1 år

Snart har de gått ett helt år, de har gått så himla fort allihopa.
Känns som de var igår jag var på begravningen. Som att de var igår jag fick veta att hon var död.
Tänker så himla mycket på Gunnar som nu är själv, tur att han har otroligt fina barnbarn som han kan besöka. Så har han ju oss han är här väldigt ofta och de gör mig absolut ingenting. Finns någon ingen som är så "mysig" och snäll som Gunnar.
Lika så var Saimy, hon var alltid glad, skrattade alltid. Fick en alltid att skratta. Fixade alltid så att alla hade de bra. Två genom bra människor, så synd att sådana människor inte får leva kvar längre utan tas bort alldeles för tidigt. För sådana människor behöver vi i den värld vi lever i.

Gunnar hade skjutsat och hämtat mamma och pappa i lördags, han ville inte ha pengar för de. Och ikväll när han kom hit då har han med sig massa kött och grejer. Sen precis innan han skulle gå hem så hade han beställt nå grejer med pappa och pappa sa att han inte behöve betala något för att han hade skjutsat dom, vad gör inte Gunnar då jo han kommer in och ger mig en hundring bara sådär.

Men jag får väl ge tillbaka genom att fota barnbarnen åt honom och skriva ut och rama in lite bilder.

Men han är snäll, så otroligt snäll och de är jobbigt att se honom såhär, jobbigare var de i början men de känns fortfarande. För de kommer alltid stå en stol tom efter Saimy. För de märks extra mycket när en sådan människa försvinner, en så glad och livfull människa.

Anonyma

Hädanefter kommer inte anonyma komentarer accepteras alls, jag vill ha ett namn och eller en blogg att skriva till. Lön löst annars! ..


Klockan är iaf Fett mycke.. haha

Förresten jag vill snuskigt gärna ha ett MVG i grafisk kommunikation, men jag lovar att jag snubblar på mållinjen som alltid när de gäller betyg, alltid någon poäng under. Så går jag och tänker på de i typ 40 år... -.- Men ska iaf göra om något arbete och lämna in vissa arbeten till veckan så äre bara att hålla tummarna!

Daniel & Viktoria

Igår sa jag att de var en bra nyhet? de kan vi stryka och sudda bort och glömma, faktist. För de står om de ÖVERALLT och hennes ring är typ värd en halv miljon, vad kunde inte dom pengarna gått till istället? Damn nej tack.Ge pengarna till nå bra och ta ett svensson bröllop. Och för fan igår under dagen när jag skulle se på tv mellan typ 12.00 och 18.00 kanske? vad vare då? jo 3 pers i rutan som snacka om de där I 6 TIMMAR, 6 JÄVLA TIMMAR! Folk knäppte väl av efter en kvart?


enda positiva kanske är att han är från ockelbo? ;)


Ljusbrunt, Blond, Rött?

japp jag går i hårfärgningstankar ska jag färga
Svart?
Mörkbrunt(fortsätta med de)
Bli blond?
Ljusbrunt?
Mellanbrun?
Rött?

Möjligheterna är många men jag vill testa nå annorlund, något som är annorlunda för mig. Och jag vill ha nå fräscht nu när skolan börjar komma fram och håret kommer solblekas äre kanske inte vodare snyggt att komma med mörkbrunt hår och ljus utväxt? haha Blond eller ja lite mitt imellan typ jääte ljusbrun skulle ag vilja ha, som min naturliga hårfärg ungefär.. Men vågar man? JA DE GÖR MAN!! haha nej men jag vill färga och jag tänker fan göra de i helgen, om jag får hjälp!

Förslag på hur jag ska ha, tack! Just nu är mörkbrunt/svart och jätte "gullig2 utväxt.. sen själva håret är lite uppklippt med hel lugg, och en del slitet i min blonda slinga bak men de kvittar ;)

hur ska jag göra?!
Jag behöver hjälp helst innan helgen då!

Godis

Jag är så grymt godissugen, skulle kunna äta vad som helst med lite socker i känns de som.. Men de ska jag inte. även om de känns jävligt lockande. Men plånbokenska vila från onödiga inköp åtminstone tills helgen. Måste spara varenda krona nu, alla pengar som gick till bandy matcher haha. Undra hur mycket man gör av med på en säsong? Gick ju på alla hemma maycher utom en, sen åkte man ju till edsbyn på diverse matcher och varje gång när de kostade pengar där så kosta de 130 kr för mig 80 för buss och 50 inträde. 
Sen dex cupen, och dom 3 borta matcherna jag och Lina var på och då på sista dela vi på bensinen också så de gick på 75 kr.. Men de blir nog några tusen på bandy.. Men vafan nästa säsong ska ajg få säsongskort. skulle gentligen ha fått de iår men visste ju inte om Lina blev hemma och om de skulle bli nå bandy för mig då.. går ju inte gärna ensam och inte så många jag känner som går på bandy, iaf inte varje match som jag helst gör haha.

Nog om de.

uppdate ikväll

Linser

Glömde nämna att jag har bokat tid för Lins undersökning, på måndag klockan 4 ska jag dit och blir där i en timme. För dom ska tydligen kolla hur ögonen reagerar och sånt. Sen skulle man få med sig lite linser hem och prova på.

Ska bli skönt med linser, fast de kan ju även bli så att jag inte alls trivs med de men de hoppas jag på att jag ska göra. Använda glasögon bara ibland.. (:

Stan

Var ner på stan idag och kollade på kamera väska, hitta några riktigt bra modeller där man avlastar axlar och så. Såg jättebra ut de lite sämre var att dom kosta mellan 800-1000 kr.. men de kan vara värt de så jag ska spara ihop till den större modellen för 1000 kr.. Den stora ska jag ha för att de är bättre att tänka stort och jag kan inte hålla på att köpa ny kamera väska varje gång jag köper något nytt till kameran, ett Uv filter ska jag också skaffa, de har varit på G länge men inte blivit av. Men vafan pengar styr och kamera saker är inte billigt..  Men inom någon/några månader så ska jag ha köpt både väska och kamera har jag bestämt..


Var även upp på ridskolan idag och fotade Johanna och Madde, eller ja de gick inte att rida så mkt eftersom Gipsy fick snöstylltor så halkade hon och ja, de såg fan inte kul ut iaf. Men några fina bilder på henne blev de iaf och någon på Cinzana och Madde. Får se om jag lägger upp någon här..

Uppdaterar ikväll.

