Oj Jag körde in den i fel hål..

tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man skiter?! eller vad brukar man säga? ;)


Ungefär så kändes de nyss, jag körde alltså in hörlurs sladden i fel hål.. Hehe..






Förövrigt så bloggen jag typ i tisdags men de inläggt finns inte, inte ens i utkast.. weird shit.

Bobbys

Var en sväng på ica idag när jag såg att dom säljer Bobby´s hårprodukter där. Förhoppningvis så är dem bra så man slipper slänga ut massa pengar på bra schampoo, för finns de nå värre än ica shampoo?! Iaf Bobby´s var billigt, sen återstår det att se om de är bra också. :)
Just nu är de paus i hockeyn, Djurgården leder just nu med 1-0 över HV men allt kan hända. har bara gått en tredjedel av matchen och de är typ ingenting :)
Snart är jag väl klar med uppsatsen om Sverigedemokraterna också, de saknas lite på historian om dem och sen ska jag skriva min analys, men de känns de som att man gör på en lektion!
Näe nu ska jag gå ner en sväng innan hockeyn börjar igen! :)

http://www.projektarbete.net/

haha jag googlade på projektarbete, för att få tips vad jag ska göra.. Så fick jag upp den där sidan och det visar sig att de är Djurgården spelare som har gjort den, något passande.. ;) Bland annat Markus Krüger. Den sidan passade mig perfekt alltså! ;)


Men de är ingen som råkar ha något tips på vad man kan göra som projektarbete? de är ju så inihelvete svårt att komma på vad amn ska göra. Känns som att hela klassen har kommit på vad dom ska göra, utom jag.. aja.. Nu ska jag försöka prata med min lärare och få tips! :)



Djurgården

Vinst för Djurgården i final 4, med 6 sekunder kvar av första förlängnings perioden, den du! ;)
ÅHH BÄST! Nu kommer jag sova gott!
Nu är de 2-2 i match serien igen, helt öppet vem som vinner! :)

Familjedag på BRS 13 maj

Den 13 maj så kommer det att vara en familjedag på Bollnäs Ridsällskap, de kommer att vara aktiviteter för hela familjen. Det kommer att vara kändishopp med några av kändisarna från Globen. Även lokalt folk kommer vara med, folk som man inte trodde man skulle få se på hästryggen.
De kommer att vara femkamp, för stora och små. Fiskdamm, loppis.  Uppvisningar av hästar, ponny ridning. Allt möjligt med andra ord.

När dagen är slut så kommer vi att fortsätta på Scandic där Collinis (stavning?) kommer att vara.
Dagen arrangeras av Brs och Bus, Bollnäs Ridsällskaps ungdomssketion.
De här är en dag jag tycker att alla ska komma på, gammal som ung.


Jag själv ser framemot den här dagen mycket.
Visst de blir mycket arbete nu innan men förhoppningsvis så kommer det att betala sig i slutändan! ;)


Silly Season

Jag tänker inte bry mig i så mycket silly rykten iår.. Allt prat om Bollnäs de lämnar jag åt våra grannar, Edsbyn och Broberg. De sköter dom så bra så.. Dom ska väl ha något att prata om dom också. Men de kanske roligaste är ju att alla bybor har varit helt klara med att Pär Törnberg ville "hem" så skriver han på för Bollnäs! HAHA! skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det ;)
Sen så stod de något om bandypengen deras " för att få hem våran Nr 28" och de tycker ni att ni lyckades bra med eller? ;)
Så drog ju Nr 57 till Söderhamn för att spela med Slagsmålsklubben. De blir väl han som skjuter på mål då, när dom övriga i laget har klubbat ner motståndarna?.. Haha..
Tack och Godnatt! :)

You´re going down


Grattis

Tänkte bara säga Grattis till Johanna Engström som blir 18 idag!

GRATTIS JOHANNA!


Brobergs IF SM Final 2011?!?!

