite

Tänk vad lite som kan göra hela ens dag, i de här fallet var de en komentar på en bild jag knäppte idag. En simpel bild på en humla. Men jag fick iallafall komentaren "gillar som fan :D " och den här killen är själv grymt duktig på att knäppa bilder (efter mitt tycke). Så sen sa han att han tycker att jag knäpper jättefina bilder och de gjorde verkligen min dag. En spontan komentar från någon helt utifrån. Mer sånt åt folket!

Tack för det (:
Bjuder på 2 bilder också (:


Wherever you are



Erik segerstedt - Wherever you are <3


I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright

Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

If I had told you the right things
Would it matter at all?

If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall

Oh I would give just anything
To see your face to here your voice
Just one more time, oh ...

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are
Wherever you are

Oh, where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

Wherever you are ...

Gratis smink

jag har gjort som många andra. Blivit medlem på Gratismakeup.se

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=97738

så bli medlem ni också (:

Gymnaiset närmar sig,

ja nu närmar sig gymnasiet med stormsteg, på måndag 8.30 är de dags. Känner mig inte alls laddad fast skolan är inte min grej heller. Media programmet blir de till att gå, men hoppar nog över till lärlingsprogrammet så fort dom hittar en praktikplats åt mig, efter som jag sökte de i första hand. På media blir vi en liten klass på endast 15 pers. De kommer kännas bra det iallafall. Så imorgon efter att jag har besökt ridskolan och tagit ut en av hästarna för lite motion och målat en vagn så blir de stan och köpa lite pennor och mappar som kan vara bra att ha.


Sen ni som läser kan väl slänga in en komentar så jag vet vilka ni är ? För jag vet ju trots allt att folk läser haha ;)

När jag endå håller på

så slänger jag upp lite bilder från winnerbäck konserten (: Först var de Sofia Karlsson. Sen kungen LASSE!




Det är nu jag är säker

De är nu jag är säker, säker på vad jag vill bli, vad jag vill hålla på med. Jag ska bli fotograf vad folk än säger, de är många som säger att de är jättesvårt att få jobb och bla bla bla. Visst de är jättesvårt att få jobb, men redan nu tycker jag att jag har lagt en bra grund för mig själv. För jag har ju börjat fota tävlingar på ridskolan här i stan, sen säljer jag bilderna . Och de ger pengar, sen har jag haft bilder med i några olika tidningar, ett exempel är ju "häst & ryttare". Jag menar även om jag inte får ett jobb inom fotograf området, jag kan ju frilansa jobba med något annat också.

 Men mitt mål är att kunna leva på att Fotografera, helst skulle jag nog bli sportfotograf, tänk att fota stora friidrottstävlingar, hästtävlingar, eller vad som helst igentligen. För yrket "områdena" man kan specialisera sig i är väldigt många. Och jag är ganska övertygad om att bara jag fortsätter tro på mig själv, fortsätter vara säker på vad jag vill kommer de gå vägen. Trots allt de folk säger.


Aja ett skit inlägg kanske. Vad vet jag, jag fick lust att skriva av mig. Jag ska börja uppdatera oftare, helst varje dag, fast de kan ju bli svårt med ny skola, ny klass, nya lärare (;

Släng in lite komentarer vettja (:


Varför för ska ändra på sig för en ynka människas skull?!

den frågan borde jag ha ställt mig för längesen, för varför ska jag ändra på mig för en människas skull? för en människa som tyckte om mig för  år sedan, men som sedan blev förändrad, började tycka annat om mig. Varför skulle jag då ändra mig ?

De gjorde jag inte, jag tog skiten människan slängde på mig, jag vek mig inte jag såtr kvar där jag står idag. Utan den människan jag kan sakna denne men bara en för en liten stund och då saknar jag inte dennes sida som denne hade för en månad sen, jag saknar den här personlighet som den här människan hade för 1-2 årsen innan förändringen skedde.