Ibland

Ibland behöver man den där lilla extra knuffen i ryggen,
ibland behöver man dom där uppmuntrande orden. Ibland behöver man bli sedd på riktigt,
Ibland är nu!

Changeling

Changeling var iaf riktigt bra, sevärd! Synd på slutet bara men men, allt kan ju inte vara bra eller hur ?

Imorgon ska jag upp på ridskolan med Johanna så ska jag fota henne och gipsy är det tänkt.
 Längesen jag fota hästar nu så de ska bli kul. Vet egentligen inte varför jag gör den här uppdateringen men jag fick tid över nu när de blev mer om Viktorias och Daniels förlovning på tv. Eftersom jag ska se Mästarnas Mästare men de blev uppskjutet, ONÖDIG UPPSKJUTNING!

Jag har iallafall varit duktigt och pluggat lite idag, nästan klar med bokrecensionen nu sånär som på 2 små saker. Men sen är jag klar. ska ju in efter lovet så de är lugnt! (:
Uppdaterar kanske sen!


Foto: Jag!

Favorit bilden på Johanna och Gipsy! (:

Rubrik?

Kollade ju på Patrik 1,5 igår eller ja, jag kollade i en timme sen knäppte jag av, tyckte inte den var så bra. Men jag ska kolla klart på den idag, sen ska jag nog kolla på Changeling den säger folk är bra så får hoppas på de då.
Har fortfarande lika ont i nacken inte så jävla skönt. Men de går väl över. Men idag ska jag väl bara slappa och njuta av att de är lov, de gjorde jag igår också, kollade på tre one tree hill avsnitt jag fattar inte att den serien kan va så bra. Helt sjukt.

Om en stund ska jag väl gå ner och göra mat, klev nyss upp så de får dröja en stund.

Imorgon ska jag och pappa ner på stan och kolla på kameraväska och prata med folket där om rengöringsborsten som jag fick, som var typ svindyr.. Aja Hoppas pappa betalar kamera väskan. För jag har inte pengar till de e haha.

Uppdaterar kanske sen!

Skriller

Har varit ut ikväll och åkt skriller med Hammarlund i dryga timmen, riktigt kul. Även fast man itne har åkt på sisådär 4-5 år haha. Lagomt vingligt i början men sen gick de bättre, fick fuckat ont i fötterna av mina skriller som är SMÅ, så jag bytte med Lina och tro inte att jag gav tillbaka dom haha, men nästa gång, för jag vill ha en nästa gång, då ska jag ta min brors båtar till skridskor.

De negativa är väl att nu har jag fått jävligt ont i nacken istället, inte så skönt..
Kanske blir bättre av en varm dusch, ska nog testa med de nu! (:

sen blir kika film changeling och Patrik 1,5







Beställning

Ska nog klicka hem dom här ikväll


Och de här, eller ja jag får kanske de av mamma, Hoppas!



Trots att de är snålt med pengar just nu, men skorna kan jag ju alltid skicka tillbaka om jag gillar vill ha dem eller gillar dem, dom kostar 249 tror jag, har kostat 299..

Kollar runt för mer kläder nu också, lika bra de. Finns ju massa rea nu jättebilligt.. Får se om man beställer någon Tunika eller nå mer skor, hitta ett par msomamr skor.. fast de har jag en del men kan inte bli för mkt skor.. och jeans hitta ajg billigt också, men att handla jeans på internet låtyer inte så bra haha

Perfect match

Ben and jerry glass




& One Tree hill




=
Perfect match!

Love it!

Shettis

Jag vill ha en liten shettis som jag kan vara ute och köra med sitter och kollar på häst annonser nu och inte lite sugen man blir heller när dom bara kostar kring 10.000 och på vissa ingår en del utrustning.. Fy fasen va roligt om jag skulle få en liten hest (:



Bild från i somras när jag hade hand om ridskolans shettis i någon vecka! (:


Slut

Efter som säsongen tog slut idag så tar även mitt skrivande om bandy slut idag!
 Återkommer nästa säsong.
Kanske skriver nå litet om de omspelare och sånt men inte mer.

Damn

36 unika 140 sidvisningar HAHA

idag just nu 15 unika och 42 sidvisningar, haha

hur orkar folk gå in så mkt som igår? XD

Känns inte bra

Nej de känns inte bra de här, inte bra alls faktist.

Åhh Hoppas, hoppas att Kungälv vinner mot Vänersborg och Att vi tar villa.

Jag är så jävla nervös vill inte att de här blir sista matchen liksom, våra giffare..


Kameran följer iallafall med, blev inga bilder i Sandviken men idag måste jag!

Orange och Blå inuti och utanpå!

Made in sweden







Morgondagen

Tror Bollnäs spelar sin sista match imorgon, tråkigt men sant.  Bara att hoppas att jag har fel att vi spöar Villa och Kungälv spöar Vänersborg, men som sagt jag tror inte de..

Sen är ju frågan vilka spelare blir kvar nästa säsong? Vet ju några jag inte vill ska byta lag iaf.. Tiden visar!

Inte svarat

Du har inte svarat påp min fråga, kanske har du inget svar bara vill hota lite grann. Roligt? nej! eftersom du antyder att någon av mina vänner har sagtsaker till dig om bandyn ochsånt.. Men de finns bara en person som jag går emd på bandy
och de är Lina!

Sen om jag tar saker med en nypa salt de hör itne hit eftersom jag bara ber folk att ta saker jag säger med en nypa salt, alltså inte att jag tar saker med en nypa salt.
 
Du kan gärna svara på frågan gör du de inte så är de bara lögn, skulle inte förvåna mig.  och du klev ju bort från ämnet också, nått som inte gillas i de jag skrev ? (:

Lustigt

http://unimportent.blogg.se/2009/february/bandy.html

Lustigt att Elin Brunlöf länkade till ett relativt oseriöst inlägg när hon kunde tagit de ovan, varför kan man ju fråga sig, jag tror iallafall att hon tog de för att hon ville ha något att skriva omså att folk får ännu mer fel bild av mig haha, hon är rolig hon den där Elin Brunlöf!
Kolla länken ovan sen kan ni snacka! Enögd är jag inte bara ointresserad!
Veckans dumstrut månne? ;)


Haha

19 unika läsare haha damn sammanlagt har dom vart in 60 gånger alltså nästan 3 gånger var, äre intressant min blogg? haha Nej kanske bara är fler som vill ha något att skriva om, inte mig  emot publicitet i like! :D

Edit 21 unima och 79 sidvisningar haha lol!

