Timo

Timo har också skrivit på, för två år!!

Heeeeelt jäävlaa underbart!!



TACK TIMO!!

Såjaa

ÄNTLIGEN, Per Hellmyrs har skrivit på för en säsong i Bollnäs, hur jävla underbart är inte de?!  Blev några glädjeskutt i skolan haha! Ingen fattade mer än att de antagligen var bandy de handlade om haha :)

Så himla viktigt också..


Fick även reda på idag att imorgon får jag peengar sen jag fota i studion med Cattis och dom till deras företag, pengar gillar jag! De är alltid välbehövligt, men dock så ska jag spara och lägga undan dom här. Alltid bra att spara. Ska varje ta ut omkring 300kr och lägga undan sen alla småpengar kommer att hamna i mina spargrisar.. :)

Sen innan veckan är slut så ska jag ha bestämt mig angående bröllopsfotograferingen, helt ärligt så vet jag inte om jag vågar.. Tänk om de inte blir bra bilder, tänk om dom inte blir nöjda?!.. Fyfan va hemskt de skulle vara. För tar man på sig ett jobb vill man ju göra det bra.. Men men jag har någon dag på mig att fundera. Och sen en annan svår fråga, vad ska jag ta betalt? :O


Nu har jag nyss kommit hem från Johanna har varit dit med bilder sen vi fotade i studion.. :)


Nu ska jag fortsätta nörda lite data sen ska jag lägga mig coh läsa "expert på att rodna" hur bra bok som helst :)





Johanna Engström

 

en bild vi tog i studion förrut.. Inte haft tid att fixa dom förrän i förra veckan! :)


Magazine 2010

Blir inte tidningen klar idag under skoltid så måste vi sitta kvar ikväll.. Så jävla tråkigt sen har jag inte tiid!

Bjuder på en bild jag hittade på hårddisken. Tagen i stugan i augusti i fjol, den får mig att längta till varma sommarkvällar på flotten! :)


Fet jävla spindel!

Fyfan varför ska alla äckliga kryp flytta in på våren?! Nyss satt de en stor,då menar jag stor spindel i handfatet nere vid bastun.. så jävla äckligt. Finns de något kryp jag är rädd för och hatar är det spindlar..

Jag blir fan som en treåring då..






Aja nog om min liite fjantiga spindelskräck..

Skulle ta in en häst på ridskolan idag, som var liite för ivrig. Hon slet lite lagomt i min arm. Så nu har jag ingen "ork" i den.. Och de känns typ som träningsvärk?! skit konstigt iaf.. Hoppas det inte blir mer..




...

:)


Sug efter bandy, redan..

Både jag och Lina längtar till nästa säsong, redan nu. Knappa veckan efter SM final.. Helt sjuukt. Så vill man ju ha nyheter från sillyseason också såklart! Skriv på nu för FAN!!
Näe nu ska jag och Lina gå och lägga oss och sova tror jag. Trötta som idioter är vi :)
Djurgården klart för Semifinal efter 3-2 mot Brynäs i globen ikväll ;)

Hade hoppats på sovmorgon

Skoldagen och hela den här dagen har varit helt sjukt jobbig, allt tidningsarbete. Finns inget jag är mer trött på än det nu alltså..  aja, nog om den där.. Ju mindre jag tänker på den desto bättre blir det, förhoppningsvis.

Gick iallafall upp på ridskolan sen och hade hästskötarkurs, de gick iallafall bra. Dom är så duktiga dom små barnen. :) Man känner sig dock ganska tjatig när man säger "ta ner sadelgjorden, spänn sadelgjorden" sisådär 10- 12 gånger bara för att alla ska testa att sadla haha :)

Efter kursen hade vi Bus styrelse möte. Pratade lite om de vi ska börja med och så. De är blandannat en "anti mobbnings sak som vi ska köra några gånger. Viktiga grejer det, och superbra. As bra initativ av dom andra! :) Sen när vi var klara på mötet drog jag till ungdomsgruppen, där snacka vi lite skit och spelade spel, som vanligt alltså. När de var slut där så gick jag hem, sköönt.