SÅ varför skulle jag ändra mig för en människas skull, när de finns människor som tycker om mig för den jag är ? Svaret är att jag har varit en jävla idiot som inte har insett att jag klarar mig endå, jag behöver inte ändra, mitt sätt, mitt tycke eller min attityd. För jag klarar mig endå!

Lasse ikväll

Packning, städning,stallet bara lite av de jag ska hinna med innan Lina och hennes mamma hämtar upp mig, sen drar vi ner till gävle till gasklockorna, därifrån går vi sedan  till hennes morfar på söder sover där kliver upp och går och äter donken frukost ocxh shoppar en massa, förhoppningsvis  ;D

Ha en bra helg ;D

Lasse Lasse Lasse

På fredag vid 3 åker vi, med siktet på gävle med Lina hammarlund i förar sätet, hon säger att hon är grym på att köra men jag vet inte ? (; Sånt som märks i allafall jag hoppas på en toppen kväll med bra sällskap, bra musik och min kamera haha.
Sen sover vi hos linas morfar tills på lördag då vi ska gå och käka donken frukost, jag är mycket skeptisk till de men vafan jag  får ju käka på burger king sen så jag följer emd även om jag inte äter något haha.

Och den 20 september smäller det igen Jag och Johanna wåneus drar på EMD igen haha. Nördigt som fan men dom var seriöst grym här i bollnäs, och så trevliga, fast jag menar vem motstår tre stekheta killar? Dessutom super trevliga och grymt charmiga, me like.

Min födelsedag är ju snart också närmare bestämt om 9 dagar, undrans vad mina päron köper till mig. Fast igentligen vill jag bara ha kamera grejer (vilket är svindyrt) och pengar så. Och om 11 dagar börjar skolan, jag är redan nervös haha illa.
Men hoppas klassen är bra och att vi funkar ihop, och att jag trivs. Annars vet jag inte.

Jaja uppdaterar nog efter helgens äventyr (;



EMD

Dagen var fullkomligt bäst, fast jobbigt att stå upp hela tiden haha stog upp från typ 12,30 till 18.30 de blev ganska jobbigt. Kramen från killarna och dom söta orden gjorde dagen ännu mer värd ;D

Aja skiter i att skriva nå mer slänger upp lite bilder i stället ;D


Körning,Järvzoo Och EMD

Igår fick nollan vila eftersom jag var på järvzoo hela dagen. Men annars så har han faktist skött sig riktigt bra, om någon timme ska jag dit igen och ta ut honom, med frida och kanske Johanna.

Järvzoo var väl okej, har ju varit där typ 5 gåpnger redan men vafan, då hade jag ju inte kameran med mig. Men jag fick typ tvinga mig själv att hålla mig vaken, pucko som jag är gick jag och la mig vid 4 tiden dagen innan (Y) skulle upp 8 så jag var pigg och glad. De var la inget speciellt med jävrzoo den här gången förutom atten varg sprang fram och posade för kameran haha. Vargar är faktist riktigt fina djur apropå absolut ingenting. Några fina bilder fick jag nog med mig därifrån hoppas jag iaf.

På söndag då är de EMD, jag längtar lite då kan man säga, Lina och jag hade ju kollat fel på hennes schema eller nått, för hon jobbar då. Illa illa hehe men snygging jag kan ju ta en kram åt dig haha (; Sen Lisen ska ju spela fotbollsmatch mot dom ;O De skulle ju inte vart helt fel att göra de haha. Nu ångrar man nästan att man sluta med fotboll haha.

Lite bilder från gårdagen.
Älg, Björnar,Järv Nikki


Winnerbäck och film.

Om sisådär 7 timmar så köper jag och Lina biljetter till Winnerbäck, och någon timma senare så kanske vi hämtar ut dom på Mm eller liknande (; De blir najs, vi stannar nog i gävle från Fredag till lördag så vi kan shoppa på lördagen ;D

Aja nu håller jag iaf på att ladda hem lite filmer, filmerna jag tar hem är : Green street hooligans, 21, Arn tempelriddaren, P.S i love you, The comebacks, vi hade iallafall tur med vädret. ;D Någon som har sett någon av filmerna ?:P