Prata om

Ja jag ger ju iallafall folk något att prata om, de verkar folk behöva och vetdu? De bjuder jag på! :D

Nypa salt

Jag har sagt de förr och jag säger de igen, TA ALLT MED EN NYPA SALT!


Men tack Elin Brunlöf för att du bryr dig så mkt om mig och ger mig publicitet genom din blogg, "de värmer" haha!


När jag ändå håller på

SK8, jag och Jolin var som galen där ett tag! haha
Med all rätt faktist ;)





Vi avslutar med "riktigt" musik, skulle fange mkt för att få se dom på P&L tänk att stå längst fram.. Den där känslan som finns i kroppen fifan alltså UNDERBART!



Kolla sötnosen!!

Apropå Jimmy Jansson den här killen är ju för söt, faktist!

"jag kommer vinna för att jag är bäst"


Minnen

Sitter och lyssnar på Jimmy Jansson av en ren slump jävlar vilka minnen jag och Stina hon var heölt galen i honom eller är kanske ? ;)
Fan asså jag var nog också lite galen i honom. Fan asså vilka minnen de kommer upp massa minnen från min och Stinas "tid" när vi umgicks varje dag i  stortsett vi var as tajt.. Sen blev vi äldre och gled isär men varje gång i träffas så är de samma gamla Glada och Fina Stina! Hon är bland de gladaste och posetivaste jag vet tror jag trots en hel del stora motgångar i sitt liv men hon klarar av de.. Tror fan den kvinnan skulle klara allt. Söt Stinan (:

Vad spelar de för roll om jag vill ha dej? om jag ändå aldrig får de jag vill ha!

Ärlig

Jag är en sån person som är ärlig och rätt fram, eller jag har gått från blyg/lite försiktig till ärlig rätt fram. Jag står inte längre och ser på. Visst de där med ärlig straffar sig ibland, de gjorde de riktigt rejält för mig en gång, de är inget jag lider av idag utan kanske tvärtom.

Jag var kanske för ärlig men jag kunde inte vara tyst jag var tvungen att säga som jag kände, visst de slog fel och personen ville ha djupare och djupare förklaringar. Men för mig kanske någon mer också? så är de så att ibland så säger man något och förklarar men när någon vill ha mer och mer och mer förklaringar går de inte. De gjorde de inte då heller. Sen så är de ju så att vissa klarar inte av sanningar.

jag har blivit kallad lögnare väldigt många gånger även fast jag talar spikrak sanning. och är ärlig, är de för att människor inte vill ta till sig och inse att så ser jag på de? Vad beror de på? varför får jag skulden när jag försöker vara ärlig och göra rätt för mig? 

För jag kan säga jag gör bara de jag känner är rätt, de som känns bra, riktigt bra. Sen tar man fel steg de gör man men oftast som alltid så försöker jag verkligen och jag lyckas de vet jag.


Förr kunde jag kolla på tex en hockey/bandy/fotbolls match utan att bli irriterad eller haka upp mig, (alltså om de händer saker förstås) men nu går de inte, de finns en gubbe på bandyn som till och med skäller på våra egna spelare, honom har jag varit nära och säga till många gånger. Men känslan jag får om jag gör de, vad skulle han tycka om jag som snart 17 år är kommer fram och säger åt honom? är jag bra då, duktig, smart som inser att de är fel ? eller tycker han att jag inte ska bry mig? att han vet bäst?

Alltså jag vet inte så mycket som jag vill ha svar på, så mycket men som inte går.

Men nu tänker jag vara sådär härligt brutalt ärlig, några punkter haha! (ta de med en nypa salt som vanligt)
Jag ogillar starkt "överduktiga" supportrar som "är störst bäst och vackrast" de kan få mig att gå i taket bokstavligen!
Jag ogillar även Thomas rotter ja faktist han tänker flytta Media från världens bästa Heden när vi har bara 2 år kvar där. Sen är de slut för han tänker stänga ner det, har stoppat intagningen. även fast vi har ett av sveriges bästa medieprogram med vår inriktning (grafisk kommunikation).

Sen tycker jag Lina hammarlund är helt jävla awesome, ja inte för att vi är så bra vänner utan för att hon är hon. Blir hon sur så håller hon käften bokstavligen där är vi olika. Men man blir fan glad när manser dig och du är kanske bäst! (:

Sen tycker jag att någon/några ser ut som jävla flodhästar, inte coolt.

Som sagt en nypa salt på vissa saker de får ni förstå själv!

De här får fungera lite som hissa och dissa för veckan också!

Fan va mycket de blev men aja!

Lista fifan

Vem..
Vem tror du tänker på dig just nu? ingen aning faktist

Vem sov hos dig senast? Kan ha vart lina för längesen :P
Vem pussade du sist?
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Ja du familjen och Lina då :P
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Lina
Vem har du senast ringt? Pappa
Vem kommer du aldrig förlåta? de finns några men dom flesta är värd en andra chans. Och vissa inte.

Vad..
Vad får dig att bli rädd?
mörker, insekter men gå själv när de är mörkt är inte coolt
Vad gjorde du i helgen? fredag: Bandy med Lina. lördag: Utbildning söndag: Utbildning
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Bli ledsen
Vad tänker du på just nu? Hm typ matte provet imorgon och svenska saken
Vad för mobiltelefon har du? NOKIA 2100 YES den är "grym"
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? Svart

Är..
Är du snygg?
nej
Är du brunett? ja.
Är du orolig för något just nu? nja inte vad jag vet?:P
Är du lycklig?nja, kan ju bli bättre
Är du kär? nopp
Är du mysig? du ska bara veta ;)
Är det snyggt att vara riktigt smal? nej de är de inte, alltså inte Anorektiskt smal men smal de är fint. på rätt person..
Är du ensam just nu? nej
Är det soligt ute? nej inte nu men de har varit de under dagen

Har..
Har du någonsin ljugit för en vän?
ja, det tror jag dom flesta har faktiskt.
Har du blivit sviken av en vän förut? ja. för många gånger
Har du plattat håret någon gång? ja, men gör de bara ibland nu
Har du något husdjur? nopp
Har du gått ner i vikt förut? nja eller när jag var sjuk i typ 2-3 veckor åt inget då
Har du hål i naveln? nej
Har blå ögon? nej

Vill..
Vill du ha breda höfter?
nej, jag har tillräckligt breda.
Vill du vara smalare? jadu.
Vill du ha en hund? ja mys ju (:
Vill du att det ska vara soligt nu? Sommar vill vi ha ju :D
Vill du ha sex just nu? nej jag klarar mig (:
Vill du sova just nu? Ja snaaart