Imorgon.. (?) ska de även inhandlas ett gymkort, så nu jäävlar! Haha :)


Hade hoppats på sovmorgon i helgen men de är barnridning och dom övriga "äldre" i Bus, kunde inte pga olika anledningar så de blev bara jag kvar, själv. Så de blir nog både lördag och söndag + stalltjänst på söndag, ingen sovmorgon alltså.. Men men gör ajg de här nu får någon annan ta åt mig nästa gång, de brukar lösa sig bra det där :)



Nu ska jag sova så att jag klvier upp lite tidigare än 7.35 imorgon... Känns som att de är lite sent att kliva upp då om man börjar klockan 8 ;)



Hyllning

Våra kära Giffare fin en mycket fin hyllning idag, och de är dom värda. För fy fan va jävla bra dom är!
Har kollat några till gånger på straffen i semifinal 5, fyfasen den glädjen man kände då, och den man känner nu. De är helt sjukt. "de är ju bara sport" tycker vissa, men jag och många andra vet att de inte är så.. :)



Djurgården vann med 4-0 över Brynäs idag också, fina grejer :)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova bort den nedrans huvudvärken, hoppas att jag klarar mig från att vakna förkyld imorgon. De skulle vara förjävligt, men om det är de som blir efter en Sm final med Bollnäs, då kan jag stå ut med det, flera gånger om. Var så säkra! :)


"I Bollnäs äter, sover och skiter alla bandy!"

inga kommentarer

Jag väljer att inte lägga några vidare kommentarer om alla som inte kan något som helst om bandy eller dom som kan något, eller dom som tror att dom kan.. De har jag kanske visat förr att jag tycker att dom är riktiga idioter? Då menar jag alltså dom som påstår saker om Per och Pär (inte dom andra, som vet vad det handlar om egentligen), och allt annat skitsnack folk har för sig.


Jag hoppas nu att vi får behålla det här laget så gott som alla. De skulle vara guldvärt! Westh, Lippi, Linus, Timo är väl klara?  Kommer inte på om de är några fler? Bejja, Ståhl, Spinnars? Borvall Rehnvall? sen självklart, blir Per och Pär kvar?! De hoppas jag verkligen, borde ju inte bli ryssland för Per iaf, eftersom han nyss har fått barn. Sen Edsbyn har väl inte så mycket pengar? Ingen elitlicens, än heller för den delen.. ;)

Mycket frågetecken på spelare alltså, men förhoppningsvis så får vi behålla dom flesta iallafall. :)


Idag hoppas jag att alla som kan tar sig ner till tingshustorget klockan 18.00!

Tack

Tack Bollnäs för den här säsongen, ni har varit långt bättre och gått längre än vad jag och många andra hade förväntat sig. En final förlust är ju en final förlust men det är så grymt skönt att man kan vara nöjd ändå. Jag hoppades på slutspel vi gick till Sm final. De är helt galet.. :)

Man är ändå så himla glad och stolt över dom så de är inte sant! :)

Så tack för den här superbra säsongen Bollnäs så ses vi till hösten igen! :) <3







it´s Alive!!

Den lever! kameran..



Alltså, hur lyckades jag få till den stora texten däruppe? inte fint..
aja det viktiga är iallafall att den funkar och att den får följa med imorgon.. Lär ju inte fota spec mycket under matchen.. Mende märks :)

Kameran är död

De går inte ens att knäppa på den.. Jag som skulle ha med mig den imorgon.. Jävla helvete! Hoppas de bara är nå med batteriet eller nå.. slängde de på laddning nu. Får hoppas att den funkar sen..

Från Giffarna.com

Vad betyder fansen en sån här gång?
- Oerhört mycket. Dom har burit fram oss nu mot både Broberg och Sandviken. Det är ett massivt stöd vi har.
Dom är som en tolfte utespelare, säger Anders och påminner om hur Bollnäsfansen gjorde bortamatcherna i SM-semin mot Sandviken till “hemmamatcher” istället när de tog över läktarna.
- De ska ha all heder för det. Dom är dom bästa fansen i svensk bandy, helt klart.
Det stöd vi haft nu finns det inget som slår, säger han.



Från en intervju med Anders Spinnars! :)

En tröja med nummer 13

Jag och Lina var på jakt efter matchtröjor tills söndag, jag hörde av mig till Bollnäs Kansli och där var de helt slut. Blev hänvisad till stan så där sprang jagrunt och frågade men icke, men så åker vi till åsen för att boka bussplatser, då ser vi ett helt bord med godsaker. Billigt som satan också, helt underbart så de blev en tröja med nr 13 på för min del. Grymt :) Hade världens flyt då :)

Sen åkte vi ner på stan och inhandlade ansiktsfärg, så nu är väl pretty much allt fixat? :) Jag ska tömma kameran, ladda kameran och fixa lite imorgon. Sen så. ÅH det ska de blir så kul, de är de här man har längtat efter.
Har sett straffen hur många gånger som helst man känner samma känsla varje gång.  De går inte att beskriva känslan som har funnits i kroppen hela veckan, jag har inte vetat om jag ska skratta eller gråta (av ren glädje då såklart) de här är så stort.

