Jobb!

Idag har jag jobbat som vanligt, tråkigt är de men lite pengar blir de ju. Fast dom kommer ta slut rätt fort endå dom haha Så fort jag får pengarna så ska jag ju beställa ett nytt objektiv till kameran :D Aja på jobbet idag så slapp jag iallafall regn. De kom precis när jag var utanför dörren här hemma, såklart han jag bli pissblöt endå. Men hellre det än att stå nere vid brotorget och inte kunna gå under så mycket till tak.
Ikväll har jag inga speciella planer planerade, kanske blir en promenad snart. Får se känns inte så pepp på de just nu men de är sånt som märks ;D



Kväll hos Lina!

Kvällen spenderades hos Snyggaste lina hammarlund i hennes lilla lya på blomkransen, alltid lika trevligt. Ikväll drog vi på en film som vanligt, vi kollade på Meet the spartans ikväll om vi säger såhär så var den bra på sina ställen. Förstår att Lina kanske inte gilla den eftersom hon inte har sett 300 :D De är faktist en film alla borde se btw!

Imorgon som förra veckan blir de jobb på brotorget, med diverse oönskade personer till sällskap, jag säger bara usch! Att jag ska behöva stå där och vara orolig för att nå snusk ska komma fram, fast börjar bli van med lite udda personer till sällskap men handlar dom av mig så är de lugnt. Annars kan dom bara få dra för jag gillar dom inte alls!

Spanien vann EM också, ärligt talat ville jag nog att tyskarna skulle vinna men vafan Grattis då ;D
Jag saknar bandyn som en tok också, 30 grader kallt och bandy överallt, nu när sommaren inte bjuder på mer än åska och regn! Jag och Lina ska iaf införskaffa oss ett varsitt flames kort de blir naaajs ! (;

Kort update nu bara, får se när nästa kommer!

Promenad

Kom alldeles nyss hem från en promenad var ute i precis en timme riktigt skönt, faktist. Så de ska jag göra om fler gånger.
Dålig uppdatering har de varit här också senast var den 5 juni, men min blogg är så tråkig just nu. Designen är inte alls bra, så tills att jag får den fixad så tänker jag inte vara här, tror jag (;

Imorgon väntar strömsholm.

Imorgon väntar strömsholm, ska upp tidigt och tyvärr är förväntningarna väldigt höga. De borde dom inte vara för jag blir bara besviken. men men nu är det så och jag kan inte ändra på det.


Iaf någon gång nästa vecka får jag mina slutbetyg, eftersom dom skickas hem iår.
Känns ganska bra att jag höjde typ 5-6 ämnen nu på våren. Så jag slutar på 200-205 poäng vilket är mer än mina förväntningar. Till hösten ska jag satsa på VG i Matte A för jag vet att jag kan bara jag anstränger mig.





Ingen skoldag blir aldrig någonsin sig lik.

Jag har alldeles för många gånger sakt att jag inte gillar min klass, det har varit en fet jävla lögn, sanningen är den att i vissa lägen gillar jag dom inte. Man kan ju inte tycka om alla alltid. De säger ju sig själv. Sanningen är att jag tycker om allihopa sjukt mycket och att jag kommer sakna dom något otroligt i sommar, i höst och senare i livet. Sakna alla sjuka skoldagar med världens sjukaste och bästa klass. De känns helt ofattbart och jag är tom inuti jag behöver inte fortsätta skolan igen. Jag kan stanna här, stanna med minnet av 9:2 som världens bästa klass men de ska jag inte. Jag ska börja om på noll igen med en ny klass. Jag kommer säkert tycka de är jätte jobbigt, men också riktigt roligt, förhoppningsvis lära känna många nya ansikten men också att lära mig en massa nytt.

Bäst, nu, sen och föralltid. <3

<3