Kan..
Kan du cykla fort?
Ja fan
Kan du springa långt? Inte så värst
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? japp de kan jag.. och jag ska börja bli nyttigare igen
Kan du bita dig i tån? inte testat på ett taaag
Kan du vara sparsam med pengar? hmm ja om jag vill, oftast går de inte.
Kan du vara utan sex tills du är gift? haha.
kan du suga? det där tänker jag inte ens svara på! Cp frågor ju haha


Hur..
Hur vill du ha det i ditt rum?
annorlunda mot för nu. stilrent, enkelt, ikea.
Hur vill du bo? ingen aning..
Hur är ditt drömjobb? Grafisk designer eller fotograf
Hur mår du egentligen?  de funkar
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? "drömkillen" behöver man inte ha, bara man är nöjd & lycklig med den man har.
Hur länge ska du vara vaken idag? Ska väl sova nu snart

Ska..
Ska du sova snart?
ja fifan
Ska du utomlands i år? Ja jag hoppas de iaf, om de inte blir jobba istället fast jag vill jobba där med ;D
Ska du ha något svart på dig imorgon? Brukar bli så
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? ska och ska, e beror på nyansen, ska vill jag ha klarblå ögon
Ska du duscha i morgon? japp
Ska du köpa något i veckan? de tror jag
Ska du ha sex i morgon? hahaha herregud!

Bandy

Enögd hit eller dit?

Jaja enögd är jag inte, verkligen inte båda två sitter där dom ska (skämt å sido} men iaf att åka och kolla på någon annat lags match tilltalar mig inte av den enkla anledningen att varför ska jag betala 60-100 kr för att se ett lag jag inte vill kolla på? som inte inte bryr mig så mkt om hur de går för? De finner jag onödigt, jag lägger redan ut massa pengar i månaden på mitt kära Bollnäs, de gör jag för att jag vill för att de intresserar mig. Jag är fattig student som inte bara vill slänga iväg pengar på sånt som inte intresserar mig.
Visst är de någon match på Tv som är någon tid när Bollnäs inte spelar så kanske jag slö tittar eller kollar på resultaten på internet och följer så men inte annars.. De höll på att hända  för någon vecka sen att jag och Lina åkte iväg, men jag mådde inte riktigt bra och pengafrågan tar emot..


Så min fråga är, Är jag enögd för att jag inte vill gå på sånt som inte intresserar mig? inte vill "kasta" bort pengar på de ?

så nu kan du ju svara för "enögd och pinsam" de vill man ju inte vara!

Ny blogg

En ny blogg har jag skaffat mig på pointblog.se men jag kommer fortsätta blogga här ändå, för i den andra skrive rjag mer när jag är i skolan och lite vardagligt. Har blir de ju mer bandy än något annat så (:

Du/ni kan ju läsa där också ;)


Följ med i min blogg på PointBlog.se

Bandysverige

Ang Hedqvist så ligger väl sanningen mitt emellan. Visst han visade i vm att han kan göra en del andra mål men när det väl var ryssland som var motstånd så kom hans 2 mål på hörnor.

Statistiken i serien är inte heller så "positiv" då Han gjort 25 mål i år varav 11 på hörnor, 2 på straff samt 12 spelmål. Ingen annan forward är ju i närheten av så lite spelmål i förhållande till fasta situationer. Fast stappla omkring var väl lite väl hårt?


tog den från bandy sverige, 13 mål på fasta situationer!  hööhöhöhö Jocke "hörnan" hedqvist ? ;)

a de med en nypa salt men de är liiite kul :D:D:D:D:D

Sandviken nästa

Nästa station Sandviken. Sandviken

Sitter i skolan nu, slutar vid tre någoin gång då blire hem och byta om och  fixa sig sen vid 4 drar jag och Hammarlund till sandviken blir bäst de!


Fick damp igår på våran jävla tvättmaskin, jag skulle tvätta kläder till bandyn och skolan. Tvättmaskin står och "tvättar" i 4 timmar typ och när jag öppnar är tvätten torr och otvättad HUR JÄVLA KUL ÄR DE DÅ?!

Bara för att jag behöver kläderna ikväll.. aja skit samma de får gå ändå.

2 matcher kvar och vi är på 9 plats, vi ska till slutspel!

hoppsan de hände något med texten ovanför men haha ;)

Orange och Blå inuti och utanpå!


Btw kameran följer med ikväll ;D

Pointshop

Pointshop.se

Bli medlem och tjäna poäng och beställ grejer.

Jag gör typ jämnt så här nu mer haha

Fast jag tröttnar fort men dom ställena jag är medlem på är

Gratismakeup.se
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=97738

Gratisbio.se
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=140566
Pointshop.se
http://www.pointshop.se/?ref=3078896
Gratisklader.se
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=161274
Kanske kanske orkar man hålla på ett tag så att de snart dimper ner presentkort i brevlådan, skulle vara najs :D

Så kan ni ju använda länkarna under så äre ni GULLI!!!!

Fel färgnyans

Japp precis som rubriken lyder jag har lyckats köpa fel färg nyans på min foundation, eller ja jag har inte testat den i ansiktet än men den är fan så brun -.- eftersom min vanliga inte verkar finnas längre så köpte jag en annan och ja, då blir de lätt så här..

Till råga på allt så gjorde jag ett konto utdrag och till min fasa såg jag att jag endast hade 14.72 kr kvar på kortet. Alltså efter att jag hade tagit ut 300. men jag var ju nästan säker på att få se att jag hade 3-400 på kortet.. Damn fick en chock. TUR att pengarna kommer på fredag.

Ska söka sommarjobb nu i dagarna också, sen smsa Stefan om att sälja jordgubbar. Läre ju ha lite jobb i sommar, allt som ger pengar är bra skit!

aja sandviken med Bästa hammarlund imorgon! :D

Jag kommer se STÖRD ut med den nya nyansen i fejjan men de kanske jag bjuder på. Den ser fan så brun ut även fast de är näst ljusaste nyansen, den ljusa såg så jävla blek ut.. men snart kommer väl solen fram mer så då kan man ju alltid sola så passar de kanske fint!

Peace and Love

Anledningar att åka på peace and love är följande:
Lars winnerbäck
Volbeat
Sonic syndicate
Mötley crue
Pain

Fast dom i fet stil har jag ju sett redan men ändå skulle vara värt som FAN! :D 

Enögda

En fin melodi finns till min "sång" haha Dock kommer jag inte på vilken, alltså vad den heter.