"Nu är det inte alls omöjligt att vi får uppleva drömfinalen Broberg - Bollnäs kommande säsong!! =)"


HAHA! Ja nu kan dom ju inte klaga på andra iallafall när dom redan nu verkar klara fler final haha!




Sverigedemokraterna

Sitter och skriver på mitt arbete om Sverigedemokraterna. Ganska kul och intressant är de faktiskt. Jag kan ju säga att jag vet vilka jag inte tänker rösta på i höst. Läser man om deras historia till exempel. Ingen vidare rolig läsning,  men jävligt lärorikt. Jag är glad att jag valde att jobba om just Sverigedemokraterna, för då får jag ju veta på riktigt vad dom står för och så. Så kan jag bilda mig en egen uppfattning.



Nej nu ska jag fortsätta och skriva..

Det här är skitbra

 

Haha älska Berts kommentar "det här är skitbra" haha!

 

Så jävla rolig..

 

My baby baby balla balla, wooow.. HAHA!

 

Ooh såg ni snurren?! haha!


Skolan

De blev ingen promenad runt stagården igår, jag städade och tvättade istället. Men idag blir de gym igen, ska bli skönt! Finns det någon bättre känsla än efter en träning? knappast troligt va?!

Tidningen våran är iallafall klar, och dra åt helvete vad jävla skönt det är! Så sjukt trött på skiten så de är inte sant.
Men nu är den iallafall klar, vi har dock inte fått den än, sen ska den ju delas ut till halva stan också.. Men sen så är allt klart. Helt underbart.

Något som också skulle vara underbart är om jag lyckas få nå sommarjobb, jag ska ju sälja jordgubbar. Men de är inte precis något drömjobb. Men de ger pengar iallafall.. Kommer få snåla som fan i sommar.  Men de går de också antar jag.

Efter sommaren är de ju äntligen bandy igen, helt sjukt att man kan längta så mycket. Men de är kanske inte så jätte konstigt efter Bollnäs, helt underbara säsong?! Fyfasen en kväll på Åsen nu skulle vara guld så sjukt kul! :)
Får hoppas vi tar oss ner till premiär matchen också, de skulle också vara sjuukt kul!


Näe nu ska jag fortsätta skriva utvärdering och njuta av att tidningen är klar.


Tills vidare kan ni lyssna på dessa fem låtar och njuta!
Follow Me Down - 3OH!3
Fight For this Love - Cheryl Cole
If I Had You - Adam Lambert
Hey, Soul Sister - Train
I Like - Keri Hilson


Runt Stagårn

Imorgon tror jag fan att jag tar en promenad runt Stagården, efter allt som jag har satt i mig den här helgen. Dock så har jag och Lina gymmat också. Men ändå liksom! :)
Nu har jag tänt en massa ljus här i mitt rum så nu ska jag ta och kolla på New Moon, hoppas den är braa! :)
Jag kollar på film på:www.freefullmovies.net skit bra sida! :)
Näe nu ska jag ta och kolla på filmen och dregla lite över Edward, mm mums! :)
Sov gott folket :)
Och ja, de är min webbläsare som gör sådär med formateringen på inläggen. Den trycker ihop allt.. Men jag orkar inte ta upp Firefox, endast för att blogga ordentligt, iaf inte ikväll :)

Pär Törnberg

Tack tack tack tack tack tack!
Fyfan va bra att han fortsätter!! Helt UNDERBART!!


Valbo, Gym och Varma mackor.

Nu har jag slagit mig ner här efter en väldigt bra dag.  Den började vid åtta i morse, klev upp och gjorde mig i ordning, sen tog jag en promenad till Förs- Hemmet. Därifrån styrde vi mot Gävle och fängelset museet, ganska tråkigt faktiskt efter som att jag har varit där förr. Men dom som inte hade varit där tyckte nog att de var kul och intressant. Vid ett tiden så åkte vi mot Valbo, där åt vi lunch på Ikea. Sen blev de shopping började på Ikea och handlade lakan, påslakan, örngott + överkast! Vidare in i köpcentret, sprang runt och hittade grymt mycket fina kläder. De jag köpte var, 2 par leggings (ett par blommiga och ett par vanliga svarta), en grå kofta, 2 tunna långärmade tröjor, en turkos och en ljusgrå. fyra linnen (två vanliga svarta, sen två andra i rosa och blått) sen 4 pack strumpor (jävla tråkiga att köpa, men mycket välbehövligt).
Så jag är super nöjd med mina inköp, de jag behöver nu är lite fler sommarskor och en vindjacka. Sen tycker jag att jag klarar mig. :)