Jag är och har varit nervös så att jag håller på och spricker. Nytt publik rekord blir det ju också..


Jag bara svamlar, men de är nästan så de känns. Huvudet är någonstans uppe bland molnen, tankarna snurrar plus att man är så jävla in i helvetes stolt över dom. Dom är ju så jävla bra!


Imorgon kommer Lina hit så blir det mys sen söver hon här tills söndag, sen bär det av till Uppsala och studenternas!!!



Uppdaterar kanske mer imorgon, sen kan de nog bli ganska tyst ett tag :)



Bästa Bollnäs, Bästa Bästa Bollnäs! <3

UPPSALA LA LA LA

åhh de här är helt underbart, helt jävla sjukt! jag fattar inte.
Vårat älskade Bollnäs är i Final! Fyfan va bra dom är!


finns itne ord för hur stolt man är över grabbarna, de är helt sjukt. Har nog aldrig varit nervösare än när Mikko skulle slå straff!


Jag fattar det inte och kommer nog inte göra de förns vi står där på söndag fyfan vilket drag det kommer vara!!


ÄLSKADE BOLLNÄS GIF!!





Nervöst

Är nervös inför ikväll det är verkligen vinna eller försvinna nu, de kan gå hur som helst. Sammanlagt 7 bussar åker från Bollnäs ikväll sen blir det ju väldigt mycket folk som åker själv också. De kommer bli världens tryck ikväll iallafall från Flames, Sandviken har ju ingen klack. Haha. Men jag hoppas att alla som kan har köpt biljett och åker dit ikväll, ni andra hoppas jag sitter bänkade framför tvn och håller tummarna!

Tänk om, vi skulle vinna ikväll. Fyfasen de skulle vara helt galet, helt galet underbart!
Då vet jag en som kommer stå på Studenternas den 21 mars iallafall men de återstår att se efter klockan 22 ikväll. Hoppas rätt lag står som segrare bara! :)



Tror förresten nr 13 är med ikväll, skulle inte förvåna mig om han är de..



Laget är en stolthet för vår stad..

Världens Bästa Bollnäs!

 

Blev iallafall någon bild efter slutsignalen, dock knappt någon livsduglig men den här får väl duga :)


Per Hellmyrs

Tror aldrig att jag har varit nervösare än vad jag var igår, innan sista hörnan så tänkte jag bara sätt den här nu, nu när ni har missat så många. Åh de gör dom eller ja Per Hellmyrs. Helt underbart bra.


Så nu har Lina bokat biljetter och så tills på tisdag, jag blir nog snäpper nervösare då kan jag tro! :)
Men jag tycker alla ska släppa taget om sofforna och bege sig till Sandviken, de kan faktiskt gå precis hur som helst! Sen hur de än är så har Bollnäs gjort en grym säsong iår men dom har inte vunnit något än ;)



Aja nu ska jag kolla på matchen på Svtplay eftersom jag var på ridskolan igår och skrämde barn, dom började till och med gråta, vi lurade dom att de var ett psyk som hade rymt från psyk på Heden. Haha..

Det är bara att trycka enter så är du uppe i Östersund på 5 sekunder..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kung Kung Kung..


Jordbävning?

Trodde nyss att det var en jordbävning på gång, men de var ju "bara" snön som åkte av taket och kraschade vårat växthuset. Kul för pappa liksom som måste bygga upp det igen. Men fyfan hela huset typ skakade ju och de dåna som fan , tur för mig att jag inte låg och sov. De hade jag varit klarvaken på stubben. Ne  nu ska jag återgå till städningen, pluggandet och sen så ska jag hinna till Sandviken också. :)

Förresten träningsvärken uteblev, jag fick bara ont i ryggen istället..

Jordbävning?

