Bollnääääääs!

Jag hann inte bli nervös idag, var lite orolig i början men jag blev aldrig sådär sjukligt nervös som jag brukar bli. Grymt skönt det här. 2-1 i matcher mot ÄckelBroberg. För i mina ögon är dom inte annat, varken på planen eller utanför. Dom gör precis lika på planen som utanför, dom slåss. Skönt iallafall att domaren vågade plocka ut dom idag, både 1,2 och 3 gånger..

Sen att Villa vann med 6-2 igår mot Hälsinglands kyrkligaste lag, de är helt underbart! Men de skulle fan itnet förvåna mig om dom går vidare än då. Men de tar vi dåå.. Hejja Villa iallafall!


Ser fram emot tisdagen nu, de BLIR nervöst. åhh tänk OM. Tänk OM! Skulle vara helt galet!


Just nu väntar jag på att matchen ska komma upp på Svtplay så att man kan kika igen :)


Förövrigt efter dagens stalljobb + barnridning så har jag ont i ungefär hela kroppen, mest i rygg och knän. Men men sånt man får ta, bara ta en värktablett så går det över!

För ni är pinsamma Broberg, Pinsamma Broberg!



Orange och Blå inuti och utanpå!




Grattis André

 

Grattis André Myhrer till OS Bronset!

Låten är André och hans bands låt, ganska passande nu tänkte jag :)


För vi är


Nu skickar vi måsarna dit där dom hör hemma!



För vi är Bollnäs och åsen är vårt hem, och ingen jävel kommer hit och tar poäng...

:)


Dags att sova

Börjar bli dags för mig att släppa taget om datorn nu och lägga mig och sova, men först så måste jag packa iordning väskan till imorgon. Måste nämnligen ta med mig kläder och grejer som jag behöver innan bandyn. För jag ska upp och jobba på ridskolan hela dagen innan bandyn. Så de blir lämpligast om jag gör mig klar och så på ridskolan.

Nog är man nervös, igen. Men de är grymt roligt också. De är ju slutspel där allt kan hända. De är en av sakerna som är så roligt, tycker jag! :) Men sen får vi se hur kvartsfinalerna. De kan ju gå åt helvete de också, men vi har ju en extra hemma och de är grymt viktigt sånna här gånger! :)
Men imorgon får vi visa att Broberg inte har något att hämta på åsen med sin slagsmålsbandy de kan man fan inte förneka, även fast dom gör de själv. Tråkigt är de. Men i Bollnäs spelar vi bandy, i Söderhamn verkar dom inte ha annat för sig än vilja bråka. För jämnt på matcherna mot Broberg så är det FULLT med poliser. För att förhindra bråk. De är så onödigt. Man ska gå dit för sporten, annars kan man lika gärna stanna hemma!




Näe nu ska jag ta och försöka reda ut mitt skatbo till hår, sen packa och sen sova. :)





Fixar och Donar

Nu är det såhär att jag pillar med designen på bloggen. De är första gången jag försöker själv så ni får helt enkelt stå ut med att saker hoppar runt och att de byts färger hit och dit, så kommer det hålla på tills jag är nöjd. :)


Bollnäs GIF!

Längesen en match var såhär spännande, vågade knappt kolla. Men grymt var de. Trots skit domare och Broberg som spelar mer rugby än bandy. Trots att vi saknade Anders Spinnars och Westh( i andra halvan av matchen) Så vinner vi!

Så jävla bra!!



Jävla skit dag!!

Fick ett samtal när ajg stod och väntade på Lina efter skolan, och meddelandet var tydligt. Jag får inte vara kvar på travet, verkligen skit kul! Pengar jag hade räknat med att få.. Sen på de sättet också. Aja, hon frågade ju iallafall om jag var intresserad av annat jobb däruppe. Och ja de är jag, jag är i behov av pengar och jag älskar att tjäna pengar.  Men det dåliga är ju att jag inte är 18..

Sen de andra så fick jag ett sms när jag kom hem från skolan att min mobil var tillbaka från lagningen.. Tror ni den var som den skulle?! Ne då har dom jävla idioterna lyckas låsa den till nå annat jävla abonemang.. Så den blev inskickad igen!!



Åhh jag är så jävla arg!



....


fan....

Broberg - Bollnäs, Nu kör vi!