Men jag lär ju få en del skit för den här men ta de med en nypa salt, eller BE LUGNT!

Enögda är vi allihopa, allihopa
Ja enögda är vi allihopa.
Du me, och jag me

Blev lite fel i slutet men vafdan de är någon Jul/påsk eller barnvisa fiufan ;) melodi annars kan ni ju ta någon från kyrkan, de brukar gå hem ganska ofta iallafall på vissa små ställen i sverige! :D


Peace, love and understanding. ;)


Dialekt

I helgen fick jag höra att jag snackade Brett( heter de så) aja de konstiga var att den där tjejen själv hade någon underlig dialekt. Ja du.
Tycker vi prater mysigt i Bollnäs jag, iaf jag säger ju er ist för ar och sånt där, typ Hopper, simmer och mycket mer.


Och faktist så pratar jag hellre så här än som typ 8-10 åringen jag träffa i bandykyrkan som sa: " Va säger du då?" fast han betonade på ÄG lite svårt att förklara om man skriver men. haha


Förresten Hammarlund, vi läre kika på Småstadsliv höhö ;)

Fredagen den 13

Våran otur idag var ju domarn förresten så nu har man haft nå dåligt på den här dagen också, de är fan förjävligt haha ;)

Förresten

Var ni inte där ska ni bara hålla käften!

Killarna var värda en seger ikväll och de såg länge ut så sen att domarn har sitt med i spelet och att vissa vetlanda spelare först verkar ha skadat sig väldigt illa (ambulans kallads in) och sedan typ 5 minuter senare då var de tuta och kör som om inget annat hänt. Så var de flera gånger typ oj jag flög nej nu gjorde de jätte ont jag ligger kvar ett tag och hoppas på min fördel.  Aja Hoppsan

Förstår att de var många tunga huvuden från både spelare/ledare och supportrar vad ska man göra, 2 matcher i rad!
Just läste att en om matchen Örebro - Kungälv (Kungälv - Örebro) Där den här Kandell hade dömt och Örebro vill nu ha omspel, för nå.. Och ja där ser man!

Känner att de sitter fint med DOM GJORDE BARA MÅL PÅ HÖRNA 3 STYCKEN BOLLNÄS GJORDE SPELMÅL!!
HALLELJUAH!

Hudik imorgon och allt de här gör mig än mer opeppad, dessutom ska jag åka med en Edsbybo hem på söndag eftermiddag, de kan ju gå hur som helst!


Aja Tack för mig denna "trevliga" lördag!

Jävla Helvete!

Alltså jag får serisöt DAMP! Inte är det ofta som domarjäveln kan hålla sig utanför match utgången heller! fyfan sävstaås exploderade ju! med all rätt!


Fyfan de var våran match, vi skulle ha segern! Dom gjorde 3 jävla hörn mål! Hade inte speciellt mycke mer!


HELVETES JÄVLA DOMARJÄVEL!!!

Och nej, jag skyller inte alltid på domarn men nu idag och i onsdag då får dom fan skylla sig själv. !!!!!!!!!!

When i´m gone

Who is gonna save you when i´m gone
Who watch over you
When i´m gone

Lista i brist på annat

Var kommer du ifrån? Bollnäs
Heter? Annaa Andersson
Hur gammal är du? 16 blir 17 i sommar
När fyller du år? 23 Augusti
Tycker du om någon just nu? nej
Jag samlar på? inge nå
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ringer ingen
Vilken tid gick du upp idag? 07.15
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja.
Har du strumpor på dig nu? Ja.
Hur svarar du i telefon? olika.
Vad ska du göra ikväll? Bandy (:
Vad ska du göra imorgon? Åka till Hudik
Var vill du bo när du blir stor? Utomlands, Annars typ Uppsala/stockholm Eller göteborg
Vad vill du bli när du blir stor? Fotograf eller Grafisk Designer
Är det okej att gråta? Ja.
När grät du senast? vet ej.
Vilken årstid tycker du bäst om? sommarn För sol och bad Vintern för bandyn och julen
Laddar du ner musik och filmer från internet? ja.
Skulle du göra om du vann en miljon? Typ shoppa haha Flytta, resa pch spara.
Bär du glasögon eller linser? ja
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej fifan
Har du piercing? nej
Öronen? nej
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? kanske
Vill du ha barn? nej
Solar du ofta? nej
Är du bra på att laga mat? lätt ;P
Gillar du att dansa? jora ibland, på tranan typ.
Vilken är din favoritglass? twister
Tror du på ett liv efter döden? vet ej
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll
Vilka hårfärger har du haft? mörkblond, ljusbrun, mörkbrun, mellanbrun, svart, rödbrun (alltså jag kan hålla på för alltid haha) har haft olika färger ihåret också typ lila haha
Är du beroende av något? jo,
Röker du? nej
Senaste låten du hörde? Fading yourself - Negative
Vad gör du på helgerna? bandy, är i hudik haha eller slappar (:
Har du kysst någon under den senaste veckan? nej
Vem kramade du senast?   kommer inte ihåg
Saknar du någon nu? Ja
Vem ringde dig senast? pappa
Var du glad igår? nja var sjuk haha

I skolan

Sitter i skolan nu bara typ 35 min för tidigt, men jag ville inte gå eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk. Så pappa kunde inte skjutsa mig senare för att han var tvungen att åka och jobba.

Imorgon drar vi till Hudik, opepp med tanke på hur tråååkigt de var förra gången. Men de är näst sista gången höhö och sista gången får vi jackan :D Hoppas jag smittar alla som är där ;)

Bandy ikväll också Bollnäs - Vetlanda kan gå hur som helst, men jag tror vi tar 2 poäng ikväll, hemmaplan och dom har säkerligen laddat om rejält efter "skandal"matchen som ljusnan uttryckte det.

De är fan förjävligt!

 
 
Asså hur i helvete om en bajen spelare lägger ett blindpass, EN BAJEN spelare då kan de inte bli offside.




DOMARJÄVEL!

Klart som fan men bli förbannad!

Gratis Bio




http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=140566

De är enkelt de går snabbt.
De enda man behöver göra är att gå in genom länken ovan, bli medlem och värva sina vänner, eller göra olika erbjudanden så när man uppnår viss del poäng får man bio biljetter och presentkort. Hur lätt som helst, och bio tackar man ju inte nej till, speciellt inte när de är gratis (:

True words

Till en vän ska man komma bjuden i medgång och objuden i motgång.