Trodde nyss att det var en jordbävning på gång, men de var ju "bara" snön som åkte av taket och kraschade vårat växthuset. Kul för pappa liksom som måste bygga upp det igen. Men fyfan hela huset typ skakade ju och de dåna som fan , tur för mig att jag inte låg och sov. De hade jag varit klarvaken på stubben. Ne  nu ska jag återgå till städningen, pluggandet och sen så ska jag hinna till Sandviken också. :)



Bröllopsfotografen?!

Eller ja förberedelser till bröllop iallafall, men ändå. De ska iallafall bli väldigt roligt om jag bestämmer mig för att göra de och att jag kan den dagen. Fick dock frågan vad jag ville ha betalt för det sånt tycker jag är skit svårt. Jag kan verkligen inte "ta betalt" men de är väl något jag måste lära mig. De känns jämt som att jag tar för mycket fast jag har alltid tagit "underpriser",



Undrar om alla benböj och situps kommer känns imorgon? Fyy, fast träningsvärk är ju på något sätt ett "kvitto" på att man har tränat Haha! :)

Ett gott skratt

Fick några kommentarer på min status på facebook idag, ganska roligt. Visar att folk älskar att öppna käften trots att dom inte vet ett jävla dugg. Men några goda skratt ger dom ju iallafall.

Anna Andersson: Ska snart gå till Lina och kolla på bandyn.. Nervöst som satan! Kom igen nu Bollnäs!!
- go broberg
Anna Andersson: Tråkigt för dig att dom har åkt ur :)
-
Go Edsbyn
Anna Andersson: Dom har också åkt ur HAHA
- Bollnäs Suger
Anna Andersson: Kan inte riktigt hålla med, eftersom vi är i semifinal :)






Vill Ha

Jag vill ha tillbaka min mobil, jävla företag som uppenbarligen inte gör de dom ska, tredje gången jag fick skicka tillbaka den i igår (måndag). På grund av att dom jävlarna har lyckats operatörslåsa den.. Hur fan lyckas man? så skickade jag in den igen efter första gången.. den kom tillbaka igår (måndag) men med samma fel. Alltså är de någon idiot där som sitter och gör ingenting om dagarna.

Nog snackat om mobilen den kommer väl när den kommer. De var ju bandy ikväll också de gick ju inte som man hade hoppats, men de är 3 matcher kvar. Allt kan hända. Hoppas bara att Hellmyrs inte fick alltför ont i foten, de såg fan inte roligt ut.. Sen fattar jag inte hur vissa domare för dömma vissa matcher, de var ju för fan solklar straff när han håller fast Ville. Men jag har iallafall aldrig gillat Håkan Nystedt, eller gillar jag någon domare? Tveksamt. De är ju alldeles för låg nivå på domarna inom bandyn, de kan ni faktiskt hålla med om. De finns dom som är okej, så finns de dom som verkligen inte är okej.

Men de var inte "domarens match" idag men de borde ju iallafall ha varit en eller två(?) straffar till Bollnäs?! Men Bollnäs kan höja sig något snäpp tills torsdag tycker jag, de vet vi att dom kan!

Förresten finns de något mer irriterande än människor som bara skriver för att vara just irriterande och bara jävligt jobbiga? Skulle inte tro de.

Permanent..


Is this the moment where I look you in the eye?
Forgive my broken promise that you'll never see me cry
And everything, it will surely change
Even if I tell you I won't go away today..



 


Light On


Hemma Framför Tvn

Men faktiskt så känns de inte så illa, grymt tråkigt såklart att pengarna ska avgöra. Men jag kan ju se matchen på tv iallafall och det med min bästa Lina. Så de blir bra ändå :)
Räknade ihop för ett litet tag sen hur mycket pengar jag har kvar fram till den 20de, de är ynka 575kr.. Eller så lite är de väl inte men då är de pengarna från min sparburk också Haha.. Men de är ju bandy och bästa Bollnäs är i semifinal. Kom ju på att om de skulle bli en 5e avgörande match i Sandviken på tisdag nästa vecka så skulle jag inte kunna åka på den om jag skulle ha åkt imorgon, så valet var ganska självklart, för jag vägrar missa en ev avgörande.. Sen förbjuder Lina mig det också så ;)


Men nervös är jag ändå, såklart. Dock inte lika illa som sist men de är väl lite lugnet före stormen just nu också. Nerverna kommer väl imorgon. Vill dock inte bli så nervös så att illamåendet kommer.. För jag vet att efter matcherna väntar världens huvudvärk isåfall.. Fyfasen. Men går de åt rätt håll imorgon tänker jag klara av all huvudvärk i världen! :)