Nervös som aldrig förr, då är de meningen att man ska lyckas trycka ner maxmat innan matchen också? Hah. Känns att de är mycket viktigt match ikväll. Kallt lär de bli på Hällåsen också, men förhoppningsvis mycket folk :)






Ska fortsätta göra mig iordning nu, uppdaterar kanske ikväll. Beroende på humör skulle jag tro ;)





NU KÖR VI!!!






Tok

Igår när vi hade brottsofferdag i skolan, med föreläsningar och diskussioner(stavning?) så satt jag av någon anledning och tänkte på "äldre/gamla" tider. Kom då på att jag och Lina har åkt på moped ner för bananbacken på Bolle. Vad tänkte vi på? De var under sommaren när vi "bodde" på den där mopeden. Haha. Mycket tok och mycker skratt :)


Nu sitter jag och försöker skriva om en bok som jag ska "tipsa" om i tidningen, det går ju sådär, jag menar jag sitter ju och bloggar nu.. Bra jobbat! Men jag ska bara.. Alfons och jag är goda vänner ;)


Ju närmare onsdagen man kommer desto nervösare blir man, nerverna sitter snart utanpå kroppen skulle jag tro. Men samtidigt ska de bli så sjukt kul de är derby och slutspel. Förhoppningsvis blir de tok mycket folk och en grym stämning. :) 

Orange och Blå inuti och utanpå!

Jayson Derulo

 

Grym låt! :)


Ett arbete avklarat!

Nu har jag gjort klart ett av arbetena, så nu ska jag sätta mig och läsa boken jag ska skriva recension på till tidningen. Om jag orkar när den är utläst så ska ajg påbörja ett till arbete. Men jag ska även hinna tvätta och städa lite idag så de är osäkert om jag hinner ;)


Note to self:
Arbeten jag har kvar:
Engelska B:
Poems
Bokanalys
Bokrecension x2
filmananlys/recension
Turism och Resor:
Varför reser vi?
Turism - En framtidsbranch
Varför skall vi turista i hälsingland?
Samhällskunskap A:
För eller emot tv sända rättegångar.
valfri artikel.
lagförslag.
Naturkunskap A:
Frågor i boken.
Uppsats om kärnkraft
Till tidningen
Bokrecension
filmrecension x2

irriterad!

Tydligen är skolan ingen bra ursäkt för att missa en gång på konfirmationen? Men jag VÄGRAR få dåliga betyg för att vara där. Jag har "struntat" i skolan väldigt länge. Men nu känner jag att jag ska ta tag iden, på riktigt. Gör jag de inte nu kommer jag aldrig göra de, då får allt annat komma sist. Så som jag borde ha gjort från början.

Att avreagera sig är alltid bra, bloggen känns som ett bra ställe för de också! Tråkigt för er som måste läsa skiten bara ;)


Men iallafall så ska jag sätta mig och göra mina arbeten i turism och resor nu. Så många som jag hinner. Blir jag klar med dom så ska jag börja med bokrecensionen i engelska + film recensionen.



Note to self:
Arbeten jag har kvar:
Engelska B:
Poems
Bokanalys
Bokrecension x2
filmananlys/recension
Turism och Resor:
Varför reser vi?
Turism - En framtidsbranch
Varför skall vi turista i hälsingland?
Samhällskunskap A:
För eller emot tv sända rättegångar.
valfri artikel.
lagförslag.
Naturkunskap A:
Frågor i boken.
Uppsats om kärnkraft
Till tidningen
Bokrecension
filmrecension x2


Tror det där vart "allt" som ni ser är det ju en hel del. Men jag har varit så sjukt skoltrött.

Bäst att börja plugga, uppdaterar sen, kanske! :)




Bollnäs - Broberg, Broberg - Bollnäs

Bandy tempen steg nog med x antal grader nu i stormiga Sverige. Jag hade hoppats på Västerås, eller Villa men icke de blev Broberg, Broberg av alla lag liksom?! Men av två onda ting kanske de minst onda trots allt? De visar väl sig antar jag.  Åhh va jävla underbart skönt OM vi skulle lyckas dänga dom. Men de kan/kommer bli tufft, jävligt tufft.

Nervös blev man ju om inte annat, längesen man var såhär nervös och taggad ska tilläggas, så "långt" före en match.


Vilka tar SM guld iår? Vilka åker ur först? De får vi snart veta! :)




Sverige tog nyss OS Guld och OS Brons också, grymt kul!