Nojig

Asså vafan jag har RYNKOR under ögonen! inte ens 17 år fyllda och jag har rynkor och ser ut som en tant!! mammmaaaaaaaaaaa!!! hahahaha överdrift 4000 men alltså jag har rynkor! INTE COOLT!!

Åldersnoja? haha


Btw de första jag skrev innan jag skrev rynkor blev runkor, inte så passande nej!

Jag har kollat på gamla bandy klipp idag, hmm lär ju säga att de är en överdrift haha!! Vissa av klippen alltså! ;)

Får se hur de blir till veckan, man vill ju aldrig vara enögd och pinsam HAHA!


Jag ser så dåligt när jag blundar, ja jag ser nästan ingenting alls!

Linjedomarn is the SHIT! :D

Ingen specifik match de där om domarn men asså, klokrent för någon match sen tror de var mot måsarna, linjedomarn P. Hampus. Komentaren som Gunnar fällde om honom var, " de var ett jävla blöjnamn de där"
Blöjnamn= Pampers = hampus haha

Får jag en novell för dom här raderna nu också? De skulle glädja mig, NOT!

Solen i ögonen

VI ÄR DOM SOM VILL HA ALLT, VI ÄR POJKARNA SOM LOVAR TUSENFALLT!!

ÅH VI HAR SOLEN I ÖGONEN OCH SPILLD MJÖLK ÖVERALLT!

hahaha jag döör jag vill bara sjunga i med i låten fifan! haha Saknar winnerbäck med Hammarlund i somras.. Mys de!!




OCH MIN DAG BLEV GENAST LITE BÄTTRE, EFTERSOM JAG SLIPPER IG VARNINGAR!! PEPP!!!

Till Lina

hahha kolla och lyssna! jag tror jag döör! haha










Lista, igen!


OM DIG

1. Namn - Annaa Andersson

2. Bor - Sävsberg

3. Syskon - Marcus

4. Ålder - Sexton

5. Född - 920823

6 Ögonfärg - Grön

7. Längd - 164-168?

8. Sko storlek - 36-37-38 haha de är stört men de är olika på olika skor ;)

9. Höger eller vänsterhänt - Höger

10. Stjärntecken - Jungfru, fast de står olika i alla horoskop eftersom de skiftar mellan jungfru och lejon på min dag ;)

11. Hårfärg - Mörkbrunt och blond slinga

12. Födelseort - Bollnäs



DAGENS..

1. Låt - Tick Tock - Nina Söderquist

2. Saknad - Hmm, inget

3. Kläder - Sov tröja och mjukisbyxor

4. Smink - haha Gårdagens -.-

5. Underkläder - Bh och trosor

6. Mat - ingen, eller snart blire lax ;)

7. Köp - inget

8. Göra sen - Kolla Beck och sova.

9. Godis - Chips sen igår ;)

10. Pinsammaste - Inget (:


SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - Nej

2. Tycker du om godis? - Ja

3. Hur många gånger i veckan äter du godis - inte så många längre blir väl helgen (:

4. Äter du oftast nyttig mat - Nej

6. Är du stark - ganska, faktist (:

7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Benen, armarna. (:

8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej

10. Du ger mycket komplimanger till andra - Ibland

11. Är du nöjd med ditt förnamn - jora..

12. Du tycker att du själv är smart - Ibland

13. Vad är det sämsta hos dig - mitt humör kanske ;)

14. Vad är det bästa hos dig - Vet inte

15. Har du bra självförtroende - Nej

16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - haha hmm, jag går media och där blire X antal timmar.

17. Du tycker om att vara med killar - jodå

18. Känner du dina grannar - nja..

19. Vad har du för färg på dina underkläder - svarta

20. Använder du BH varje dag - Ja

21. Svär du ofta - Ganska

22. Gillar du skolan - Ja, ibland

23. Har du någon gång skolkat - Ja

24. Spelar du något instrument - Nej

25. Vilka sporter/aktiviteter har du medverkat i - Fotboll, Innebandy, Ridning, Dans.

27. Har du några tatueringar - Nej

28. Har du några piercningar - nej

29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Jag räknar inte

30. Tycker du om djur - Ja



BRUKAR DU...


1. Sova - Ja

2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej

3. Röka - nej

4. Snusa - nej

5. Dricka - inte ofta

6. Skada dig - om jag är klantig så

7. Klä dig i svart - Ja, typ jämnt

8. Hata folk - Ja, tyvärr

9. Lita på folk - inte ofta

10. Skada dig med flit - Nej

11. Drömma mardrömmar - Ja, fast sällan

12. Gå i skolan - Ja

13. Gå i kyrkan - Nej

15. Vilja dö - Nej



NÄR...


1. Åt du senast - vid 8 tiden igår haha

2. Läste du ut en bok senast - i fredags

3. Köpte du något senast - igår

4. Svor du senast - Idag

5. Sjöng du senast - Ett tag sedan

6. Klagade du senast - igår

7. Klantade du dig senast - ingen aning


HAR DU...

1. För många vänner? - Nej

2. Förföljelsemani - neej?

3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej

4. Skadat någon - nej

5. Färgat håret - Ja

6. Några piercnings - nej

7. Några tatueringar - Nej

8. Egen dator - Ja

9. Gjort bort dig rejält - Ja

haha

Jag har dåligt att göra, så jag sitter på youtube och ni kan ju ocka så få se ;)

De första är så mycket min humor haha!




Zara är GRYM! fifan!







Och Robin bengtsson, bästa Robin! (:








Black or White med Robin är snuskigt bra!

Mer Nina


Tar lite mer Nina när jag är på G! ;D










Brukar inte gilla "covers" men dom här spec den sista är riktigt bra (:

För bra för melodifestivalen!



Ja lyssna och njut, jag vet ganska säkert att dom är för BRA för melodifestivalen, för Sveriges befolkning vill inte ha någon som helst chans ute i Europa, de var därför Caroline af ugglas gick vidare. Vafan om hon översätter låten till engelska hur bra blir den då? och sen klarar jag inte av människan, de kryper i kroppen på mig och inälvorna vill komma upp!

Nina Söderquist för bra för mediokerfestivalen!