Vem hade trott att Bollnäs skulle gå till semifinal? Inte jag iallafall men i ett slutspel kan allt hända. Roligt är de ju att de är dom fyra "topp" lagen, alltså dom 4 första i tabellen som spelar semi.. Min lärare får iallafall äta upp att han sa att Bollnäs inte kunde spela bandy ;)

Rackarns vad jag svamlade ihop ett inlägg nu, men de får ni tåla :)


Pratade även med dom från travet ikväll, verkar som att jag får jobba den 22 mars om jag löser det med skolan vill säga, men de ska väl gå hoppas jag.. Om de inte råkar vara super duper mycket tidningsjobb just då.. Sen så skulle hon höra av sig om dom kommer på något annat jag kan jobba med där uppe för hon frågade ju förut om jag ville jobba, klart jag vill. Så de är ju superbra att dom har de i tankarna. Allt blir ju lite lättare efter sommaren när jag har blivit arton :) De är förövrigt "endast" 168 dagar kvar tills dess ;)

Blir hemma

Blir ingen resa till Sandviken för mig imorgon, riktigt riktigt tråkigt..
Men matchen går ju på tv men de är ju låångt ifrån samma ska..


Men på torsdag då SKA vi dit!


Fina Grejer!

 

Kollar på de här om och om igen, fyfasen när några av målen kom typ 5-6 målet eller tidare då rös jag i hela kroppen. Helt sjukt så stod man där som ett fån med världens leende på läpparna! Helt jävla galet, och så underbart!!  Världens bästa Bollnäs.. :)

 

 


8-2 8-2 8-2 8-2 8-2 8-2

Fy Fasen! Var så nervös innan matchen så att jag mådde illa. de fortsatte i hela första halvlek men i andra när målen hade börjat ramla in så släppte nerverna, lite granna iallafall. Fy fasen va bra dom var idag, om vi kan knipa en match av Sandviken borta så kan vi få avgöra hemma. TÄNK va underbart de skulle vara OM vi lyckas med det!!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag väntar iallafall på att matchen ska komma upp på Svtplay så att jag kan få kolla på den igen.. :)





För vi är Bollnäs och Åsen är vårt hem...

Fy Satan

Nu sitter man här vaken och inte med en tanke på att sova, är kanske för nervös för de också? Haha inser hur jävla mycket bandyn påverkar en. Men de kan den gärna få göra också, för de finns fan inget bättre, tror jag :)
Ska slänga kameran på laddning nu också, tömma minneskort och grejer. Annars lär de inte bli några bilder imorgon. Om jag ens tar med kameran. Men de kan ju vara sista hemma matchen imorgon på både gott och ont, såklart. Men hur de än går så har den här säsongen varit hur bra som helst.
Ska väl försöka snart också så att jag inte är så himla trött imorgon.

Iallafall en låt som spelas mycket här hemma just nu är:

Johnossi - Man must dance

 

 


Med nerverna utanpå kroppen

Känns nästan som att jag har nerverna utanpå kroppen, är himla nervös inför imorgon. Om det här ska gå vägen så är det verkligen superviktigt att vi tar dom på hemmaplan. Men dom har vi spelat 2 bra matcher mot SAIK i serien och nu har dom ju blivit ytterligare lite bättre. Jag håller alla tummar och tår för att de ska gå vägen imorgon.




Orange och Blå, inuti och utanpå!

Jävligt Pinsamt

Ni vet att de inte är Per och Pär som har spelat oss till slutspel va? De är LAGET inte dom två själv..
Dom har varit med och förstärkt, och de har varit grymt bra. Men om inte hela laget hade lyft sig och blivit bättre hade vi inte varit i semi nu.. Jaget är inget utan Laget, eller hur? Som jag skrev innan säsongen, när Per och Pär precis hade blivit klara för Bollnäs

"Gårdagen blev toppen också när man fick veta om värvningarna, och nu måste väl Bollnäs vinna allt som går att vinna?! med 2 SÅ bra spelare?!. Eller inte, 2 spelare förstärker gott och väl, men dom vinner inte. Jaget vinner inte, Laget vinner. Då ska dom jobba tillsammans. Men de ser fint ut."


Så kan inte bara alla SLUTA säga att de är Per och Pär som har spelat oss till Semi? Eller slutspel överhuvudtaget? För de verkar vara så ni vill att de ska låta, men så är det inte. För dom kan ju inte vinna matcher själv dom två, eller hur?