När jag kom hem så sprang jag in och bytte kläder sen drog jag och Lina till sjukan och gymmade en timme innan dom stängde, grymt skönt! Vi är så duktiga! Imorgon blir det också gym, dock läre jag ta de lugnare då, för jag har känning i mina knän nu. De kan bero på allt springande i Valbo också. Känns som de. Men iallafall imorgon blir de inte så mycket styrka, utan lite mer kondition.

kom hem vid halv nio ungefär (?) då hoppade jag in i duschen och sen ställde jag mig och gjorde i ordning några mackor som jag värmde i ugnen, grymt gott!

Nu ska jag ta och kika på en eller något och till det får de blir lite nötter sen idag, bättre än godis iaf ;)
Sleep tight people :)

Världens Bästa Lillasyster

Jag lär ju vara världens bästa lillasyster, eller ja själv utnämnd sådan men iaf.. Jag städade nyss upp efter min Brors lilla förfest innan dom tog taxin till Tranan. Hade jag varit 18 har jag också varit där, men i höst då jäklar blir det andra bullar ;)

Idag har jag nästan inte gjort nått vettigt, skönt det med ibland. Att bara vara liksom fast så känns de som att man är ganska ofta. Hehe. Men imorgon har jag tänkt ta en långprommis iallafall, runt Stagården maybe? dock så trodde Pappi att de var närmare 1 mil långt så jag vet inte. Kanske, kanske inte. :) Ut och gå ska jag iallafall. Kommer man bara ut så är de hur skönt som helst :)
Plugga borde jag också göra, iallafall lite. Ska nog skriva klart lite engelska. Sen tvätta och städa. Då har jag fullbordat dagen iallafall, och kvällen vet jag inte alls vad som händer? Sånt som märks antar jag. Hade varit lite lättare att vara 18. Känns som att de finns mer att göra då.
Men är de någon som känner att dom har lite att göra imorgon kväll/dag/natt haha! så kan ni slå en pliing :)
Sen så är de nå jävla finsk reklam på spotify(?!?!?!) WTF man fattar ju inte ett JÄVLA NÅ!! Meningslöst, helst meningslöst..
Nä nu kallar sängen, sleep tight People :)
Och bloggen krånglar så att formatering ser ut som fan rent ut sagt, men de skiter jag i just nu. För jag ska soooova!

:)

Ge mig sommar nu, och fort ska det gå. Ju fortare sommaren går,desto fortare får vi bandy igen.. ;)
Lite nördig man är då....hehe
Sleep Tight People!

Bilder

Hade lite lite att göra såhär på kvällningen så jag satt och pillade med lite bilder, bara för kul liksom.

Pizza

Kom precis innanför dörren här hemma när mamma säga, ska vi beställa hem pizza ikväll?

De var den träningen det haha!

Men ska man unna sig pizza en sista gång? De ska man nog, eller hur? :)
Kan ju kompensera det med en halvtimme på cykeln imorgon eller en promenad :)



Fan va skönt de känns att vi har kommit igång nu, jag och Lina! :)


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen man är sådär lagomt fräsh nu ;)

Nu är vi vi på gång

Nu har jag stått på orbitreken (träningscykel, typ) i en 30min och de känns om man är otränad som jag är. Jag har även gjort 200benböj, DET KÄNNS! men de är så jävla skönt.

Men nu så ska jag och Lina upp till sjukan snart och köpa gymkort, sen så. :)


Ska ta och leta fram plånboken nu och stoppa skorna i väskan sen ska jag gå och möta upp Lina! :)