Matthau Mikojan

Anna och Finland
Anna och Finska band


De är nå visst med Finska band, Finländare och Finland.. Eller?!  ;)
Hittade igår ett till band, Finskt band! Som var riktigt bra, ett plus är att världens bästa Sir Christus är med, helt underbart. Han sluta i bandet Negative sen har jag inte sett röken av honom så igår så hitta jag honom igen. Bäst liksom.. :D
Sir Christus är typ jordens snyggaste varelse, om ni ville veta! :D
Synd bara att deras album inte finns att ladda hem någonstans -.- Så typiskt!

Too Fortunate too cry, Matthau Mikojan.

Nina!

Nina var ju melodifestivalens bästa bidrag. HELT KLART!!
Aja idioter! som röstar fram någon som Caroline af ugglas och hon blev Juryns val? så man kan bli två saker nu också?
Caroline sjunger ungeför lika dåligt som Håkan hellström eller sångaren i kent.. aja ;)


Delad pott på åsen, jävligt synd att Ville inte satte sitt fiina läge.. Men men. Fanns ju en del "experter" där.. haha


Avslutningsvis:
"Så de passar nu?"

Hemsidan

Nu har jag uppdaterat hemsidan med lite bandy bilder också.
Ska ändra designen på hemsidan så fort jag får tid och ork, just nu finns den inte..

Men de kommer väl de också tids nog.

Annaandersson.webs.com

Jag vill gärna veta lite hur jag akn gör aför att få den att bli snygg, för personligen så tycker jag den ser den ut som skit nu.
Skriv i gästboken där eller som komentar här.
 I need It!

Tattar

Jag tattar den här listan från Lina...


Vad heter du?
Annaa Andersson
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
svarta
Vad lyssnar du på just nu?
Volbeat - Say your number
Vad gjorde du igår kväll?
inte mkt, var hemma bara
Vad var det sista du åt?
cäändy
Hur är vädret hos dig just nu?
Snö, kallt..
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Pappa
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Ögonen, händerna, näsan haha
Hur mår du idag?
Jora de rullar
Vilken är din favoritdryck?
Cola
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Cider
Favoritsport?
Se på: bandy, utföra: innebandy
Vad har du för hårfärg?
Brunett
Vad har du för ögonfärg?
Gröna
Soluppgång eller solnedgång?
solnedgång..
Antal syskon och deras ålder?
Marcus 18(blir19)
Favoritmånad?
Oj, december tror jag, efter jul,nyår, och massor av bandy är då så de gillar vi ;)
Favoritmat?
Svårt, men jag tror kyckling klubba med pasta och örtsås.. 
Senaste filmen du såg?
Twilight! <3
Favoritdag i veckan?
Lördag
Favorithobby?
Bandy, hästar, vänner
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
i guess
Favoritlåt?
Hmm, ganska svårt.. Lars Winnerbäck - Kom änglar eller Alla vägar har sitt pris.
Sommar eller vinter?
Båda fan ;)
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande
Choklad- eller vaniljglass?
Vanilj
Hur bor du och med vem/vilka?
Bor i Hus med mamma och pappa
Vad läser du för böcker?
Oj, äh vet fan inte vad sånt heter men, verklighetsbaserade iaf.. Sen för att nämna någon bok är ju "twilight" serien GRYM!
Hur ser din musmatta ut?
Rund med prickar
Favoritsällskapsspel?
Alias
Favorit data/tvspel?
 
Mariocart
Kan du nudda din näsa med tungan?
noo
Kan du korsa ett öga åt gången?
Haha jag behöver bara ta av mig glajjerna så kommer de automatiskt
Är du romantisk?
nja, lite kanske
Skulle du själv säga att du är lycklig?
jora, till viss del

Beslutsångest

De lär fan vara mitt mellan namn Anna Beslutsångest Andersson, klingar de fint eller?
Tranan eller inte? Jag brukar aldrig ha någon att gå med.. Nu tycker Jolin att jag ska komma och gå med dom.. Då har jag ett problem, kläder och hinna fixa mig haha xD

Hiss och Diss

Still going strong!  haha!

Hiss: Att funderingarna runt Bollnäs "Bandy Arena" har tagit fart igen!
att jag fick MVG på en folder och därmed kanske jag får MVG på kursen ;)

Diss: Gubbj-vlar som inte vet när dom ska hålla käften stängd!
Datan i skolan som hade DAMP igår och raderade mitt arbete!


Återkommer med mer  (bättre) seeen!

Sanningens ord

Tänkte säga några sanningen ord. Eller ja direkt från hjärtat iallafall! haha


DU ÄCKLAR MIG!!


Yes, då var de klart tack för mig!
Hahah men de är sant iaf (:

Breaking Inside



I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
Cause baby there's a part of me that hit the wall
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside





20 minuter

jag har nu varit i skolan i typ 20 minuter och jag vill redan hem, klättrar fan på väggarna..

Irriterande...
Blir väl bättre bara Frida börjar komma hit lite oftare får vi hoppas..

GE MIG LOV!

Just ja Björn Rosenström ska spela i Hudik, men de är 18årsgräns.. De SÖG ju!

Musiken blir min räddning nu!

Björn Rosenström



Sitter och nöter massa Rosenström nu tänker på kvällen på parken i somras, de var en del kaos i publiken med slagsmål och folk som inte fick luft men jävlar Rosenström var grym!



Lista

Börjar bli vanligt med listor här, men jag uppdaterar ju iaf, flera gånger om också (:


DU ÄR JUST NU.

glad (x)
arg ( )
ledsen ( )
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen ()
besviken (x)
taggad (/)
trött (x)
pepp (/)
hungrig ( )
sjuk ( ) 
frisk (x)
sur ( )
irriterad (x)
uttråkad (x)

SENASTE.

du pratade i telefon med - Hmm pappa..
du smsade med - Lina
du kramade - Lina, i think
du åkte bil med - Fett med Lina på den ;)
du gick promenad med - Min feta bag ;)
du busringde till -  haha oj, längesen de hände..
du msnade med - Johannie
du spottade på -  snarare åt, men säger jag de blir jag HATAD! ;)
du blev utskälld av - vet ej (:
du fick ett samtal av - mamma/pappa kanske
du fick sms av: Lina

UNDER VECKAN HAR:

du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig (/)
du kastat pärlor på svin (x)
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar ()
du ringt fel person ( )
du gråtit ( )
du solat ( )
du pussat någon ( )
du varit ute i regnet ( )
du umgåtts med en speciell person ( )
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt ( )
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet (x)
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon ( )
du gjort något du ångrar nu ( )
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon (x) åt något/någon
du badat i badkar ( )
du missbrukat musik (x)
du pratat med någon längre än fem timmar ( )
du dragit skämt som ingen förstod (x)
du haft vattenkrig ( )
du sett film ( )
du pluggat ( )
du matat fiskar ( )
du tagit fel person ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit en hel dag (x)

Helvete är texten rosa för resten av världen också? Inte mitt fel att de fick sne DAMP!