Men jag blir så trött på alla supportrar som målar upp sig själva som nå jävla änglar. De är bara meningslöst, helt jävla meningslöst och pinsamt, jävligt pinsamt.




Alla fula fiskar fastnar i nätet...

Hejdå Hejdå Hejdå Edsbyn! :)


och där åkte hälsinglands kyrkligaste lag ut i kvarten. UNDERBART!!

FY FASEN VA JÄVLA SKÖÖNT!!

Vad ska man säga mer?!



"Ola Johansson är barnslig"

The Big Orange Machine

På söndag ska jag faktiskt ta med min kära Nikon och fota lite bandy. De känns som att jag måste de faktiskt. Så jag slänger väl upp några bilder sen på "The Big Orange Machine" Haha ;)
Förresten de ramlar in lite olika "småjobb" eller vad man ska kalla dom, riktigt roligt.
Pengar tackar man inte nej till :)










Dagen efter

Såhär dagen efter så känns de fortfarande lika bra. Så grymt skönt. Men Sandviken är en hård nöt att knäcka, men inget är omöjligt. För vi har spelat bra mot dom i serien. Men Sandviken är ju helt klart stora favoriter till SM finalen, och de gör ju att vi har mindre press på oss nu.

Sist vi var i Sandviken så sa jag att får vi ihop si och så många poäng borde vi klara slutspel, nu kommer vi tillbaka dit i en Semifinal. Men slutspel har varit de man har siktat på hela och nu är vi där.. Så hur de än slutar så är man ju jävligt nöjd! För fyfan vilken bra säsong dom har gjort!

Kommer att följa Villa - Edsbyn med spänning ikväll, där hoppas jag att hemmalaget tar hem segern. 

Gissade även rätt på slutresultatet igår, i halvtid så sa jag 2-5. Och rätt fick man ju ;)



För vi är Bollnäs och Åsen är vårt hem...

Bollnääääs!!!

I semifinal efter kvällens match, de är verkligen helt galet!!
Så jukt kuuul! Fyfan! Nu väntar Sandviken, de blir tufft det också. Men i ett slutspel kan allting hääända! :)

Just nu är jag bara sjuukt glad har dock en förjävlig huvudvärk, antagligen för att jag har varit nervös hela dagen. Men de gick ju det här också :)


Hejdå Hejdå Hejdå Broberg!


Världens bästa Bollnäs!!

Let me sign

 

"Tänk en kille som är sjukt snygg, spelar gitarr och sjunger som en gud"

Där har vi honom, Robert Pattinson..

 

 

She was standing there by the broken tree
Her hands were all twisted she was pointing at me
I was damned by the light coming out of her eyes
She spoke with a voice that disrupted the sky
She said ' Come on over to the bitter shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.

 

 

 

 


Eric Saade

Vi kör lite melodifestival låtar såhär på morgonen, men nu måste jag verkligen skriva klart allt till tidningen.. Jag orkar verkligen inte men. Antar att jag måste..

Förresten, hu ser mitt typsnitt ut på era datorer? Har använt Futura men jag vet inte om de syns på allas?

 


Pain Of Salvation

Road Salt.

 


Taggad!

Är taggad som jag vet inte riktigt vad för bandyn imorgon, det ska bli sjukt kul. Hoppas de blir en bra och välspelad match. Återigen önskar jag att vi slipper undan skador. Hoppas också att Broberg fattar någongång att man inte kan spela som dom gör. Fyfan lag som spelar fulare får man ju leta länge efter. vinner Bollnäs imorgon då väntar Semifinal fast dit känns de långt nu. Även fast vi har 2-1 i matcher. Men Broberg har hemmaplan, och tyvärr så måste jag säga att domaren kan ha en stor del i vad som händer och sker. Men om vi bara går ut för att göra en bra match, sätter våra chanser och är så bra som vi vet att dom kan. Då är det vi som ska gå segrande ur dom här 4 eller 5 matcherna mot Broberg.


Hälsinglands kyrkligaste lag vann ikväll mot Villa.  Men de väntar nu en 5e och avgörande match på Villas hemmaplan, där kan allt hända.


Nu är det dags att dejta John Blund några timmar, trevlig kille det ;)

Vilken jävla Pajas

Svenne Olsson, vilken jävla pajas!


Behöver jag säga mer? 








Pinsamma Broberg...