Torsdagen kommer bli rena helvetet.

jag kommer inte klara av torsdagen, Gunnar var här nyss, alltså han som var gift med hon som avled kan inte säga annat än att jag lider med honom. De är inte samma människa och jag tror ärligt talat inte att han blir som vanligt igen. Självklart blir han aldrig som vanligt igen efter de här men de är mer än så. Vi kom ju in på ämnet begravning och man såg hur han kämpade med tårarna. Tycker så jävla synd om honom finner inte ord..

 vilken jävla idiot var de som kom på döden?


Plugg Och åter plugg..

Ligger ju efter massa i skolan och nu ska vi börja på ett nytt arbete.
jag ska iallafall skriva klart So.n imorgon sen skriva lite mer på svenska börja fundera på hemkunskapen och fixa lite till mitt och Rebeccas ordklass arbete som vi ska göra. Fast de finns ju såklart mkt roligare saker att göra än att plugga haha, de finns ju roligare saker till nästan allt men vafan.

Idag har jag mest sovit bort dagen då jag fick världens huvudvärk i förmiddags så jag la mig och sov igen vaknade och då var klockan tre, skönt att ta igen lite sömn också. Även om jag helst sitter uppe till långt in på småtimmarna och går och lägger mig när jag bara får sova nån timme, men jag vet att de har varit värt de annars finns inte orken att sitta uppe.

Ärligt talat så vet jag inte alls vad jag ska ha min blogg till, den är ful och allmänt ointressant. Men på ett sätt är de ju bra att ha nånstans att skriva av sig också som nu. Nu skriver jag här istället för att plugga och göra tusen andra Bra saker. Så egentligen är bloggen ett dåligt tidsfördriv men jag gillart.

Och på torsdag är de begravning, usch och fy helst skulle jag slippa men på ett sätt vet jag att jag kommer ångra mig om jag inte går dit. Men jag har ju inte fattat att hon är borta än. idag vid matbordet sa jag t.ex ; vad gjorde ni hos gunnar och saimy igår då? fel personer sa jag cokså men jag sa Saimy och hon finns ju inte längre, när ska jag förstå att hon är borta?