Gulligt, NOT

Mamma kom hem och hade köpt krukor som ska vara i mitt rum (marcus rum).. Och gillade jag dom, nej! Dom är grå med 1 eller 2 mörkare stjärnor på inte så gulligt. och inte min stil även om mamma verkar tro de.. Så sa jag att jag antagligen inte kommer få bestämma "små detaljer" själv.. fick då svaret att tavlor och sånt kan jag få bestämma... Och krukorna var ju så billiga.. -.- För de första, blommor är inte snyggt.. om de inte är någon kaktus.. och för de andra.. Jag vill väl för i helvete bestämma även såna där små äckliga detaljer själv..

Och ja jag är på dåligt jävla humör! de blev inte bättre nu när minsta lilla gör att man får damp! Efter en dag i skolan då kan jag inte vara på bra humör.. Av olika anledningar..

Fick dock en ljusglimt idag, eller kanske 2. En trevlig busschafför (stava) de kan fan göra mycke de..

Förresten

De som uitne framgick från förra inlägget, klart de är kul att dom vann körslaget men personligen tyckte jag Eriks kör var bättre igår.. Iaf när dom körde tittarnas val låtar.. och sen tycke rjag pengarna kunde gått till något bättre.. men
Kul för Bollan liksom... (:

Just ja

Bollnäs vann ju körslaget, typ "WOHO" nja.. Jag tycker faktist Eriks kör var bättre, men de får man inte tycka här i Bollnäs för man skulle ju vara "Bollnäs patriot" så de bara skriker om de. Men nej jag tycker Eriks kör var bättre och dit han skulle ha gett pengarna var också bättre, till folk som VERKLIGEN behöver dom..

Jag tycker som den som skrev i ljusnan att de skulle gått till nå musik grej..
Musiktävling = musik grej..
Aja bara mina åsikter..


ahha en till sak också bara en snubbe jag vet som har totalt varit NOLL intresserad av bandy i alla år jag känt honom.. Är nu helt jävla "insatt" i bandy.. Och kan du gissa vilket lag de är han håller på? Jo, Edsbyn. Visst inge fel i att han håller på dom men jag tror (ganska säker, faktist) att han håller på dom för att "dom vinner hela tiden". Typisk sån där som väljer lag efter insatser..  Får väl han göra om han vill men jag tycker de är konstigt att göra så..
Har faktist tänkt på de där ett tag men inte skrivit de men nu äre gjort :P


Dagen som varit

Dagen idag har varit ganska tråkig som vanligt på tisdagar. Börjad emed idrott där jag inte får vara med, vi hade fotboll men jag var med och stod med en basketboll och sköt lite. Jag löövar att jag är värsta stjärnämnet på de nu haha.
Sen körde dom "mjukfotboll" typ de var jag med lite på. Sen drog vi till Torsberg, där är de alltid lika tråkigt haha. Tog bussen till heden hade engelska, där jag faktist liggerr ba till inför provet. Matte sen och jag blev jävligt irriterad på matte läraren som har genomgångar hela tiden jag måste jobba för att lära mig och kan inte koncentrera mig när hon står och babblar.. så efter hennes genomgång idag på 15 minuter var min lilla gnutta "matte-pepp" som bortblåst så jag gjorde två tal på 1 timme och var minst lika arg sen...

Satte mig och läste sen, boken är ju så jävla bra och sen hade vi svenska (läsa) så de var soft.. gick upp på media för att se att Åke inte var där väntadepå honom skrev en idé till filmmanuset.. Idén kom åke på eftersom jag inte kommer på de själv..

Sen kom Lina och hämta mig så gick jag och la mig och sov klev upp typ nyss.. Blir ju så jävla trött i skolan..

Ikväll ska jag kolla på Mästarnas mästare. Och typ ta de lugnt..


Bandy på lördag och de ser vi framemot!
Långt inlägg emn de får ni ta..

Orange och blå inuti och utanpå!

Skolan

sitter i skolan nu, eller ska jag kalla de helvetet? De här är nästan värre än gärdet.. Känns iaf så nu..

just nu lever jag för loven och helg..

Frida kommer ju komma en del efter att hon har fått barn också.. Tur de iaf..

Opepp på den här skiten nu!

Nästa tisdag äre friluftsdag också, man MÅSTE vara med.. på bolle ska vi vara.. de vill jag fan INTE! jag VÄGRAR. ska ajg dit ska ajg åka skidor och de får jag nog inte med knäet!

Jonne Aaron

Jonne Aaron är troligen världens bästa sångare/låtskrivare, enligt mig då såklart!

Låtarna/texterna är alla så sjuukt bra..


Jonne Aaron, världens bästa!

Sen plus i kanten, han är ju Från Finland. Bara de är en ju en självklar sak. ;)

Skratta

Tog de här från brobergs forum, och jag kunde bara skratta åt Lisell.. haha fanns inte mycke annat att göra åt saken.

Men det roligaste ikväll var att se Kent Lisell. Han kommunicerade med publiken emellanåt när någon ropade på honom. Roligast av allt var vid ett spelavbrott när en linjedomare stod och pratade med Bollnäsbänken. Då försökte Lisell applådera igång publiken. Vilken kille..





Jehovas kom till Lina

Lina berättade för mig att jehovas vittnen hade kommit till henne under dagen..  då lät de typ såhär


Lina - jo men jag kollade ju i kikhålet.. såg bara två killar. typ

Jag - mm men jag skulle inte ha öppnat man ser ju om de är jehovas..

Lina- Anna dom ser ut som vanliga människor ?



JAG ÄR DESPERAT BEHOV AV EN JÄVLA MP3.. MÅSTE HA MUSIK!!!

Skönt vinst!

Nyss hemkommen från bandyn och de blev seger med 4-0 över Sirius! Riktigt skönt!

Trodde dock Sirius skulle vara bättre än dom var idag..
Men hur som så vann vi och de är de som räknas, 2 fina pinnar.

Orange och Blå inuti och utanpå!

Lugg

Lina klippte lugg på mig ikväll, de är ovant men de blev bra :D

Bandy imorgon mot sirius.. Lite nervöst. Men vi får se, jag vill ha lite jävlar anama!