Jag vill också

Mycket mycket fin seger idag 7-1 mot Västerås! Och tredje platsen är säkrad! :)
Sista omgången är på fredag borta mot Sirius, jag skulle mycket gärna ha åkt, om de inte hade varit så att de råkar vara 18års gräns på bussen.. Ganska surt, jag vill också. Men snart så om sisodär 6 månader ;)  Men jag blir väl sittandes med live rapporten här vid datan då ;)



Igår tog Charlotte Kalla Os Guld och idag Björn Ferry, hur kul som helst! :)



Näe nu ska jag sova.. :)





För vi är Bollnäs och åsen är vårt hem och ingen j-vel kommer hit och tar poäng...

Haha Cimon

 

Klockren.


Tredjeplats

Just nu ligger Bollnäs på en mycket fin tredjeplats. De är dock ruskigt jämnt men de känns jävligt bra iallafall! :)
2 pinnar på fredag är ju ganska säkert också sen återstår det att se vad somhänder i dom sista matcherna.


Angående Edsbyn kan jag bara säga: somliga straffar gud med samma! ;)

Wordpress/blogg.se

Nu kommer jag att blogga på två olika ställen på Annaandersson1.wordpress.com
där blir de nästintill enbart bilder och här på "den vanliga" blir det bara text (dom gånger jag skriver).

080210

 

 

 

 

Oredigerat dock.


080210







Fotade i studion igår med Johanna kommer antagligen slänga upp en hel del av resultatet här.
Nästa måndag ska vi ner i studion igen! :)

080210


tog till saxen

jag ska inte bli frisör de bevisade jag för mig själv ikväll. Men det är TUR att man har långt hår så att man kan klippa av lite (läs  4-5cm) för de var vad jag lyckades att göra.. Inte fint. Men de blev ju bättre i topparna iallafall ;)
Men luggen måste någon annan klippa.



Och just ja, idioterna som hela tiden gör inbrott på ridskolan vill jag skära halsen av.. Nu har dom snott våran hemmabio.. Fan va irriterad jag blir!

Bönder

Har gått från en sjuka till en annan början bli förkyld. Skit tråkigt att man aldrig får vara helt frisk. en iallafall imorgon så blir det skola och på kvällen är det bandy Bollnäs - Haparanda. Efter det så drar jag och Lina till Linda där de kommer vara lite till folk och sen blir de väl tranan för mig antar jag.. Ska möta upp Tora innan också. Är faktiskt inte nå pepp alls på tranan nu, men jag vet ju inte hur jag känner imorgon så! :)




Kan bara hålla med Lina, de är ju bättre om Edsbyn hade vunnit men de var så jävla sköööönt att Broberg vann, faktiskt!

Från mörkbrun till blond

Såg en blogg där en tjej hade gått från mörkbrun till blond/ljusbrunt. Och de gick himla fort tycker jag.


1. Blondering Avfärgning L1+. Garnier Nutrisse 2. Loréal Paris nr 7 Blond Excellence Creme. 3. Garnier Nutrisse nr 6.3 Mörk guldblond

De där är vad hon har använt, och nu blev jag väldigt sugen på att testa jag också ;) för jag har faktiskt LÄNGd på håret så att jag kan klippa av liite.

Ett expriment att testa i helgen? Efter avfärgning lär jag blir morots färgad men de ordnar man.. Kan ju passa på att klippa lugg också?



Skulle vara kul att testa :)


kolla: http://ohstlin.blogg.se/ :)

.

Jag upphör aldrig att förvånas, man vet ju nästan inte om man ska skratta eller gråta.

.

 


Magazine

Sitter nu och ska göra en logga till våran tidning Magazine.. Noll ideér.
Men de löser sig,  får vi allt hoppas.



Let´s Dance - Linda Sundblad
Grym lååt :)


.


Herr Nikon

Imorgon får Herr Nikon Följa med till skolan jag har fotat alldeles för lite på senaste tiden. Knappt något faktiskt, det är skandal. Men jag vill ha något att fota, vad somhelst liksom. Övning ger färdighet, Barn, sport, djur, allt möjligt. Men troligen blir det så att jag och Johanna ska till studion på skolan och fota nästa måndag. De blir najs.


annat som händer i veckan är väl
En vanlig kväll med tjejorna i kafeterian på ridskolan
ridning
stan på onsdag sen ridskolan för att kika på träningar
torsdag blir de BUS möte.
Fredag blir det bandy och Tranan.


Fullt ös medvetslös.


Sverige tog även VM guld i bandy, grymt!